IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
    на мен в investing.com не ми излиза нищо може да ми е забил сайта значи
    Investor докато преведат от английски...

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      Как да не са я обявили бре?
      От 21:00 е новината-няма промяна в лихвата,остава на 0,5
      на мен в investing.com не ми излиза нищо може да ми е забил сайта значи

Коментар

• Exe кво става със златото

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
          чакай да видим бабата кво ще каже да не го закара надолу още не са обявили лихвата тея гадове иначе аз съм заредил къса на дау жон на 17777 да видим дали ще го закарат до там
          Как да не са я обявили бре?
          От 21:00 е новината-няма промяна в лихвата,остава на 0,5
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Баба ти Йелън сега е интересно с какво ще се оправдава в 21:30 ,че няма да вдигат лихвите
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              жорка видя ли, еврака днес беше ясен, сигурен бях
              чакай да видим бабата кво ще каже да не го закара надолу още не са обявили лихвата тея гадове иначе аз съм заредил къса на дау жон на 17777 да видим дали ще го закарат до там
              Last edited by jorkata_pz; 15.06.2016, 22:20.

Коментар

• жорка видя ли, еврака днес беше ясен, сигурен бях
                Last edited by pepe1234; 15.06.2016, 22:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от pnbonev Разгледай мнение
                  Здравейте! Интересувам се от търговия с акции и опции на NYSE, но не мога да открия борсов посредник подходящ за моя настоящ калибър.. От известно време се оглеждам за такъв, комисионните на българските са кожудерски, а останалите искат висок начален капитал (поне за мен е така). Така.. да си дойдем на думата - имам 2000 лв. кеш и близо 5 години опит на борсата ни. Изградил съм по-скоро "фундаментален" подход на инвестиране, от което може да се каже, че не съм склонен, но бих изтърпял малко по-високи такси. Какви ИП ще ми препоръчате?

Предварително благодаря!
                  Е, такова чудо нема.
                  С 2000 ти трябва ливъридж.
                  Като се замисли човек....
                  Пробвай тва
                  http://www.plus500.bg/

Дано спечелиш и успееш да си изтеглиш парите.

И аз вече не знам. Може и да са минали към сериозните. Все пак спонсори на Атлетико Мадрид са.

Иначе, пробвай някое българско брокерче уайт лейбъл на Интерактив. ПФБК например.
                  Но 4 кинта на сделка и 10 дейтафийд месечно не знам как се търгуват с 1300 долара.
                  А маржин акаунт за опции едва ли ще ти открият.
                  Ако си под 21 години събери до 3000 долара и си открий директно в Интерактив.

П.П.
                  Питай Императора. Той търгува с по 1-2 акции. Не знам къде и как го прави
                  Last edited by Наивник; 15.06.2016, 21:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    мислиш ли, не вярвам да рискуват, за къде да бързат и защо да го правят сега точно, та да си вгорчават живота? Ти чакаш ли си още хима, че днес са стабилно нагоре
                    Хима го чакам на 3,58 и тогава закривам всичко

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      А дълъг паунд нямаш ли? Само аз ли съм пуснал тука дълги на лирата?
                      Избърза с Нюмонта като го продаде преди няколко месеца. Аз още имам към 1/4 от позицията и мисля да си я върна ако коригира малко.
                      Късо песо

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                        All risky deals: no brexit ( long eur, short bund future, long daimler, long commerzbank), hedge long newmont mining. Trump: Long usd vs mex peso
                        А дълъг паунд нямаш ли? Само аз ли съм пуснал тука дълги на лирата?
                        Избърза с Нюмонта като го продаде преди няколко месеца. Аз още имам към 1/4 от позицията и мисля да си я върна ако коригира малко.

Коментар

Long Vale SA calls Sep 5.50 (price 0.21)
                          Out 0.25

Коментар

out 0.99
                            с теб сме, и утре е ден))
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

again in @ 0.94
                              out 0.99

Коментар

Short Deutsche Bank AG @ 13.36

@ 0.77 http://www.sg-zertifikate.de/product...n=DE000SE5FVK6, Leverage 18
                                again in @ 0.94

Коментар

Working...
                                X