Първоначално изпратено от jorkata_pz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеКак да не са я обявили бре?
От 21:00 е новината-няма промяна в лихвата,остава на 0,5
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениечакай да видим бабата кво ще каже да не го закара надолу още не са обявили лихвата тея гадове иначе аз съм заредил къса на дау жон на 17777 да видим дали ще го закарат до там
От 21:00 е новината-няма промяна в лихвата,остава на 0,5Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениежорка видя ли, еврака днес беше ясен, сигурен бяхLast edited by jorkata_pz; 15.06.2016, 22:20.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pnbonev Разгледай мнениеЗдравейте! Интересувам се от търговия с акции и опции на NYSE, но не мога да открия борсов посредник подходящ за моя настоящ калибър.. От известно време се оглеждам за такъв, комисионните на българските са кожудерски, а останалите искат висок начален капитал (поне за мен е така). Така.. да си дойдем на думата - имам 2000 лв. кеш и близо 5 години опит на борсата ни. Изградил съм по-скоро "фундаментален" подход на инвестиране, от което може да се каже, че не съм склонен, но бих изтърпял малко по-високи такси. Какви ИП ще ми препоръчате?
Предварително благодаря!
С 2000 ти трябва ливъридж.
Като се замисли човек....
Пробвай тва
http://www.plus500.bg/
Дано спечелиш и успееш да си изтеглиш парите.
И аз вече не знам. Може и да са минали към сериозните. Все пак спонсори на Атлетико Мадрид са.
Иначе, пробвай някое българско брокерче уайт лейбъл на Интерактив. ПФБК например.
Но 4 кинта на сделка и 10 дейтафийд месечно не знам как се търгуват с 1300 долара.
А маржин акаунт за опции едва ли ще ти открият.
Ако си под 21 години събери до 3000 долара и си открий директно в Интерактив.
П.П.
Питай Императора. Той търгува с по 1-2 акции. Не знам къде и как го правиLast edited by Наивник; 15.06.2016, 21:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениемислиш ли, не вярвам да рискуват, за къде да бързат и защо да го правят сега точно, та да си вгорчават живота? Ти чакаш ли си още хима, че днес са стабилно нагоре
Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеА дълъг паунд нямаш ли? Само аз ли съм пуснал тука дълги на лирата?
Избърза с Нюмонта като го продаде преди няколко месеца. Аз още имам към 1/4 от позицията и мисля да си я върна ако коригира малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеAll risky deals: no brexit ( long eur, short bund future, long daimler, long commerzbank), hedge long newmont mining. Trump: Long usd vs mex peso
Избърза с Нюмонта като го продаде преди няколко месеца. Аз още имам към 1/4 от позицията и мисля да си я върна ако коригира малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеLong Vale SA calls Sep 5.50 (price 0.21)
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеout 0.99Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort Deutsche Bank AG @ 13.36
@ 0.77 http://www.sg-zertifikate.de/product...n=DE000SE5FVK6, Leverage 18
Коментар
Коментар