Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
http://www.courierpress.com/business...364561891.html
Kaто позачестят такива новини - тогава ще обърнат суровините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз винаги имам дълги, а късите ги затворих сутринта.
http://finance.yahoo.com/news/goldma...52980.html?l=1
Тая година ми се струва и индустриалния сектор ще яде мотиката, транспортите и те вече една посока само са хванали стабилно, като се разбере че рейт хайковете ще са доста по малко от предварително декларираното и финансите няма шанс да цъфнат и вържат.
Пък и е крайно време да почне дефунгициране на разни фангове и сие....наистина манджа с грозде ми се чини че може да стане по някое време...
Годината май май се очетава сел дъ рали, бай дъ шортс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеиии от кога ги имаш тея дълги, че си ги и увеличил ?!? И от кога затвори късите ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтатията на челно място в Инвесторът доказва думите ми - само като видях сабаале графиката: и ми стана ясно.
на американеца иначе индикаторите на малките графики сочат дивергенции и малко претоварване на каруцата както и "инедкса на страха" VIX се опна над 26 ... еба ли го да видиме дали ще е нагоре веднагаLast edited by michaelis12; 08.01.2016, 14:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ аз съм си затворил късите и съм си увеличил дългите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениееми купи си тогава ве щом е "свършила" ... те индикаторите още сочат надолу ... PE/ME незнам си кво нема влияние тука в тъмницата .... прасни един ETF x 3 Bullish и айде ти си да изкараш в бързината едни 20% ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАпропо: на вниманието на екипът: ЗАЩО ВПРЕДСТАВЯНЕТО НА ОСНОВНИТЕ ПАЗАРИ - С ГРАФИКИ И Т.Н. НА ИНДЕКСИТЕ, ЛИПСВА СУПЕРВАЖНИЯТ КИТАЙ ???
Хора, направете нещо - китайският пазар влияе на целият свят, но за вас явно той: неважен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениепшшшт тихо сега не предизвиквай съдбата ... че съм си кръстосал и пръстите на краката даже за кадем ..... мани ги остай ги тука да си шортят още -50% да им избушат кочините ей са в бързината и ше мирясат всички .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеBuy TIM Participacoes SA.
На мен повече ми харесва VIV .За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнението играта на късо мисля че свърши - за сега
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМай "черният петък" в Шанхай се отлага засега.... Комарджийската борса е на плюс, свързаните с нея - Тайван, Хонконг: тоже.
Да не би баш комарджията - държавата - пак да е наляла едни 58 МБ например?
Коментар
Коментар