IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мерси Ники, както винаги интересен Относно липсата на ликвидност- смяташ, че ЦБ нямат инструменти да влияят достатъчно силно, или просто подценяват ситуацията и ще реагират със закъснение?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Материализираха се опасенията ми за HSBC ...
      Имате ли мнение докъде може да я натиснат ?
      Разпродажбите днес (тази седмица ... ) могат да бъдат добро ниво за вход.
      Бамчицата ми-и-и-и...

Гледам: на Франкфуртската е паднала с 25 цента - до 5.52 еврака. Пак не пада ного-ного. Дали ще снесат дивидентченце и колко ще снесат?
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Хмм, които не е раzбрал, 2016 е година на така нере4ените reversals.

липсата на ликвидност, силна конвексност както и FX wars, сте доведе до много силни движениа вав вси4ки паzари, киото рано или касно сте сварсат сас силна криzа. има достата4но индикатори както в паzарите zа кредитни деривати така и в FX паzарите. Не искам да ствам тук по конкретен zастото пове4ето неста са малко по сложно ниво. И zа теzи които искат да раzберат пове4е, може пак да про4етет пак http://www.amazon.de/When-Genius-Fai.../dp/0375758259

Посланието е едно: корелациата е много силно несто, и то днес осте пове4е. не говора zа иz медиите споменаванта петрол/акции, но вав вси4ки вариабли. отделно ликвидността сте утрепе вси4ки, таи кото в момента много хора отново надценават способността си да продадат по всеко време.

zариди това и много други при4ини, рисковото ми портфолио от на4алото на година, е пално сас 25% акции на продуценти на zлато, прпдалжавам даржа кас HY и Russel (25%). Cash (25%) za reversal trades, 10% CoCo Bonds (oppurtunistic trade), Long Long-Term Bonds + Puts on USD + Calls 10 Y Treasuires.

Cheers

Коментар

Рано е ... казват , че страховете са на нивата от 2011 (как ги смятат ) , значи и цените трябва да са там някъде...
          Според мен перфектния bargain за момента са европейските банки.
          Ще дебна CS - чакам да тества отново дъното от тези дни ... от глупост или ...от страх махнах поръчката си точно преди да се изпълни ....
          И разбира се HSBC . Но ме притеснява, че само хубави неща говорят а тя акцията надолу 5 г. вече ... Ще ги чакам да пробият 30 $ и тогава ще има разпродажби ...
          Материализираха се опасенията ми за HSBC ...
          Имате ли мнение докъде може да я натиснат ?
          Разпродажбите днес (тази седмица ... ) могат да бъдат добро ниво за вход.
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Я - днес започваме оптимистически - азиатските хора - зеленички.
            Ако не се вдигне ДАХ с два,три процента ,заради сделката с Лондон ,нещата са съвсем лоши... за сега ДАХ е с 0,6% нагоре....

Коментар

• Я - днес започваме оптимистически - азиатските хора - зеленички.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Аз следя, щот съм си маймун, като започвам да купувам винаги под 1.95, до където го откарат.
                В момента ме отнасят като прани гащи. На няколко пъти последните 5-6 месеца правя пари, но никога не е късно да станеш за резил.

Това UNG не му ли е много голяма амортизацията? Не съм го гледал, само във фючърси ли инвестира? Зимните фючърси са с разлика 3%
                Скоро четох в някакъв щатски форум за UNG - нито едно положително мнение ...
                Както и ,че газта вече извирала от чешмите и отивала под 1 $ ...
                Мисля, че при газта са изгорели повече спекуланти отколкото при нефта ...
                Все още запасите държат 25% над средногодишните нива и шистоваците ще помпят докато не им отрежат кредитните линии от банките. В случай , че продължи надолу трябва да издържим дотогава - следващата преоценка май беше април .
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Признавам си - имам от тия ... Оставил съм ги да отлежават докато не излязат на зелено ...вероятно до към 2018
                  Това е най-голямото дърво което съм хапвал ...
                  Тука се играе двойно или нищо ...
                  ше успеем силата е с нас ....
                  Оф тва чак са го видях за отлежаване ....
                  Ти да не си заровил домашна гроздова в земята и чак на аботюренската на децата да го отваряш ве .... ше узрее ше стане раотата нема да се плашиш
                  Last edited by michaelis12; 20.02.2016, 23:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Заложил съм на поне едно качване с 10-15 % на индексите .... с цел да излъжат продалите..да се върнат на маркета отново ..
                    Не знам с какво ще ги излъжат ,но ще го направят...най малкото заради изборите в щатите и положението с Англия....
                    Нали знаете какво ще стане ако борсите падат докато англичаните гласуват пролетта , туземците нахлуват и сирия се бият ....
                    възможно е и да си прав....иначе влизаме малко в конспиративните теории и вероятностите....но пък знае ли човек
                    "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                      ще ще само да го хванем иначе движението ше си заслужава - гаранте само да не фалират тея идиоти са баш на края че ше увиснем като прани гащи
                      +1
                      скоро не съм се смял така от сърце
                      поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                        съгласен съм с теб
                        чакане му е майката....пък дано да видим и ръст че това движение само надолу вече втръсна на всички
                        ще ще само да го хванем иначе движението ше си заслужава - гаранте само да не фалират тея идиоти са баш на края че ше увиснем като прани гащи

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                          съгласен съм с теб
                          чакане му е майката....пък дано да видим и ръст че това движение само надолу вече втръсна на всички
                          Заложил съм на поне едно качване с 10-15 % на индексите .... с цел да излъжат продалите..да се върнат на маркета отново ..
                          Не знам с какво ще ги излъжат ,но ще го направят...най малкото заради изборите в щатите и положението с Англия....
                          Нали знаете какво ще стане ако борсите падат докато англичаните гласуват пролетта , туземците нахлуват и сирия се бият ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                            Нема момци това SDRLa както е дърво така ше стане най-голямата ракета, само бензина да скочи и глейте кво става ..... и аз мисля да се набутам малко с тях
                            съгласен съм с теб

Коментар

http://ir.eia.gov/ngs/ngs.html
                              http://www.eia.gov/electricity/whole...atgas-2016.xls
                              Според данните контрактите за доставка през февруари 2016 са значително повече като обем в сравнение с януари 2016. Това би трябвало да означава, че ако не появи Баба Марта тия дни в Детройт обемите при следващата инвентаризация ще бъдат повече от "очакваното" надолу а UNG ще прескочи 7 $ .Моята прогноза е за 10-15% в.следващите две седмици ....След кратка размисъл влязох на 6.65 ....
                              Друг следи ли позицията или само се правите на маймуни
                              Аз следя, щот съм си маймун, като започвам да купувам винаги под 1.95, до където го откарат.
                              В момента ме отнасят като прани гащи. На няколко пъти последните 5-6 месеца правя пари, но никога не е късно да станеш за резил.

Това UNG не му ли е много голяма амортизацията? Не съм го гледал, само във фючърси ли инвестира? Зимните фючърси са с разлика 3%

Коментар

• Нема момци това SDRLa както е дърво така ше стане най-голямата ракета, само бензина да скочи и глейте кво става ..... и аз мисля да се набутам малко с тях

Коментар

Working...
                                X