IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обче перфектно го докараха

Обче перфектно го докараха СП 205 и нещо точно за да загубят, оня ден бяха 260 хилияди сега не знам колко пут опции със страйк 205.

Направо да бяха казали на колко трябва да затвори и да няма тая разправия.

А коловете бяха около 160 хиляди не помня...явно доброто побеждава.

Коментар

• А как би коментирал отлива на капитали

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Статистиката на тези е тотално безумна. това че пазарът не прави нови върхове дълго време единственото което показва е че пазарът не прави нови върхове за дълъг период от време. По никакъв начин не предсказва спадове.

За да се види колко е безумна логиката им я обърни на обратно. Ако пазара 12 месеца е правил все нови върхове това казва ли че ще продължава да прави нови върхове. Не нищо подобно.

Върховете и дъната са точки - движението на пазара е линия най-общо казано. Не можеш да намериш инфлексна точка просто като гледаш какво е правила линията последните 12 месеца. За да намериш точка ти трябва и линията за бъдещето. А това няма как да се знае. Ако беше възможно да се правят прогнози за точки базирано на линии, пазарът просто нямаше да съществува. Всеки щеше да знае какво ще се случи сега просто като гледа изминалите месеци. И съответно никой нямаше да търгува - нито нагоре, нито надолу.
      А как би коментирал отлива на капитали от equity и mutural funds през почти цялата 2015 година ( всъщност от когато се запознахме с теб ) със сериозен ръст последните 4-5 седмици?

Това е тенденция която е постоянна за някой видима за други статистика.

Какво кара всички да се изтеглят от пазара и да останат само спекуланти?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        http://jeffhirsch.tumblr.com/post/14...e-exceeding-20

77% вероятност никак не изглежда безобидно....
        Статистиката на тези е тотално безумна. това че пазарът не прави нови върхове дълго време единственото което показва е че пазарът не прави нови върхове за дълъг период от време. По никакъв начин не предсказва спадове.

За да се види колко е безумна логиката им я обърни на обратно. Ако пазара 12 месеца е правил все нови върхове това казва ли че ще продължава да прави нови върхове. Не нищо подобно.

Върховете и дъната са точки - движението на пазара е линия най-общо казано. Не можеш да намериш инфлексна точка просто като гледаш какво е правила линията последните 12 месеца. За да намериш точка ти трябва и линията за бъдещето. А това няма как да се знае. Ако беше възможно да се правят прогнози за точки базирано на линии, пазарът просто нямаше да съществува. Всеки щеше да знае какво ще се случи сега просто като гледа изминалите месеци. И съответно никой нямаше да търгува - нито нагоре, нито надолу.

Коментар

Всеки смята както му уйдисва

In fact, Citigroup's proprietary Panic/Euphoria Model is registering a -0.37 reading. For context purposes, a reading below -0.17 is considered panic, so the model is well into that territory. As a contrarian indicator, Citi strategist Tobias Levkovich said the model is indicating a "better than 95 percent chance of market appreciation."

Коментар

Икономиката и на САЩ, и глобано е в доста специфична ситуация, за да се правят подобни сметки, базирани на предишни графики.

Коментар

• http://jeffhirsch.tumblr.com/post/14...e-exceeding-20

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                През къде играеш бразилия
                Аз през интернет

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                  Само листнати в САЩ.

Коментар

• Ти си стар бразилец

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Вале както се влияе от Бразилия така се влияе и от цените на желязната руда. Тези два силно рискова фактора силно усложняват нещата.

Много по-лесно ми се струва да се отиграе веднъж Бразилия с нещо чисто бразилско, без ресурси, като банки или ако не му харесват на човек банките с Амбев, телефоника бразилия или някое ютилити и с нещо друго ресурсите, в частност желязната руда. пълно е с брутално натиснати ресурсни компании за всеки вкус към риск

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                      Чакам го на 3
                      +++
                      Aко удържи.
                      Като нищо могат да им лепнат с bhp да платят колкото бп се охарчи за мексиканския разлив, както и не са в цветущо финансово здраве - ела виж как дори си потвърждава предното дъно и на 2$.
                      Докато и това неизвестно поне не отпадне и грам хартия не бих купил.

ПС И мен ме изкушават доста нещица дори и сега, ма си седя на ръцете и чакам колкото може по дълбока маркет корекция и поне малко паника да видя там където ме интересува.
                      Last edited by pipbel; 20.05.2016, 22:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                        pipbel,
                        ravnovesie
                        какво мислите за VALE.ако оставим настрани Дилма и дрън дрън.как виждате компанията

п.п имам акции на VALE не си чеша клавиатурата
                        Вале както се влияе от Бразилия така се влияе и от цените на желязната руда. Тези два силно рискова фактора силно усложняват нещата.

Много по-лесно ми се струва да се отиграе веднъж Бразилия с нещо чисто бразилско, без ресурси, като банки или ако не му харесват на човек банките с Амбев, телефоника бразилия или някое ютилити и с нещо друго ресурсите, в частност желязната руда. пълно е с брутално натиснати ресурсни компании за всеки вкус към риск

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          аз мисля,че си намери дъното VALE ама то моето е само мислене
                          затова питам хората,които ЗНАЯТ повече от мен
                          ти как го виждаш валето
                          Чакам го на 3

Коментар

А ти кво мислиш готованко
                            аз мисля,че си намери дъното VALE ама то моето е само мислене
                            затова питам хората,които ЗНАЯТ повече от мен
                            ти как го виждаш валето
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Не му ли знаеш фонда ? Аз съм му Support. Виде ли кво направихме с X. Лягай си
                              Хедж фонд имали
                              Сладури, ти най-много да имаш сергия на колохозния пазар, а той да има магазин за перални, хладилници и печки.
                              Но сте много далеч от какъвто и да е фонд

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение

Имаш ти
                                Ако на това твойто му викаш Хедж Фонд аз трябва да съм централен банкер.
                                а останалите участници от форума да са членовете на ФЕД.
                                Не му ли знаеш фонда ? Аз съм му Support. Виде ли кво направихме с X. Лягай си

Коментар

X