Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Чаках малко
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеГолям майтап ви казвам дето вика Лафазанов в комиците. То какво да се говори? То не е ли ясно? И после то на БФБ-то били лоши а другите били много убави. Какъв трябва да е извода от цялата работа? Моя извод който се потвържадава за незнам си кой път е да вярвам във валю инвестирането и да не се занимавам с избушеняци на каквито и да било пазари. Защото ако VRX не беше избушеняк щяха ли да могат да направят такава манипулация? Тези дето вярват в растежа и дълг/епдитда да се замислят много сериозно в какво вярват! Тези дето вярват в стабилни и могъщи компании и че това било безрисково тоже да се замислят много сериозно !))))
Ами Тесла? ....Ами GOPRO?....няма да ми стигнат символите да изброя всички...
И само да питам...относно "валю инвестирането" ами ако си се нахендрил на още по голяма схема? докато си мислиш за "валю инвестирането"?
Или си взел нещо без пари....ала Греъм/Бъфет теорията...? Щото от както си жив...такова евтино няма.Last edited by Iv_max; 17.03.2016, 14:40.
Коментар
-
Няма глоба
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеhttp://www.nasdaq.com/symbol/vrx/short-interest
Джелезни са ...
Ще разпише една кофа мастило, ще плати някаква глоба и ще му се размине ...може и филм да направят по случая
А какво да направи той че ърнинга е толкова зле...разбира се че ще продава. А той ако не знае какво ще стане на ърнинга ..аз ли да знам?
Коментар
-
То тук какво го гледаш
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеhttp://www.nasdaq.com/symbol/vrx/short-interest
Джелезни са ...
Ще разпише една кофа мастило, ще плати някаква глоба и ще му се размине ...може и филм да направят по случая
Това е януари...от януари до сега са ги врътнали 10 пъти тези 12 милиона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеVRX
Имам собствено обяснение за неадекватното държане на CEO-то :
- два месеца болнични по причина пневмония ....
- при условие, че знае какво следва ако обяви, че ще пропусне срока за отчета ....
- неволната грешка от 600 млн. в презентацията ...
- арогатното му държание на персконференцията (според присъстващи журналисти) ...
Говори се, че е много доверен и близък на .... Бил
Малко смърди на уговорена игра . Само едно не се връзва - късите преди спада от 50% не бяха много (около 12 млн.) .... можеха да ги изчакат да се съберат повечко ...Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение12 милиона...нямам представа не бях е следил до преди месец. Съмнява ме толкова малко но...може
Аз чух един друг слух вчера...че Акман имал купени путове за 1,5 пъти от позицията си...ако тези путове се изпълнят ( нямам идея кога е датата ) VRX ще скочи 50 % от сега. Ако е тоя петък играта ще е супер нагласена.
Ако Акман е продавал до като има путове нещата са ясни...ще изкара повече кинти от колкото загуби. И пак ще е в позиция.
Джелезни са ...
Ще разпише една кофа мастило, ще плати някаква глоба и ще му се размине ...може и филм да направят по случаяЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
12 милиона...
- при условие, че знае какво следва ако обяви, че ще пропусне срока за отчета ....
- арогатното му държание на персконференцията (според присъстващи журналисти) ...
Малко смърди на уговорена игра . Само едно не се връзва - късите преди спада от 50% не бяха много (около 12 млн.) .... можеха да ги изчакат да се съберат повечко ...
Аз чух един друг слух вчера...че Акман имал купени путове за 1,5 пъти от позицията си...ако тези путове се изпълнят ( нямам идея кога е датата ) VRX ще скочи 50 % от сега. Ако е тоя петък играта ще е супер нагласена.
Ако Акман е продавал до като има путове нещата са ясни...ще изкара повече кинти от колкото загуби. И пак ще е в позиция.
Коментар
-
Малко смърди на уговорена игра . Само едно не се връзва - късите преди спада от 50% не бяха много (около 12 млн.) .... можеха да ги изчакат да се съберат повечко ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеOut 111.29 (2.2%/ knock out +215%)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИма...по-голямата е когато си купил, познал по случайност и анализаторите са на твоя страна.
По-голямата комедия е когато ти се промива мозъка, че трябва да им вярваш.
( не става въпрос за теб )
п.л. Малиии колко съм кух - ами те затова стават по- малко - вероятно сравнено с дългите, които бяха изпържени ----Last edited by Protokol; 17.03.2016, 14:20.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Има...
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение“We have lost confidence in management’s ability to understand its own business and to provide reliable guidance,” Malhotra said in a note to investors.
Няма по-голяма комедия от приказките на анализаторите в такива ситуации.
По-голямата комедия е когато ти се промива мозъка, че трябва да им вярваш.
( не става въпрос за теб )
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеLong JPY от 113.73
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение- Long USD.CAD @ 1.326 снощи. Стоп на нула вече и далеч.
- Short GBP.USD @ 1.418
- Short USD.JPY@ 113
Затворих USD.CAD на 1.337 вчера. Добре че не се полакомих щеше да ми удари стопа. Поне прибрах малко печалбичка предварително. 150 пипса не е зле.
Short USD.JPY@ 113 затворено на 111.15. Сигурно ще продължи надолу, ама следващите дни. Мисля, че засега ще се спре на 111. Иначе следващото ниво е 106. Ако иде до там на индексите ще стане пак кърваво. GBP.USD си го пазя. Швейцареца е като паметник, ще го пазя и него.
Коментар
-
Бъдещето на мениджмънта на активи.
Goldman Sachs this week has bought a small financial technology company in Texas called Honest Dollar, which organises pension plans for small companies and self-employed workers. Builders and taxi drivers are not exactly Goldman’s usual set of customers so it is a sign of the revolution in asset management.
Honest Dollar, although it dislikes being labelled as such, is one of a new breed of “robo-advisers” that offer a cheap, automatic version of something that used to take a long time and cost a lot of money. Instead of an expensive adviser picking out the stocks and bonds in which savers should invest, a computer does a more sophisticated job at the touch of a button.
Коментар
Коментар