IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ами махай фундамента до като е време

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Аз мога да се самообявя за гений на дневната търговия, защото от всичките четири трейда, които предложих можеха да се изкарат пари в рамките на 40 минути
    Ами махай фундамента до като е време. Видя ли какво ти изпратих?

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
      Каква е целта на извънредната среща на Обама с Йелен днес ?
      Ще обявят негативен рейтинг на следв среща на ФЕД ли ?

Китай щял да обяви до 19 април златно покритие на юана, както и пускането на борсата за злато в Шанхай този месец.
      Трудности в финансовата състема на Япония (йената), ще спасяват банки в Италия.
      Времената само бичи не са май.

Коментар

• Каква е целта на извънредната среща на Обама с Йелен днес ?
        Ще обявят негативен рейтинг на следв среща на ФЕД ли ?

Китай щял да обяви до 19 април златно покритие на юана, както и пускането на борсата за злато в Шанхай този месец.
        Трудности в финансовата състема на Япония (йената), ще спасяват банки в Италия.
        Времената само бичи не са май.
        „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
          аз това редовно си го шортя с печалба и то не на майтап....с дейтрейдинг може да си добавиш някое друго $ стига да уцелиш момента за влизане и изход
          Аз мога да се самообявя за гений на дневната търговия, защото от всичките четири трейда, които предложих можеха да се изкарат пари в рамките на 40 минути

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
            А защо пък не и short X...
            аз това редовно си го шортя с печалба и то не на майтап....с дейтрейдинг може да си добавиш някое друго $ стига да уцелиш момента за влизане и изход
            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Точно така

Често се присмиваш на фундаменталистите и затова така коментирам. Но е добре, че си повече към фундамента.
              Точно така, присмивам се щото в момента пазара няма фундамент и не трябва да си фундаменталист а продавач.

Ето сега днес цял ден Дарк пуловете продават нон стоп и цента се движи само от алгосите. Които точно в момента алгосите пак почват да купуват...или да затварят не знам ама купуват

Имах един пост като ИББ стана 286 - всички любители на битехнологиите да изпозлват късмета си.

Предполагам никой не го е използвал...щото аз го използвах и застанах къс ама тоя път на BIB.
              Last edited by Iv_max; 11.04.2016, 23:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                Аз толкова пъти казах, че от както съм в тази бира винаги съм бил фундаменталист по душа и сега казах че абсолютно винаги когато съм дълъг съм дълъг не на индески а на моите си компании и още повече пъти казах че сега мисля пак фундаментално ама надолу...и чак сега ти откри топлата вода че и аз съм фундаменталист. Аз винаги съм фундаменталист когато виждам фундамент на горе който сега не виждам.
                А тесла не я купих не щото не бих искал ама ме беше страх кат знам каква пръчка е. Въпреки че сега след последните развития почвам лекичко да си променям мнението но е твърде скъпа и преклаено рано да я купувам но и пък твърде рисковано да я шортвам.
                Често се присмиваш на фундаменталистите и затова така коментирам. Но е добре, че си повече към фундамента.

Коментар

• Да бе.

Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение

Само на пазара на акции, това изречение е съвсем нормално и логично
                  Да бе, как няма да ги бие като очакват 0.2 епс което е два пъти по ниско от предното тримсеичие и оборот с 20 % по нисък от декември.

да не говорим че АА е в кладенеца към момента ако видиш какво е отчитала преди една година.

Аз взех малко пут опции за всеки случай. ))

Коментар

• Аз толкова пъти казах

За мене ти също си отчасти фундаменталист. Ако не беше щеше да вземеш Тесла на 144 преди месец-два без да те интересува реалната стойност на бизнеса, а само потенциала за отскок.
                    Аз толкова пъти казах, че от както съм в тази бира винаги съм бил фундаменталист по душа и сега казах че абсолютно винаги когато съм дълъг съм дълъг не на индески а на моите си компании и още повече пъти казах че сега мисля пак фундаментално ама надолу...и чак сега ти откри топлата вода че и аз съм фундаменталист. Аз винаги съм фундаменталист когато виждам фундамент на горе който сега не виждам.
                    А тесла не я купих не щото не бих искал ама ме беше страх кат знам каква пръчка е. Въпреки че сега след последните развития почвам лекичко да си променям мнението но е твърде скъпа и преклаено рано да я купувам но и пък твърде рисковано да я шортвам.

Коментар

• А защо пък не и short X...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                        Колеги дайте нещо за дневна търговия че нещо много скучно тази вечер
                        Ето две идеи за губене на пари до края на сесията:

long AGN
                        long UA

ако не свърши работа пробвай long CHK

Майтап! Аз не разбирам от тези неща - дневна търговия.

Коментар

• Колеги дайте нещо за дневна търговия че нещо много скучно тази вечер
                          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Погледнах набързо 20те най-големи, медианата на П/Е форуърд им е 21,7, срамота е да кажеш на това евтино
                            Който се оплаче, че му е евтино - грях му на душата

А какво става ако изключим неудобните компании, като фейсбук и амазон?

Коментар

• Погледнах набързо 20те най-големи, медианата на П/Е форуърд им е 21,7, срамота е да кажеш на това евтино

Коментар

• е разбира се

За мене ти също си отчасти фундаменталист. Ако не беше щеше да вземеш Тесла на 144 преди месец-два без да те интересува реалната стойност на бизнеса, а само потенциала за отскок.
                                е разбира се че съм фундаменталист.

Ама когато има фундамент. Като няма фундамент какъв фундаменталист да съм?

Коментар

Working...
                                X