IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    И прайслайн е същата работа. Ако съм на теб бих я продал веднага и като искаш да се пробваш на ърнинга...купи опции поне да потънеш само с тях. Ако не зарежи я.
    Прайслайн - дрън-дрън. Трябва да се купува Експедия.

Коментар

Със шорт ли да допълва?))
      Аз не бих шортил Гилиъд, но и не мисля, че ще надскочат предишния си връх в обозримо бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Не е съвсем така. Първият път когато ползвах блумбърг терминал - преди сигурно над 10 години бе нещо ужасно. Едва ли не ти трябваше специално висшо образование че да го ползваш. И в общи линии бе като китайския език, ако не знаеш как да си извикаш нещо просто не можеш да го извикаш. В момента е много по юзър френдли и реално и човек без никакъв опит може да го използва доста лесно.
        Реално другия продукт който може да замести блумбърг е ройтерс терминала. И при него нещата доста се промениха и отново е изключително лесно да се ползва и цената отново е горе долу като на блумбърг

Аз поне не знам за нищо по-евтино което да върши работа. Не съм ползвал Аладин и не мога да кажа какво има в него. Но там мисля че цената е всъщност доста по-висока от на ройтерс и блумбърг.
        Моят личен опит е само 5 минути цъкане в блумбърг без нищо да разбера и понеже си имах достатъчно друга работа го зарязах и повече не съм пробвал

Сега в новата работа не съм сигурен дали изобщо имаме блумбърг терминал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
          The terminal may not look like a natural television starlet at first blush. The basic user system — the clunky keyboard, shrill text colours and black background of its blinking screens — are largely unchanged since its 1980s launch. Other products offer similar services for far less than its $24,000 annual cost.
          Не е съвсем така. Първият път когато ползвах блумбърг терминал - преди сигурно над 10 години бе нещо ужасно. Едва ли не ти трябваше специално висшо образование че да го ползваш. И в общи линии бе като китайския език, ако не знаеш как да си извикаш нещо просто не можеш да го извикаш. В момента е много по юзър френдли и реално и човек без никакъв опит може да го използва доста лесно.
          Реално другия продукт който може да замести блумбърг е ройтерс терминала. И при него нещата доста се промениха и отново е изключително лесно да се ползва и цената отново е горе долу като на блумбърг

Аз поне не знам за нищо по-евтино което да върши работа. Не съм ползвал Аладин и не мога да кажа какво има в него. Но там мисля че цената е всъщност доста по-висока от на ройтерс и блумбърг.

Коментар

Да, плащам толкова колкото плащат всички

Но терминала не е само това принципно има доста полезни неща

Ако ползваш много малка част от функциите дали изобщо си заслужава...

“No matter how much you learn to do, you always feel that you’re just scratching the surface of what the terminal is capable of,” Mr Russell says.

Коментар

The terminal may not look like a natural television starlet at first blush. The basic user system — the clunky keyboard, shrill text colours and black background of its blinking screens — are largely unchanged since its 1980s launch. Other products offer similar services for far less than its $24,000 annual cost.

Коментар

• Със шорт ли да допълва?

Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Някой допълва ли GILD-чето или възходът свърши?
                Не знам каква е тази драма при положение, че тепърва FDA има да пуска комбинацията Sovaldi/velpatasvir, а и Odefsey за ХИВ ще започва да се развърта. Мисля си, че тези 700 млн. разлика в печалбата ще се компенсират, освен ако мъркаджиите не решат да се правят на задници, което не е в тяхна полза.
                Със шорт ли да допълва?))

Коментар

• Да, плащам толкова колкото плащат всички

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Да разбираме че плащаш няколко хиляди долара за тези 30 секунди....

Коментар

• Някой допълва ли GILD-чето или възходът свърши?
                    Не знам каква е тази драма при положение, че тепърва FDA има да пуска комбинацията Sovaldi/velpatasvir, а и Odefsey за ХИВ ще започва да се развърта. Мисля си, че тези 700 млн. разлика в печалбата ще се компенсират, освен ако мъркаджиите не решат да се правят на задници, което не е в тяхна полза.

Коментар

Ако разбираш официално - снбс или блубърг сайта да,,в терминала на блумбърг или ройтерс ги получаваш по бързо и затова си плащаш ама официално означава като кажат в 3 часа публикуват данните в терминала излиза точно в 3 часа и след 30 секунди до минута излиза във медиите . Но официалното е 3 часа да кажем.

