Първоначално изпратено от foggbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеоп евреите си направиха сега бомбичка на 20986,13 и я докоснаха . аз прибирам . малко но от сърце . най якото е че съм прецакал евреите
Този хем е на демо хем и на wi fi затова се губи такаLast edited by lobos; 16.05.2017, 19:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениехубаво че затворих на бомбата на 5707 че глей мише твойте шефове еврейски как избичиха . хяхяхяхяхя
късо от бомбата 21004
Коментар
-
хубаво че затворих на бомбата на 5707 че глей мише твойте шефове еврейски как избичиха . хяхяхяхяхя
късо от бомбата 21004 странннннно тия евреи как я нагласиха тамLast edited by the architect; 16.05.2017, 18:58.
Коментар
-
къс насдак от бомбата мишочета .
миши на твойте шефчета еврейчата любимият им номер е да си оставят гапчета на връхчето . обаче мишииии мишииииии идваааааааа. хяхяхяхяхяхяхяяяяяяLast edited by the architect; 16.05.2017, 18:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеами вече купих 50 бр. и мисля да допълвам постепенно докато стигна 200 бр.
Ти защо ги харесваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнениеколеги някой следи ли V.F. CORP как ви се вижда за по дългосрочноLast edited by Misho ILIEV; 16.05.2017, 17:53.
Коментар
-
http://www.nasdaq.com/article/ray-da...sells-cm788705
РД цели 53% в ЕМ..и то след като ги е резнал малко....
Коментар
Коментар