Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Iv_max, какво би станало ако двама ВЧТ манипулират даден актив в противоположни посоки? Примерно фирма А иска да срути цената на актив Х а фирма Б иска да я набалончи. При това се случва едновременно. Според мен изобщо не схващаш същността на ВЧТ и поради това търсиш конспирация за да си обясниш късото евро на 1,09 от вчера.
Според мен проблема не се казва манипулация а сходни алгоритми, които се задействат едновременно поради това, че компютрите оперират на един и същи пазар и виждат едни и същи данни. Това не е манипулация. При хората това става вследствие на сходни емоции, които се отиграват едновременно а при ВЧТ имаме сходни алгоритми, които в дадени случаи се задействат едновременно и засилват рязко движението. Възможно е даден момент самото действие на компютъра да доведе до промяна на цената, което да активира нови продажби от него в следствие на алгоритъма. Става нещо като блъскане на входа и изхода. При хората механизма е подобен, но е основан на емоции а не на алгоритми. Вземи една банка. Тя разглежда окръжаващата среда независимо от себе си, но това не е вярно. Примерно в продължителен период от време е разглеждала имотите като рискови за обезпечение. В даден момент решава, че вече са ОК и може да кредитира повече срещу тях. Отпушва кредитирането, което качва платежоспособното търсене и надува цената на имотите. В този момент банковият чиновник се кефи, колко добър е бил в прогнозата си и как добре управлява риска, но реално самият той е надул цената на обезпечението. При това всички банкери се движат в стадо защото виждат едни и същи данни и имат едни и същи емоции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеX, the best stock in the World"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнениеИдеята на форума не беше ли някои ако иска да сподели нещо което е открил или може да е от полза на четящите тук.Има една камара форуми за мерене на онези работи.Не знам такава идея ми прекоси мезду ушите днес?
Коментар
-
Наистина ли не те
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеThe US justice department claims that Sarao and his company, Nav Sarao Futures Limited, made $878,000 profit from the flash crash and a total of £26m illegally over five years.
The Hounslow-based former bank worker and Brunel University student, who is fighting extradition to the US, faces charges that carry sentences totalling a maximum of 380 years. He denies all the charges.
На фона на десетки години правене на същото от ВЧТ ци и големи спеклуатори...да искат да осъдят някой дребен...е просто върха на позора.
Единствения случай на някаква манипулация...от дребен спекулант и те го разследват за замазване на очите колко са честни... как не те досрамя верно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеSold 14.58. warrant +20%
БРАВО
и аз ги мислих ама се отказах понеже не съм наясно с позицията....и то си става чист хазарт"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗа пускането на фалшиви сделки на Ню Йорската борса и работата и с ВЧТ ци и то само заради флашкраша...след 5 години разлседване - глобиха 5 милиона борсата при доказана печалба от далаверата 100 милиона...това е оня ден...след 5 години.
The Hounslow-based former bank worker and Brunel University student, who is fighting extradition to the US, faces charges that carry sentences totalling a maximum of 380 years. He denies all the charges.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКъде отиде...ти - не е истина. Кой да ми продава продукти....никой нищо не ми продава.
Като станат 150 милиона - ще ти кажа как е .
Коментар
-
Къде отиде...
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПопълнил си за професионален инвеститор. Това е много различно от това да имаш фемили офис с над 150 милиона инвестирани в САЩ
И в момента в който си попълнил тази декларация за професионален и си дал карт бланш на всички да ти продават продукти и да те лъжат както могат. Щом си сложиш подписа на подобно нещо и вече ставаш дивеч за отсрелване. Възможноста след това да съдиш тези които ти продават неподходящи продукти пада значително. Всякакви фондове които гарантират ритейл инвеститори вече няма да ти дадат нищо и така нататък вреди за теб.
Като станат 150 милиона - ще ти кажа как е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗа пускането на фалшиви сделки на Ню Йорската борса и работата и с ВЧТ ци и то само заради флашкраша...след 5 години разлседване - глобиха 5 милиона борсата при доказана печалба от далаверата 100 милиона...това е оня ден...след 5 години.
Ъп Дау 60 000! СиП 5000!
Аааа, забравих. Шорт голд 0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИ какво от това?
Аз също съм попълнил декларация за голям инвеститор.....какво променя това?
Някой ще забрани на някой да търгува в големи обеми краткосрочно?
Или може би ако реша да купувам и продавам като луд само нетфликс и имам пари за това ще ме обвини че манипулирам цената?
Или от дургата страна ако сме пуснали компютър с подобен на моя алгоритъм да застава насреща на моите сделки с цел да вдигнем цената ще те хванат?
СЕК следи големите собственици на акции...и дава информация за тях. СЕК не може да направи нищо за тези които говоря.
И в момента в който си попълнил тази декларация за професионален и си дал карт бланш на всички да ти продават продукти и да те лъжат както могат. Щом си сложиш подписа на подобно нещо и вече ставаш дивеч за отсрелване. Възможноста след това да съдиш тези които ти продават неподходящи продукти пада значително. Всякакви фондове които гарантират ритейл инвеститори вече няма да ти дадат нищо и така нататък вреди за теб.
Коментар
Коментар