блумбърг терминала струва толкова две хиляди и нещо на месец , на ройтерс е около 500 долара мисля
                      Да разбираме че плащаш няколко хиляди долара за тези 30 секунди....

Коментар

• зависи какво разбираш под официално

Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                        Чел съм че можеш да се абонираш за няколко хиляди месечно за да получаваш новини с примерно 2 минути преди да излязат официялно и това е съвсем законно мисля че блумбърг го предлагаха а сигурно и други агенции го предлагат
                        Ако разбираш официално - снбс или блубърг сайта да,,в терминала на блумбърг или ройтерс ги получаваш по бързо и затова си плащаш ама официално означава като кажат в 3 часа публикуват данните в терминала излиза точно в 3 часа и след 30 секунди до минута излиза във медиите . Но официалното е 3 часа да кажем.

блумбърг терминала струва толкова две хиляди и нещо на месец , на ройтерс е около 500 долара мисля

Коментар

• Забравил си какво е метатрейдър аз на нея търгувам дакса само него и нищо друго
                          Вся Власть Советам

Коментар

Как бе човек...да имаш достъп до инфото преди да излезе официялно...за тая работа ще те арестуват малко след като станеш милиярдер - може би.
                            Това е частен софтуер не се изтегля с него работят - който работи с него няма значение. Но това е само информация не е да ти каже какво да правиш или кога да купуваш или продаваш или пък да търгуваш с него. Всички големи в бранша банки и т.н имат тази информация то без нея не може да правиш нищо според мен, друг е върпоса дали трейдърите на по ниско ниво знаят - нищо не знаят или знаят ама си траят. Софтуера не е кой знае какво информацията е важно че е събрана от всякъде и дава пълна картина на истинския пазар. Така поне можеш да разбереш за какво става въпрос.

А какъв тоя метатрейдър...това е за ретайл пишман "инвеститори" или спекуланти - даже по скоро за деца спекуланти. Да не те обиждам ама е така според мен. Там какво ще видиш нищо няма да видиш. Аз от интерактив не съм доволен които са най големите и най добрите в акциите и облигациите ( но много слаби в опциите ) а ти ми говориш за метатрейдър - това съм го гледал преди години сега не знам какво е ама беше пълна боза. За опциите най доброто за търговия е thinkorswim до колкото съм чувал но то е пак за ретайл спекуланти.
                            Чел съм че можеш да се абонираш за няколко хиляди месечно за да получаваш новини с примерно 2 минути преди да излязат официялно и това е съвсем законно мисля че блумбърг го предлагаха а сигурно и други агенции го предлагат
                            Last edited by Stone_Kold; 01.05.2016, 04:52.
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Ааа Бъфет е казал А

Ааа Бъфет е казал А ама не е казал Б.

И не е казал щото ако го каже публично цялата му инвестицинна мъдрост ще отиде на боклука за 1 секунда, като всички разберат че царя е гол и на практика има инвеститори само такива които нямат друг избор освен да си държат акциите вечно.

Ако само някой...от ранга на Бъфет излезе и каже 100 % тея на Уолл Стриит лъжат като цигани и правят космически пари само от спекулации и пазара ще падне с 50 %.

А най-комичното е в случая знаете ли какво? Ако да кажем забранят спекулациите виртуално или ги ограничат според мен просто пазар няма да има. Т.е далаверата трябва да се подкрепя до безкрай защото ако се ограничи ще настъпи апокалипсис.
                              Или играеш играта каквато е или се отказваш. Така ще бъде занапред. Въпроса е да играеш правилната игра.

http://www.cnbc.com/2016/04/30/warre...its-money.html

Коментар

• не си прав

Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                                Намери си добър вестник. От онези дето още публикуват цените на акциите. И колонка със стокс хитин ню лоуз. Ако можеш, а ти явно имаш пари, ползвай известно време брокер по телефона само. Ще ти се изчисти мисълта и няма да се вълнуваш какво прави всеки сюнетчия /с извинение, щото тия на високото напрежение и в тъмните басейни, само подрязват по някой промил/ на пазара.
                                не си прав, високото напрежение смяташ че прави това щото това казват вестниците.

Коментар

Working...
                                X