Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by RUBLA; 08.12.2023, 12:51.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеХермес изглежда технически като да щурмува 2000 евро.
От друга страна при Новото минаха едни обеми и може би ще видим нещо по значимо като корекция - не само като проценти, но и времево. Наскоро в щатите излязоха предложния/идеи за производство на евтин инсулин - нещо като държавни фирми.
Иначе от скука си сканирах Тесла през мойте индикатори и ми излезе като добър лонг търм. Ако не беше сектор в трансформация и целия хайп около Мъск бих се замислил сериозно.
Някой инвестира ли в Тесла по дългосрочно тук?
Поздрави
След като преди време реших да покрия останалия кеш в позиция и стигнах до Маерск като избор се замислих че след като ще инвестирам в нещо което не разбирам изцяло в детайли и ще разчитам само на скриннга дали не е по удачно да се разчупя и да избера нещо извън Европа и извън традиционните сектори който като цяло са ми приоритет.
С две думи с всичката си противоречивост се спрях на Мъск и Тесла. От една страна цялата идея за електирфикация на автомобилния парк ми е до толкова чужда и неприятна че се усетих изцяло в ботушите на каубойте който са смятали че нищо няма да замени коня
Иначе за протокола - Маерск аут
Коментар
-
Първоначално изпратено от tetris12 Разгледай мнение
Платиха глоба в Австрия заради случаи на пране на пари. Други брокери също прилагат този метод, един вид да видят на живо клиента, особено след като сумата мине определена граница.
Вероятно има сми и начини в слаби и нетоталитарни държави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Асен Василев естествено е рядък ..., но това няма общо с него, а си е финансов произвол биещ на тероризъм. Не може никой да ме убеди, че България е по-рискова от Египет или дори Гърция или Малта.
По-скоро смешката е за сметка на тъпирите, които обясняваха как Боко не го харесват по света. Факт е, че Боко се беше превърнал в доайен на евротъпаците и е с класи на клоуните в момента.Last edited by RUBLA; 08.12.2023, 12:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеКАК Е ПЕТРОЛАЖИИ
ФУНДАМЕНТА Е ЗА НАГОРЕ А ПЕТРОЛА ВИ ПАДА
МИСЛЯ ЧЕ НА 20 ПЕТРОЛ ЩЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ВАШИТЕ ФУНДАМЕНТАЛНИ МЕЧТИ
ХЯХЯХЯХЯХЯХХЯ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не е нормално, но ще става дори още по-зле. Хубаво, ако те ти се обадят. Инак се чака по 30 минути за оператор и попадаш на идиот. Предполагам местожителството им е дало лампа за повишен риск.
Както казах, не изключвам ритане на клиенти и затваряне на акаунти. Саксо го правят редовно, а ibkr са де факто монополисти. В Унгария беше рахат, но свърши хубавото.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MarkoVanBasten Разгледай мнениеЦялата работа с брокерите е за това: https://www.investor.bg/a/539-banki-...-prane-na-pari. Да благодарим на Асен Василев, че ще ни лиши от достъп до пазарите.
По-скоро смешката е за сметка на тъпирите, които обясняваха как Боко не го харесват по света. Факт е, че Боко се беше превърнал в доайен на евротъпаците и е с класи на клоуните в момента.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Цялата работа с брокерите е за това: https://www.investor.bg/a/539-banki-...-prane-na-pari. Да благодарим на Асен Василев, че ще ни лиши от достъп до пазарите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеOтиваме към езотерика, но и с това не съм съгласен. По същата причина. Тоталният контрол, както и развитието на реален ИИ, изисква високо ниво на компетентност. Реалността е, че те банкоматите се скапват.
...
и тук е моментът да си кажа моята реплика: реди ли сте за нафтата?
Аз лично обмислям да продам жената и децата, за да събера стотинки за още офшорки.
Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Assen123 Разгледай мнениеЗа сверка на часовника - тези интервюта който ИБ насрочват нещо стандартно ли са - получих майл че заради дю дилиджънс бла бла трябва да ме видят на камера с документи и прочие?
За нафтата и аз като Тетрис се придържам към големите /франсетата в моя случай/.
Както казах, не изключвам ритане на клиенти и затваряне на акаунти. Саксо го правят редовно, а ibkr са де факто монополисти. В Унгария беше рахат, но свърши хубавото.
- 1 like
Коментар
Коментар