Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Какво да видиш ти...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеhttps://www.cboe.com/aboutcboe/xcal2016.pdf
Аз не виждам никакво голямо изтичане на опции днес. Е може би тези седмичните изтичат, но те са си хазарт по принцип.
"Същественното е невидимо за очите" - Екзюпери - Малкия Принц.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort X @ 14.80
Не те ли е страх да шортиш боклуци след техен сериозен спад и почнали вече да растят. Това е единствения момент, в който моментум стратегиите винаги се дънят - след сериозно дъно на боклуци.
Коментар
-
Ти наистина или
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа загубите на хедж фондовете пък са съвсем ясно доказателство че това че пазара е манипулиран са просто теории на конспирацията. Как така хем манипулират хем губят
Колко пъти трябва да ти се каже че публичните хедж фоднове на които ти може да видиш печалбата , управляват пари на клиенти и затова губят щото не са в играта.
Моите пари ти можеш ли да ги видиш някъде? Не можеш....е как можеш да кажеш колко печеля аз? Не можеш....ей така и не можеш да видиш нито печалбите нито парите на никой от упоменатите от мен хедж фондове...или частни фондове или ВЧТ или наречи ги както си искаш.
И друго което забелязвам че не разбираш или се правиш че не разбираш. Набил си си в главата от flashboys предполагам какво правят ВЧТ ци...и не можеш да осъзнаеш това което ти казвам...че ако преди те търгуваха само ден за ден като купуваха от един и веднага продаваха на друг виждайки напред пазара ...сега далверата е друга...манипулират се индексите и акциите, И търговията е за собствена сметка...
Не се хвърляй само да ми показваш сайта на Цитадел или подобни...щото тези ВЧТ ци и не само такива за които ти говоря нямат сайтове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСпоред мене не е никак срамно човек да е художник
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕ аз ти казвам ти казваш че ме е срамАко искаш можем да заформим един разговор за перспективи и композиция или пък за разликата в представянето на емоциите при импресионистите и експресионистите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеА според мен те е срам да кажеш...Ако искаш можем да заформим един разговор за перспективи и композиция или пък за разликата в представянето на емоциите при импресионистите и експресионистите
Коментар
-
А според мен те е срам да кажеш...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХудожник съм - създавам изкуство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеШефе....примера е пред очите ти.
Вчера след ЕЦБ пазара падна ...всички се притиснихме дори....поне аз...след обяд се възстанови...а днес е 1.3 % нагоре, за европа да не говорим.
Какъв ден сме днес? Петък.
Какво се случва в Петък? Изтичат опциите, Колко от нормалните играчи можеха да предположат вчера в средата на деня че нещата ще протекът по този начин?
Колко хора са купили опции около 197-201 - само вчера? Много....и много са продали...какво ще стане с тези опции? Ще изгорят......т.е някой ще прибере парата яко.
А какъв е пазара на опции? Огромен.
Това ще ти избоде очите....и е пред теб...Нещо фундаментално ли се промени от вчера.,..? Човешки емоции казваш...закодирани в компютрите.....едни хора с емоции са ги заболяли пръстите да купуват и продават....само емоциите са причина..Вярвай ми.
Аз не виждам никакво голямо изтичане на опции днес. Е може би тези седмичните изтичат, но те са си хазарт по принцип.
Коментар
-
Шефе....
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТ.е. манипулации, които траят няколко секунди и мърдат пазара ту нагоре, ту надолу с 0.1% повече отколкото той сам би се мръднал. Мене това не ме интересува много...
Вчера след ЕЦБ пазара падна ...всички се притиснихме дори....поне аз...след обяд се възстанови...а днес е 1.3 % нагоре, за европа да не говорим.
Какъв ден сме днес? Петък.
Какво се случва в Петък? Изтичат опциите, Колко от нормалните играчи можеха да предположат вчера в средата на деня че нещата ще протекът по този начин?
Колко хора са купили опции около 197-201 - само вчера? Много....и много са продали...какво ще стане с тези опции? Ще изгорят......т.е някой ще прибере парата яко.
А какъв е пазара на опции? Огромен.
Това ще ти избоде очите....и е пред теб...Нещо фундаментално ли се промени от вчера.,..? Човешки емоции казваш...закодирани в компютрите.....едни хора с емоции са ги заболяли пръстите да купуват и продават....само емоциите са причина..Вярвай ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЗнам, ама не съм забелязал хората да са хукнали да купуват. Сигурно има защо. Май губят повече и от хедж фондовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЗнам, ама не съм забелязал хората да са хукнали да купуват. Сигурно има защо. Май губят повече и от хедж фондовете.Каква е тази манипулация от която не изкарваш пари - то това дори не влиза в определението за манипулация
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе се майтапя, отдолу съм дал и линк към това как и върви цената.
Коментар
Коментар