Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКредитните пазари показват, че хората на кредитните пазари имат проблеми със сдържането на негативните емоции
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениееми кредитните паzари покаzватс некои тенденции, които не могат да бадат пренебрегнати
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеБамчицата ми-и-и-и...
Гледам: на Франкфуртската е паднала с 25 цента - до 5.52 еврака. Пак не пада ного-ного. Дали ще снесат дивидентченце и колко ще снесат?
Тук ще се ориентира колко време ти остава ако не си закупил ....
http://www.dividend.com/dividend-sto...-holdings-plc/
...... ..."Dividend Shot Clock®"За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе те някой от тези са доста нови
теzи ме zадалжиха 2004
Peter L. Bernstein, Against the Gods: The Remarkable Story of Risk
Barbarians at the Gate: The Fall of RJR Nabisco
другите преz годините
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДа. Ликвидност означава кумулативно способността да се продава/купува:
- бързо,
- в голям обем
- без от това де се влияе цената.
Четох неотдавна, че мениджърите на активи имат рекордно големи позиции в кеш от... 2012г. когато еврозоната щеше да се разпада. Според тебе това няма ли да абсорбира част от волатилността?
кадего го 4ете тва
мога да ти пусна кво става иz отделните скетори, но требва да вида
ина4е
http://www.marketwatch.com/story/war...low-2015-08-04
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениепове4ето от теzи беха ме накарили иz университета.
Darrell Huff, How to Lie with Statistics
Daniel Kahneman, Thinking, Fast and Slow
Charles P. Kindleberger, Manias, Panics, and Crashes
Fred Schwed, Where Are the Customers’ Yachts?
One Up On Wall Street: How To Use What You Already Know To Make Money In The Market
More Money Than God: Hedge Funds and the Making of a New Elite
King of Capital: The Remarkable Rise, Fall, and Rise Again of Steve Schwarzman and Blackstone
техни4еските книги не ма да ги споменавам хахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПоръчах я по амазон.
Може някой път да публикуваш Niki's required reading list
Darrell Huff, How to Lie with Statistics
Daniel Kahneman, Thinking, Fast and Slow
Charles P. Kindleberger, Manias, Panics, and Crashes
Fred Schwed, Where Are the Customers’ Yachts?
One Up On Wall Street: How To Use What You Already Know To Make Money In The Market
More Money Than God: Hedge Funds and the Making of a New Elite
King of Capital: The Remarkable Rise, Fall, and Rise Again of Steve Schwarzman and Blackstone
техни4еските книги не ма да ги споменавам хахах
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение. И zа теzи които искат да раzберат пове4е, може пак да про4етет пак http://www.amazon.de/When-Genius-Fai.../dp/0375758259
Може някой път да публикуваш Niki's required reading list
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеликвидниостта zа мен се иzмерва сас споснобността да се иzлеzе при силно волатилни ситуации в посока надоле. наи важниа паzар, които предвожда вси4ки други, е паzара на облигации (кредитен). там е голема се4 в момента и практи4ески вси4ки BB - CCC in USA немат достап да паzара а требва да рефинансират (дори един ArcelotMittal има проблем).
Та като вси4ки трагнат да продват там, а zаради регулациата нема ликвиднот + силната корелациа !!! (вси4ки искат наван), става маzало. оттам и другите паzари трагват надоле. zатова каzвам гледаите там кво става.
некои хора трагнаха да се zастраховат ама вси4ко стана скапо. zатова CDS пак са моедерни стото са по евтини макар и не толкова ликвидни кати преди 2009. или продват long term USD/JPY reversals и купуват USD puts.
централните банките прават нестата много zле, драпнатите ебаха маиката на вси4ки
- бързо,
- в голям обем
- без от това де се влияе цената.
Четох неотдавна, че мениджърите на активи имат рекордно големи позиции в кеш от... 2012г. когато еврозоната щеше да се разпада. Според тебе това няма ли да абсорбира част от волатилността?Last edited by Misho ILIEV; 22.02.2016, 16:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСпоко, докато не си почнал да хвалиш бат шорош и/или обонго - няма да си му баш на мушката на Импето....
Нещо напоследък май върла мечка си станал, така ли е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеда не ме преследва императора сас стариа.
Нещо напоследък май върла мечка си станал, така ли е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеда не ме преследва императора сас стариа.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеда не ме преследва императора сас стариа.
ккаво ще ги правиме ДБ и КОБА ,че съм се качил от ниски нива ама до кога.....до 13 март ли... да си каже мнението драги на 10...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНики ти ли си....
Що си с този ник....
Коментар
Коментар