Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Колко примера ще ми дадеш
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе че е от значение за теб , но този пост не е най-доброто което си писал .. ...
Все едно да кажа на децата седейки на неохраняем плаж - ония там дето се давят дали заслужават да си слагам плавниците и да ги спасявам ? ... те се толкова тъпи, че никога няма да се научат да плуват и ще се удавят някой друг път
Коментар
-
Тук възниква най интересния въпрос
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПравим и този. Така или иначе е добре да са няколко, все някой ще налучка правилните акции.
Този ще се казва "Либърти фонд"
Как се чуствате като се събудите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеБих препоръчал GOOG вместо GOOGL. Разликата е в това, че с GOOG човек не може да гласува и са с една идея по-евтини от "големия брат" GOOGL, с които вече човек може да гласува на общите събрания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеФондчето, което аз бих ти предложил е:
Либърти Венчърз
Либърти Сириус
Либърти Медия
Либърти Бродбанд и Брейвс
Плюс това ще имаме "лице", с което да се рекламираме: секретарката на Жоро Малон, която станала милионерка получавайки си заплатата в акции
Този ще се казва "Либърти фонд"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеХайде да правим и ние. Аз предлагам едно растежно фондче с:
GOOGL
SBUX
NKE
V
MA
HD
Може и малко CMG да вкараме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеПримерно създаваш фонд специално да инвестира в една акция и нейните деривати - Таргет. Просто е страшно умен сейлзман, като се спихне фонда, както и стана, на кой му дреме,. Тука бизнесът е да си продадеш името си
GOOGL
SBUX
NKE
V
MA
HD
Може и малко CMG да вкараме.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеТова зависи основно от характера на фискалните стимули, иначе само ще си мечтаеш за капексА пък ако са такива, които вършат работа и генерират потребление ще променят ситуацията толкова, колкото изобщо не можем да си представим сега... Аз например имам някаква идея как би изглеждал света при близки или двуцифрени инфлация и лихви, но той пък може да реши да изглежда по съвсем различен начин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеДа, 2-3 трипъл диджит години докато във фонда си ти, съквартиранта ти и някой роднина, и сам си водиш счетоводството, и после имаш 20-30 години много добър лонг-търм рекорд, ако не се осереш хептен. За по сигурно периодично отваряш и затваряш фондове /не за клиенти, а буквално/, че после сам да си избираш кое влиза и кое не в дългия ти рекорд. Та за фор да рекорд, сегашния му фонд е листнат в Амстердам през 2014 и е доста назад всякакви индекси - но това е шорт-търмизъм
Но те всички правят така, отварят 4-5 фонда и тези които губят ги затварят тихомълком
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНеговият фонд мисля, че бие пазара от създаването през 2004г. си до сега. Което не е съвсем за пренебрегване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеБил Акман е живото доказателство, че дори и в това занятие, където всеки ден, всеки час, всяка минута ти е ясен резултата, и където единственото качество на продукта е количеството на печалбата, та дори и тука, е най-важно да си зализан сейлзман.
След ДжейСиПенито, Хърбалайфа, Валеант, има ли въобще кой да му се връзва на акъла
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеБил Акман е живото доказателство, че дори и в това занятие, където всеки ден, всеки час, всяка минута ти е ясен резултата, и където единственото качество на продукта е количеството на печалбата, та дори и тука, е най-важно да си зализан сейлзман.
След ДжейСиПенито, Хърбалайфа, Валеант, има ли въобще кой да му се връзва на акъла
Коментар
-
Booyah!
Exclusive: 'Flash Boys' protagonists aiming new exchange at gold
http://in.reuters.com/article/iexgro...-idINKCN11D0KL
IEX Group, which rose to prominence with its bid to shake up stock trading in the United States, now aims to do the same in the more than $5 trillion-a-year gold market with a new exchange being created by its spinoff TradeWind Markets, a board member of the new venture said on Tuesday.
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
Коментар