Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСтойността на почти всяко нещо е субективна. За диабетикът дозата инсулин е въпрос на оцеляване, за мен е нещо безполезно.
Същото и с парите - с реална банкнота трудно ще се обърше човекът след изхвърлянето на отпадъците си, с навлизащите масово виртуални пари и това не може.
Както и да е. Днес мисля, че ще направим мощно затваряне в твоята посока
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТака - мисля че стига толкова апокалипсис за тази вечер
Аз мислех да не приказвам за тези работи, ама този един месец леко ме поизнерви.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНапротив - ако ми кажеш как изчисляваш истинската стойност на злато ще ръкопляскам с две ръце и два крака
Ама няма как да го направиш. защото златото няма вътрешна стойност - има само субективна такава.
Същото и с парите - с реална банкнота трудно ще се обърше човекът след изхвърлянето на отпадъците си, с навлизащите масово виртуални пари и това не може.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНапротив - ако ми кажеш как изчисляваш истинската стойност на злато ще ръкопляскам с две ръце и два крака
Ама няма как да го направиш. защото златото няма вътрешна стойност - има само субективна такава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеТи си безнадежден случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнениеНе си хвърляи парите на прасетата,купи си златце
Не пари на прасета - докато има финансова система и не е станал комунизъмът, инвестициите ще са лост за натрупване на - защото хората няма начин да спрат да произвеждат и потребяват разни работи.
Златцето е само секси метал, а за едно хапче човекът човек убива, ако животът му зависи от или ако ужасно ного го боли тимберицата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗависи какво разбираш под стойност. Златцето има вечна такава, защото никой не може да го фабрикува. Докато хората имат нужда от пари под каквато и да е форма, то златцето ще има стойност, защото е истинско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо и стойността на златото е имагинерна. Единствената причина да има стойност е защото хората си мислят че има стойност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо и стойността на златото е имагинерна. Единствената причина да има стойност е защото хората си мислят че има стойност.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЩом 2 ГБ са загуби от трета световна война, тия 70 ГБ, дето Равновесиев говори за тях - загуби от междугалактическа война ли?
Това вярно са имагинерни суми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАко стане армагедон - ще си продам Златния кинт, за да пазарувам в Германия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИ как става стопяването на 2000 млрд активи ...?
пп На толкова се оценяват евентуалните загуби от трета световна война....
Това вярно са имагинерни суми.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар