Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеИмпе, не си ли свикнал на подобни аномалии, откакто лятото на 2012 единствата ми американска акция, от която не бях излязал и имах 10 k USD позиция се срина за 1 ден с 50% нищо не може да ме очуди. След това за 2 години направи 500% ръст.
Погледни графиката на Нетфликс, - От 300 на 50 за 1 година, след което отива на 700. Не мислиш ли че е имало много чудене на тази аномалия?
Ами вземи погледни например VESTAS, ще се опулишАномалиите са накъдето и да погледнеш и можеш да ги намериш при абсолютно различни като тип компании. Всички тези аномалии са възможности за оцелелите
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеай да се спирате
що не го пратиш на 1500 за по сигурно
свали ми и vow 90 или 80 и ще се смея вече
Импе,наистина много мишкуняк изпълзя
Доколкото спихът не се превръща в self-fulfilling prophecy - той е ирелевантен, освен че дава възможност да се купи евтино.
Коментар
-
Много нещо се е изписало тук. Един час не мога да изчетаИмпе, не се обиждай, но като те чете човек, би си помислил че си чул какво е борса преди не повече от три месеца
Отчетите показват миналото а не бъдещето. За протокола, продължавам да си седя на 100% кеш и да гледам сеира
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеА неаномалия ли е, че могъщи компании, отчитащи рекордни печалби за 10-годишен период, падат с над 10%, щото пазарът бил падал?
Погледни графиката на Нетфликс, - От 300 на 50 за 1 година, след което отива на 700. Не мислиш ли че е имало много чудене на тази аномалия?
Ами вземи погледни например VESTAS, ще се опулишАномалиите са накъдето и да погледнеш и можеш да ги намериш при абсолютно различни като тип компании. Всички тези аномалии са възможности за оцелелите
Last edited by desperado; 21.01.2016, 01:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеСамо така ти се струвадобре, че пак подхванах късите почти от върха след като бях затворих 1% над дъното. Много бързо движение, но докато не видим слабост при долара пазара няма да обърне толкова лесно. Голяма аномалия и загадка е как се крепят на такива нива XOM и CVX, които са на много по-високи нива от Август и петрол на тези нива. Още 10 дни ще има яко мачкане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ гледай ти, озверелият и изпохапан котурак подгони мишкуняците !!!добре, че пак подхванах късите почти от върха след като бях затворих 1% над дъното. Много бързо движение, но докато не видим слабост при долара пазара няма да обърне толкова лесно. Голяма аномалия и загадка е как се крепят на такива нива XOM и CVX, които са на много по-високи нива от Август и петрол на тези нива. Още 10 дни ще има яко мачкане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ гледай ти, озверелият и изпохапан котурак подгони мишкуняците !!!"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ гледай ти, озверелият и изпохапан котурак подгони мишкуняците !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВ моментът Насдакът прилича на проскубан и окървавен котурак, който яростно, но отчаяно се бие с цяло пълчище озверели мишкуняци и разгонени плъхкини.
Що пака дръпна - да не е излязал някой отчет, толкова добър и важен, че мишкуняците да не могат да го игнорират?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНаправих му хороскоп на олиото - днес е било дъното
Кой хванал, хванал ..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБездънството е невъзможно при което и да е нещо, което има реална стойност.
Кой хванал, хванал ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеможе и да излезеш прав
този който успее да хване дъното при петрола ще направи сериозни проценти...само че това дъно май се оказа бездънноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениевсе съм виждал спадове ама този днешния направо ми разшири зениците
лошото е че ако утре Азия продължи със спадове може да стане много лошо положението....а някакви хубави новини не се чуват отникъдемолим?айде нема нужда
Коментар
Коментар