Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Една позиция никога не е добро решение
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеИмам една единствена позиция ,GLD на която съм лонг за момента не мисля да влизам в други.
Поне спред мен.
Коментар
-
3 ма освен мен говорят публично
3 ма освен мен говорят публично за това което ви казвам
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...k-about-market
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеМоже да ти е приятно да се самоуспокояваш, като нямаш какво да правиш...ама това няма да ти помогне да спечелиш много кинти.
Ако говорим за дългосрочност сега е най шибания момент за подобна мисъл. Виж ако си на загуба...какво да прравиш друго...ще чакаш, ама ако не си и не продаваш...значи си я закъсал.
Аз пришка на устата ми излезна да говоря че тая песен любовна дето я пеете с това какво ми пука временните движения като аз съм уж "дългосрочен" е наивна ама...какво да ти кажа повече.
Ако следващата година...две...да не кажа повече засега си назад ок ли ще си?
Коментар
-
Спомняте ли си за креди суис
Спомняте ли си за креди суис...с брилянтните им препоръки и покупки уж...на солар сити и фърст солар...?
А батко ви е заел точно обратната посока...)))
Имам изключително "фундаментално" "диференциран" шорт портфейл и съм много много горд)))
Просто не знам какво да ги правя тези пари)))
То бива бива година ама като тая....))
Last edited by Iv_max; 10.05.2016, 00:48.
Коментар
-
Да ама ако кажа нещо и не се оакажа прав...
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМоже да го правиш просто защото го можеш и има наоколо скучаещи дами)))
На кой му трябва губещ..."играч")) Аз затова много внимавам с инвестициите...заради Дамите
))
Коментар
-
Аз ако знаех че са Дами....
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМоже да го правиш просто защото го можеш и има наоколо скучаещи дами)))
Съвсем съм изперкал от скука...))
Коментар
-
)))
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеОт друга страна можеш да кажеш, че никой нищо не продава. Всеки държи. Би трябвало да има причина и за това)))
Ама как бе брат...от два месеца дарк пуловете се късат от продажби бе човек....аз не знам остана ли им нещо))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Нали знаеш оня виц...дето за какво да спиш с много жени ако не се похвалиш?)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗа да може да разберете за какъв пазар става въпрос да ви обърна внимание...
Днес обема на търгуван SPY назад напред ( не само напред или назад ) е 62 милиона...при средн в момента обем 87 милиона при средн за 2015 година 137 милиона.
За QQQ днес обем - 16 М, при среден в момента 30 М при среден за 2015 година 80 М
и т.н
В момента се събират позиции и всичко което аз гледам ми показва че се събират за надолу.
На практика няма никой на пазара само се симулира някакъв пазар. Дори само тази информация без нищо друго да знаете би трябвало да ви е достатъчна да разберете че никой нищо не купува. Камо ли инстутиционалните...а затова спред вас дали има някаква причина?
Правете си сметката.
Коментар
-
За да може да разберете за какъв пазар
За да може да разберете за какъв пазар става въпрос да ви обърна внимание...
Днес обема на търгуван SPY назад напред ( не само напред или назад ) е 62 милиона...при средн в момента обем 87 милиона при средн за 2015 година 137 милиона.
За QQQ днес обем - 16 М, при среден в момента 30 М при среден за 2015 година 80 М
и т.н
В момента се събират позиции и всичко което аз гледам ми показва че се събират за надолу.
На практика няма никой на пазара само се симулира някакъв пазар. Дори само тази информация без нищо друго да знаете би трябвало да ви е достатъчна да разберете че никой нищо не купува. Камо ли инстутиционалните...а затова спред вас дали има някаква причина?
Правете си сметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХм, още едно графично доказателство че съм на прав път.
На фиг 2 се вижда много добре че откъм риск/риорд по добро понастоящем от IBB/HQH няма. Особено ако паднат още едно 20-30% та да натовари щедро човек с количката след като му поизлязат и късите...
http://seekingalpha.com/article/3971...muddled-market
Коментар
-
Може да ти е приятно да се самоуспокояваш
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеIv max ако хоризонта ми е години тия манипулации крактосрочни какво биха ме засегнали все ми е тая. Примерно кока кола не могат да я свалят на 5 долара или гугъл на 50. Алгоритмите действат спрямо обемите краткосрочно. Не се влияят от резултати на компанията действат чисто математически за кратък период от време. Вероятно са направени така че да печелят от тези които играят по технически индикатори. Имам предвид че в дългосрочен период влиянието им клони към 0.
Ако говорим за дългосрочност сега е най шибания момент за подобна мисъл. Виж ако си на загуба...какво да прравиш друго...ще чакаш, ама ако не си и не продаваш...значи си я закъсал.
Аз пришка на устата ми излезна да говоря че тая песен любовна дето я пеете с това какво ми пука временните движения като аз съм уж "дългосрочен" е наивна ама...какво да ти кажа повече.
Ако следващата година...две...да не кажа повече засега си назад ок ли ще си?
Коментар
-
Днес пак съм малко шорт на BIB
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТи пак си казвай без да се хвалиш
За CMG леко ме е яд, бах им хвърлил око. Не че е късно, но сега не се знае дали пак ще паднат на 425. Предполагам, че при всяко вдигане има елемент на покриване на къси позиции и моментум трейдинг, но това не означава, че CMG задължително ще падне обратно долу.
Ама общо взето нищо същественно...
Коментар
Коментар