Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение1812 ще издържи ли или ще си е** мамата?
Ма дали ще е последна, надали...
Няма нищо по хубаво от лошото време, а по борсите от бичо клане и спихнати картони...колкото повече - толкова повече !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеНе те знам кой си но прекаляваш. Мога да ти изкарам лични съобщения, в които с него точно обсъждахме, че е време за излизане от пазара миналия АПРИЛ Той тогава изкарваше значителната част на кеш. След което поизчезна от форума. Същото направих и аз, защото бях на кеш до началото на Януари.
Аз не твърдя, че той не е казал това или онова. Само обърнах внимание на поведението му сега, а то е на човек, който е купил скъпо и сега търси виновни за загубата му.
Апропо, познавам много хора, които през цялата 2007-ма говореха, че пазарите са надути и ще паднат. Паднаха. Същите тези хора си напълниха портфейлите с акции през 2008-ма, защото коефициентите били станали прилични и цените смешно ниски. Останалато е история.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеАми по нищо не личи, че си очаквал спад. Още по-малко пък да си се възползвал от него. Орева форума с конспирации и тем подобни глупости. С други думи, звучиш като човек, който се е набил на върха в някой пазар и сега всички са крадци, които искат да му вземат парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеИмпе да купуваме ли алианц или да чакаме още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩо говориш глупости и точно на мен. Цяла година 2015 повтарях че пазара ще падне пак поради същата причина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеВ момента трябва да се продава и кеша да се пази за покупки след големите спадове които предстоят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе мисля, че си сгрешил с Дисни. Но печалбата може и да не дойде мигновено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩе печелят от паркчета и от джадайски филми. ESPN да направят една-две апетитни и похотливи фотосесии на Маша Шарапова и Ана Иванович и може да си стъпят на краката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеКабелът е около 44%.
Коментар
Коментар