Първоначално изпратено от jori
Разгледай мнение
Хората се развиват, откриват, създават, унищожават благодарение на емоциите, които изпитваме - положителни или отрицателни, Не можеш да кажеш, че мисленето "на мен да ми е добре" е добро или лошо. В момента живеем в такъв период, но замисли се в миналото е било чест да умреш в битка. Тогава по-добре ли са живеели?
Освен това има достатъчно примери за хора, които на пръв поглед са най-големите егоисти, но правят много повече за хората около тях отколкото тези, които говорят и не правят нищо. Виж Бил Гейтс - няколко милиарда за научни изследвания дарява, Кен Грифин - над 100 милиона на Харвард Бинес скулл. Това са все хора, които мислят на мен да ми е добре, но реално помагат много повече от тези, които само говорят. Нямам в предвид само големината на даренията им, а начина по който имат възможността да променят света. Елън Мъск нима не мисли "на мен да ми е добре", но това не му пречи да променя света.
Едуард Сноудън, колко време е бил наясно за подслушванията. Нима той не е също мислел на" мен да ми е добре"?
Коментар