Първоначално изпратено от ED
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Много интересно е как Адидас са на -0.48% докато ДАКСа е на -6.45%
Динамиката на срива откъм отделни компании се мени в различните стадии на спада.Мое да не летиш, мое се не возиш в автомобил, ама бос трудно се ходи.
Олимпиада идва, ако я има де?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Тогава ще се наложи да го вземеш на 9-10 000Аз затова карам на малки порции по пътя и каквото дойде
п. Успях да затворя половината къси, бетата ми днес вече сигурно ще чукне 0, живот и здраве и положителна ще стане за сефте от няколко години..
Динамиката на срива откъм отделни компании се мени в различните стадии на спада.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнениеПичове, картинката доста се променя с това затваряне на икономиките. Ако до преди седмица спада изгледаше като чудесна възможност за BUY THE DIP то сега май ще ловите падащи ножове. Бичия пазар може би приключи. Единственото, което ме разколебава са централните банки с цялата ликвидност изливана на пазара. Ако и това не помогне стягайте коланите
[ATTACH=CONFIG]n3557693[/ATTACH]Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Пичове, картинката доста се променя с това затваряне на икономиките. Ако до преди седмица спада изгледаше като чудесна възможност за BUY THE DIP то сега май ще ловите падащи ножове. Бичия пазар може би приключи. Единственото, което ме разколебава са централните банки с цялата ликвидност изливана на пазара. Ако и това не помогне стягайте коланите
Last edited by ED; 16.03.2020, 16:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Щото подриваш световната фнансова система.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Не знам защо господина ми е изтрил изречението че смятам американските банки за недостатъчно паднали/дисконтирани.
Все пак го казвам за сащ, не за бфб ( ако това се цензурира)...........напълно нелепо и непонятно е за мен !
- 1 like
Коментар
-
въпреки срива технолoгичните си остават интересни за мен, с най-голям потенциал за връщане към нормалното
INTC/AMD
ORCL
MSFT
SAP
BABA
FB
AMZN
TWD
Adobe - ako padnat oshte 20-30%
други сектори:
Hertz/Avis
airbus / boeing
safran
с малко повече риск - авиолинии
от европейските
AirFrance/KLM - само след интервенция на правителството
Ryan/Wizz/Easy
в щатите: Delta
бтв някой следи ли немците от WireCard?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕми, AXP хем е по Бъфювски, хем е от героите, които ще скочат най-много
За JP Morgan и Goldman Sachs не може да се каже, че са шитове. Също и за Майкрософт.
То ако и самата бъркшаяр падне с подобен % ( и нея гледам на -11 почти) що да не открия сметка при тях, експреса е вътре, ябълката, както и доста други неща, като индекс си е
Last edited by X_Y; 16.03.2020, 12:17.
Коментар
Коментар