If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз други изводи освен че се чудят къде да складират кеша натрупан срещу напечатани огромни количества франкове, не виждам?
Демек разни разбойници си крият парите в швейцарско, а централната им банка го играе пенсионен фонд?
Въобще не прави изводи. Каквото и да мислиш - не е вярно.
Добре, за ЯЦБ разбирам, но швейцарците като какви се месят в тази игра? Да не останат накрая с горещия картоф, и за какво - чия икономика спасяват всъщност?
нали това е далаверата. Да останат с горещия картоф. За какво друго да купуват? За печалба? На кой му пука дали централната банка ще печели. Въпроса е да се вземат колкото може повече пари от нея.
Free money.
Разбира се че няма логика в това което правят швейцарците. Всъщност логика няма никъде. Нито в акциите, нито във фундамента, нито в негативните лихви нито в петрола, даже нито в храните.
За да печелиш трябва да играеш срещу логиката. Но никой не може да играе срещу логиката ако няма информация.
И това прави задачата на обикновенните хора наричащи себе си със смешното име Инвеститори - невъзможна.
за това казвам че трябва да се откажете от тоя бизнес.
Аз други изводи освен че се чудят къде да складират кеша натрупан срещу напечатани огромни количества франкове, не виждам?
Демек разни разбойници си крият парите в швейцарско, а централната им банка го играе пенсионен фонд?
и както всичко е навързано, в един момент
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Добре, за ЯЦБ разбирам, но швейцарците като какви се месят в тази игра? Да не останат накрая с горещия картоф, и за какво - чия икономика спасяват всъщност?
Коментар