Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеМишо беше дал един линк към една статия в блумбърг.
Кои са тези банки с големите загуби? Кое ще довде до подобно нещо? Предполагам визираш дебита на петролни компании които могат да фалират.
Няколко въпроса....банките сега в същото положение ли са като 2008 година или са далеч по добре капитализирани.
Петрола ще продължи ли да пада ако ФЕД даде назад?
Не казвам че това не може да стане....то всичко може да стане и война може да стане....
И още един въпрос кога точно хората осъзнаха че това може да се случи...? На 1 януари?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТи кога осъзна проблема с банките?
В момента в който казваше че купуваш европейски банки и биотехнлогии или по късно?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеМомчета купувайте, не мога да го удържа сам.
Алонсо дай едно рамо, стига си се стискалАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Интересно е друго
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗнаеш ли как започна финансовата криза 2008 - две инвестиционни банки средна ръка направиха загуби които им отвяха собствения капитал
Знаеш ли в момента какво се случва - няколко огромни инвестиционни банки правят огромни загуби, които още не са им отвяли собствения капитал, но нищо не пречи следващите тримесечия да се случи.
Та за това падат пазарите последните месец и половина - заради това че едни огромни банки, могат да направят едни огромни загуби. Да останат без собствен капитал и да почне един процес на заразяване навсъкяде и по всяко време.
В момента в който казваше че купуваш европейски банки и биотехнлогии или по късно?
Коментар
-
Мишо
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗнаеш ли как започна финансовата криза 2008 - две инвестиционни банки средна ръка направиха загуби които им отвяха собствения капитал
Знаеш ли в момента какво се случва - няколко огромни инвестиционни банки правят огромни загуби, които още не са им отвяли собствения капитал, но нищо не пречи следващите тримесечия да се случи.
Та за това падат пазарите последните месец и половина - заради това че едни огромни банки, могат да направят едни огромни загуби. Да останат без собствен капитал и да почне един процес на заразяване навсъкяде и по всяко време.
Кои са тези банки с големите загуби? Кое ще довде до подобно нещо? Предполагам визираш дебита на петролни компании които могат да фалират.
Няколко въпроса....банките сега в същото положение ли са като 2008 година или са далеч по добре капитализирани.
Петрола ще продължи ли да пада ако ФЕД даде назад?
Не казвам че това не може да стане....то всичко може да стане и война може да стане....
И още един въпрос кога точно хората осъзнаха че това може да се случи...? На 1 януари?
Коментар
-
Та за това падат пазарите последните месец и половина - заради това че едни огромни банки, могат да направят едни огромни загуби. Да останат без собствен капитал и да почне един процес на заразяване навсъкяде и по всяко време.Айде нЕма нужда!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеМомчета купувайте, не мога да го удържа сам.
Алонсо дай едно рамо, стига си се стискал
Коментар
-
Алонсо дай едно рамо, стига си се стискал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПак няма да купи вероятно шото точно тогава най много ще те е страх...или поне в общия случайАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИмам усещането че че биотехнологиите започва голмеия скок. Затварянето на огромните милиони шорт там ще ги изтреля в небесата...само това да не говорим за байбака.
След някой ден всички ще позабравят страха ми се струва за икономиката...дето вика Равния.....специалист.
Когато петрола беше паднал до 27 случайно се получи отскок близо 20 % и случайно тогава стана ясно че "късите позиции са на рекордни нива" ...
Почти съм сигурен, че ще върне , но колко ще е достатъчно за да обере стоповете на сривльовците ...5% , 10 %За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСтрах и притеснение
Отговори ми на един въпрос.
Кое довежда до страха? Ситуацията в реалната икономика или падането на пазара?
Ако е реалната икономика - сега ли точно на нова година всички почна да ги е страх? Декември или цялата минала година защо нямаше страх като всичко което е сега е ясно от преди много време. Страха се поражда единственно и само от пазара. А пазара се манипулира...съответно и страха.
Народа се бил притеснил....притеснил се ами как няма да се притесни като му свалиха пазара с 10 а в някой сектори с 30 и повече процента. Ама защо се протеснил...заради растежа...бла бла...заради пазара се притесни. Като всичко вървеше нагоре хич и никой не се притесняваше.
Причината е пазара....следствието икономиката а не обратното за съжаление точно в този момент.
А ти когато разбереш че пазара е нагоре ....... най вероятно точно тогава е време да продаваш.
Или пък любимите ти биотехнологии ...да....че бяха скъпи...бяха...ама чак толкова колкото сега...хайде моля ти се. Или пък банките....пак ти бяха лщбими....ей сега трябва да са ти любими.
А епъл...ако си мислиш че аз правя от доста време насам бай анд холд...жестоко се лъжеш. Опитвам се да играя по свирката на свирачите до колкото мога. Епъл съм го купувал и продавал не помня колко пъти точно...ако питаш сега да имам прилично епъл.
Коментар
-
Естественно
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЗабрави да кажеш, че преди това Тесла ги закараха от 30 на 300 (почти)
Съгласен съм с теб, ама кво да направим. Всеки знае, че е манипулирано, но тези които трябва да го спрат стоят и гледат. Явно така им е наредено. Когато Бернанке обяви КУ3, няколко милисекунди преди това, алгосите почнаха да купуват като луди злато.Явно имат и ясновидски способности. Даже уж и анкета отвориха. Някви резултати да си чул? Не, нали? Ама онзи младеж от Великобритания, като крашна Дау, Мау и всичките индекси, като го разбраха кои е, ако изобщо има нещо общо, веднага поискаха екстрадация и яко съд. Нормално... не е от тези, на които им е разрешено да манипулират.
Коментар
Коментар