Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеВсички продават...кой купува нямам идея.
Даже и да затваря шорт не е момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЧесто се присмиваш на фундаменталистите и затова така коментирам. Но е добре, че си повече към фундамента.
Вчера - Азия и Европа:драпат - щатите се олюляват като паркинсоник, ударил едно голямо.
Ако човек гледа - чисто технически - графиките - точно така и би трябвало да бъде.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Не мога....
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеDude uspokoi sa. Ti sa vmaniachi)))
Не мога сваря ги събера))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩе ми излязат путовете на АА ми се струва тея дни)))
Коментар
-
Глупости
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеА, не, после ако загубиш има да ме псуваш)))
Всъщност каквото и да кажеш шорт утре ще познаеш)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Направо кажи утре какво да купя или да шортна....ако на теб не ти стиска аз ще заложа вместо теб)))
Коментар
-
Променяй се
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАбсолютно
Тука се кълнях всеки ден в дългосрочното, а то какво излезе
Човек не трябва да се зарича
Стига с това бай анд холд. Това вече не е на мода
Направо кажи утре какво да купя или да шортна....ако на теб не ти стиска аз ще заложа вместо теб)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеето как неочаквано дори за теб видиш себе си ново амплоа
Тука се кълнях всеки ден в дългосрочното, а то какво излезе
Човек не трябва да се зарича
Коментар
Коментар