Странно е наистина, достатъчо е ДБ да се сдуха и сме чао. Ще има глобална, световна регионална, всякаква криза. Нямям идея, защо толкова хвърчат американските индекси. При истински системен риск да надуваш яко балона е меко казано лудост...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеГледай само какво става с US 10-YR, на 1.456% е. Май и по вереме на КЕ не е бил толкова ниско. US 30-YR също стигнаха рекордно ниско ниво днес.
Мен ме е нямало на пазара 2008 ала чартовете са показателни какво е последвало...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеKато едно нищо. Пазара се държи така сякаш КЕ4 е вече нещо решено.
Или пък поне че рейт хейк преди 2018 е абсурден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеKато едно нищо. Пазара се държи така сякаш КЕ4 е вече нещо решено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеИначе, гледам че отдавна не беше се случвало златото /имам предвид миньорите/ и акциите да вървят заедно нагоре. Да видим докога ще продължи и ще може ли Барик и този месец да върне 20%.
Да видим сезона на отчетите какво ще покаже. Трябва да има поне малко движение нагоре при печалбите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЗа да има КЕ4, трябва пазара да сурне поне 15-20% надолу и да се задържи на това ниво, а не да отскочи на 2рия ден както се случва вече 3-4 пъти.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеОфф, остави таз работа. Точно се ядосвах ей сега, че си продадох 1/3 от SLV-то преди няколко седмици. Направил съм добавка на 19 май @15.7 и съм разтоварил на 13 юни на 16.47. А днес сме на 19.5Както и да е. И по-лошо можеше да е/
А TLT-то още ще го набалончат. Сигурно и на 160 ще отиде, да не кажа и повече. Друг изход няма. И така в игри и забави някой ден ще дойде големия жмуц
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи остави това ами гледай среброто какво прави, гони 20...вече рейшото му падна под 68.
Ма дори и това е нищо в сравнение с яко набалончените сребърни миньори.
Чудя се дали да не си увелича GGN-a с хедж от къс SIL...
А тия вече наистина откровено си безобразничат
http://finviz.com/quote.ashx?t=TLT&ty=c&ta=0&p=mКакто и да е. И по-лошо можеше да е/
А TLT-то още ще го набалончат. Сигурно и на 160 ще отиде, да не кажа и повече. Друг изход няма. И така в игри и забави някой ден ще дойде големия жмуц
Коментар
-
Кеш на BXMX, на ол тайм хай какво да го мисля, а и дивито си го взех за Q2.
Мястото му в перманентния сектор на пф ще се заеме от hqh.
Ти остави това, ами и облигациите и те яко нагоре. Ще има много рев и сополи и този път.
Сигурно ще нагънат златото първо както винаги, ама дреме ти на пацата. Нямам нищо против да го върнат този влак на гарата, да се качим както трябва, че ще потрябва когато му дойде времето.
Ма дори и това е нищо в сравнение с яко набалончените сребърни миньори.
Чудя се дали да не си увелича GGN-a с хедж от къс SIL...
А тия вече наистина откровено си безобразничат
http://finviz.com/quote.ashx?t=TLT&ty=c&ta=0&p=m
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеS&P се качва, златото също ...няма такова чудо - кое ще се спихне първо
Сигурно ще нагънат златото първо както винаги, ама дреме ти на пацата. Нямам нищо против да го върнат този влак на гарата, да се качим както трябва, че ще потрябва когато му дойде времето.
Коментар
-
[QUOTE=dope0000;1060005344]Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
Колеги, какви са ви съображенията за късия Дакс? Аз съм дълъг - очаквам пазарът още да възстанови. Особено с приближаването на заседаниято на ЕЦБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе ги следя Старц. Но Greenblatt казва, че положителният ефект от един спин офф идва след около две години от разцепването. Старц преди колко време са се отделили?
Иначе, гледам че отдавна не беше се случвало златото /имам предвид миньорите/ и акциите да вървят заедно нагоре. Да видим докога ще продължи и ще може ли Барик и този месец да върне 20%.Last edited by Pronto; 01.07.2016, 15:17.
Коментар
-
дълъг
[QUOTE=absd;1060004663]Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
+1
ако утре Дакс е на + с повече от процент и аз ще се присъединя към вас...успех
Коментар
Коментар