If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е ти обясняваш какво ти си мислиш, а не това което се случва в действителност. Все пак човек е необходимо да има обратна връзка от реалността за собствените си мисли за тази реалност. Иначе просто не е здравословно и за сметката и за психическото здраве.
Ив сега им погледнах портфейла на идолите ти. На мен ми разправяш че съм действал прекалено дефанзивно с моите петдесетина позиции, тези дето им се възхищаваш имат 3947 позиции . Най-голямата им позиция почти достига до 2% от активите им.
Това ли намираш за агресивна игра
кои са ми са идолите? Щото аз нямам идоли.
Ако имаш пред вид Цитадел...те са врагове...не идоли
Каква е тази информация? Алогсите са просто маркетмейкъри. Маркет мейкъри винаги е имало. Защо мислиш, че маркетмейкърството може да се вкара в един тъп алгоритъм?
Айде сега пък , алгосите били маркетмейкъри.
От има няма два месеца или по малко...брой ме и мен за маркетмейкър тогава...щото и аз ( обединен вече с други ) съм алгос.
И дай сега като има информационна асиметрия да не правим нищо? Просто се съобразяваш с нея и не се опитваш да си Ив Макс, който печели десетки % постоянно. В сегашната ситуация аз поне съм доволен и на печалба/стандартно отклонение 1/3 на годишна база...
Повече в тоя филм няма да участвам...да обяснявам каквото и да е.
Е ти обясняваш какво ти си мислиш, а не това което се случва в действителност. Все пак човек е необходимо да има обратна връзка от реалността за собствените си мисли за тази реалност. Иначе просто не е здравословно и за сметката и за психическото здраве.
Ив сега им погледнах портфейла на идолите ти. На мен ми разправяш че съм действал прекалено дефанзивно с моите петдесетина позиции, тези дето им се възхищаваш имат 3947 позиции . Най-голямата им позиция почти достига до 2% от активите им.
информацията на хората зад алгоритмите - движи пазара.
Каква е тази информация? Алогсите са просто маркетмейкъри. Маркет мейкъри винаги е имало. Защо мислиш, че маркетмейкърството може да се вкара в един тъп алгоритъм?
Не всички сме Барселона ( като Цитадел ) , да имаме желязна защита че тогава чак да атакуваме. А като играеш срещу Барселона освен защита ти трябва и идея за атака иначе ще ти го набутат рано или късно по много.
Това стана прекрасен пример на прима виста.
А като чуя първия ти абзац, е абсолютно ясно че живееш на друга планета. Говоря само за посоката в която мислиш. Номера не е в алгоритъма. Номера е в информацията. Алгоритми има много на пазара....колкото искаш които нямат никакъв смисъл ако нямаш информация.
Не емоциите на хората зад алгоритмите движат пазара - информацията на хората зад алгоритмите - движи пазара.
И дай сега като има информационна асиметрия да не правим нищо? Просто се съобразяваш с нея и не се опитваш да си Ив Макс, който печели десетки % постоянно. В сегашната ситуация аз поне съм доволен и на печалба/стандартно отклонение 1/3 на годишна база...
Коментар