If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не знам защо господина ми е изтрил изречението че смятам американските банки за недостатъчно паднали/дисконтирани.
Все пак го казвам за сащ, не за бфб ( ако това се цензурира)...........напълно нелепо и непонятно е за мен !
Не знам защо господина ми е изтрил изречението че смятам американските банки за недостатъчно паднали/дисконтирани.
Все пак го казвам за сащ, не за бфб ( ако това се цензурира)...........напълно нелепо и непонятно е за мен !
Еми, AXP хем е по Бъфювски, хем е от героите, които ще скочат най-много
За JP Morgan и Goldman Sachs не може да се каже, че са шитове. Също и за Майкрософт.
Не съм особено склонен след като имам MA да добавям подобна, ма ок...може и да взема за начало малко от тия любимци на дедо, гледам почти 13% червено на примаркет.
То ако и самата бъркшаяр падне с подобен % ( и нея гледам на -11 почти) що да не открия сметка при тях, експреса е вътре, ябълката, както и доста други неща, като индекс си е
Тогава ще се наложи да го вземеш на 9-10 000 Аз затова карам на малки порции по пътя и каквото дойде
п. Успях да затворя половината къси, бетата ми днес вече сигурно ще чукне 0, живот и здраве и положителна ще стане за сефте от няколко години..
Тогава ще се наложи да го вземеш на 9-10 000 Аз затова карам на малки порции по пътя и каквото дойде
п. Успях да затворя половината къси, бетата ми днес вече сигурно ще чукне 0, живот и здраве и положителна ще стане за сефте от няколко години..
Еми според мен не можеш да бъдеш по никакъв начин сигурен кое ще скочи най много когато почне се възстановява пазара.
Предпочитам да добавям в акции с "моут по бъфювски", отколкото в шитове които били паднали най много и евентуално да скочат повече...ма надали.
За отскока нагоре отделно прланирам да добавя към акциите на порции дабъл спайчо лост...примерно в интервала 2200-2540 ( 25-35% от върха), а при нива 33-40% спад и трипъл такъв.
Не ми се вярва и в най песимистичния вариант да се спихне пазара под 2000, т.е. над 40% от върха....но не е изключено априори де.
Стигне ли се дотам и свършил ли съм кеша вероятно ще селвам трежърита, злато и картони да пълня още лостове.
Общо взето това е схематично плана ми...засега де. Panta rhei.
Да, правя informed guess. Ти няма как да си сигурен и кои наистина са бъфювски акции, защото това, което преди е било десетилетия наред бъфювско може сега да спре да е.
Коментар