IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• какво да си мерим неразбрах

Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
    Хм, ако си мерим ....., ман, мисля, че ще е доста оспорвано. Аз ще се боря за реми минимум.
    Днес дали ще е удачна една дълга в POT и MOS?
    какво да си мерим неразбрах

Коментар

• Отварям платформата и виждам че от 14 позиции - 11 дълги и 3 къси всичко е на плюс. За последно май преди 2 години си спомням нещо подобно

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
        Хм, ако си мерим ....., ман, мисля, че ще е доста оспорвано. Аз ще се боря за реми минимум.
        Mи не съм сигурен дали е особено смарт в този момент.
        Напоследък газта си рали добре, от друга страна агросектора е в депресия, торовете на доста ниски цени, маржините отъняват...
        Tъргуват се на 7-10 ебитда, което не ми изглежда особено валю притегателно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Добро утро. Не щото е утро....а защото имаш доверие в честния пазар.

Доверие? Като чуя тая дума и ми става много весело.

Ако имате представа аз в какви лайна участвам...никога няма да докоснете пазара.
          Last edited by Andi11; 17.06.2016, 15:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
            А какво значи ако паднат с много 20% 50% повече
            "11 years at school
            2 at college
            4 at university
            And all I needed to learn was how to draw a fucking horizontal line"
            - @Trader_Dante

Доказано най-добрия начин

Коментар

• ))

Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
              Много ме доядя Майкъле.
              Една година я следя. Чета фундамент, следя отрасловия цикъл, сантимент, ЕЦБ количествени улеснения, че даже и графика. И всичко това дето става веднъж на 100 години идеално да се случи тази седмица и си я купих.
              И те да се опитват да ми я откраднат с адвокатски номера.
              Няма да им я дам лесно, обаче губя доверие в честния пазар. Разбираш ли ме?
              .
              Добро утро. Не щото е утро....а защото имаш доверие в честния пазар.

Доверие? Като чуя тая дума и ми става много весело.

Ако имате представа аз в какви лайна участвам...никога няма да докоснете пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
                Не, но като губеща страна от ВСВ, Германия се е съгласила да е васал на САЩ до края на 2016.
                Това приключва и затова бяха послушванията на Меркел, Украйна, бежанците, Фолксваген, маневрите на Нато.
                Много ме доядя Майкъле.
                Една година я следя. Чета фундамент, следя отрасловия цикъл, сантимент, ЕЦБ количествени улеснения, че даже и графика. И всичко това дето става веднъж на 100 години идеално да се случи тази седмица и си я купих.
                И те да се опитват да ми я откраднат с адвокатски номера.
                Няма да им я дам лесно, обаче губя доверие в честния пазар. Разбираш ли ме?
                .

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                  Толкова ли сме се разпасали в Европа, че ни хващат все в далавери нас?
                  Не, но като губеща страна от ВСВ, Германия се е съгласила да е васал на САЩ до края на 2016.
                  Това приключва и затова бяха послушванията на Меркел, Украйна, бежанците, Фолксваген, маневрите на Нато.
                  „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

Като съдейки по уоллстреет икономиката е супер
                    Мисля, че съм бил точно в това кафе, в Lincoln Center. Ето това е за мене Америка
                    Attached Files

Коментар

• Толкова ли сме се разпасали в Европа, че ни хващат все в далавери нас?

Коментар

• Мале как ме хванаха в Ериксон. Тъкмо изградих някаква позиция там и американското правосъдие ги подпука за корупция.

Коментар

• олиото пада за пореден ден а VALE и PBR качват това като желание за шортене ли трябва да се преведе..?!?..?
                          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Нещо такова

Коментар

• ,,,

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                              В работата обсъждаме много по-теоретични неща от това, което става на пазара

Овен в Ню Йорк никъде другаде не съм бил в САЩ. Но съдейки по Upper West Side на Манхатън, Америка е много яко място

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                                Искаш да кажеш, че американската здравна система, която е най-скъпата в света и доста по-малко ефективна отколкото в другите развити страни, трбяваше да се остане като преди. Не съм съгласен!
                                Нищо подобно не искам да кажа - но не смятам, че медицинските изделия трябва да имат акциз от 2% - най-малкото това ги оскъпява.
                                Всъщност не мога да разбера защо ми приписваш лозунги от Пинко хартията.

Коментар

Working...
                                X