Първоначално изпратено от volaswap
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеМани ги ти него. Неверник ! Направо прави акаунт в посредник дето мога да те следвам да правим пари. Значи викаш 10000%. Вкарвам един милион и ги правиш за нула време 100 от линде. Като станат 100 милиона пак ще търсим нещо да ги направим 10 милиарда набързо. Отсега да се разберем да не стават после проблеми. Аз смятам да спирам след десетте милиарда.. Бъфет ми е симпатичен и не искам да го минавам по богатство
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеМани ги ти него. Неверник ! Направо прави акаунт в посредник дето мога да те следвам да правим пари. Значи викаш 10000%. Вкарвам един милион и ги правиш за нула време 100 от линде. Като станат 100 милиона пак ще търсим нещо да ги направим 10 милиарда набързо. Отсега да се разберем да не стават после проблеми. Аз смятам да спирам след десетте милиарда.. Бъфет ми е симпатичен и не искам да го минавам по богатство
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеLinde от 126 продадена 153 (акциа). Сall продаден 5 пъти: от 8 цента на 1.43 евро, от 8 цента на 10 цента, от 10 цента на 12 цента, от 11 цента на 14 цента. Смятаи, може и да греша.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеКъм 70 смятам че е overvalued: disclosure long bonds, long stock, short via puts. Смятам че vfc е идеална акция за income protection at low growth rate + increasing dividend. Това не значи че не правя пари от малки reversals. Би било глупаво да не го правя пак и хеджирам дългите си позиции. Това го правя с няколко акции, като в момента тук е и Novo nordisk. Linde приключих, там играта бе друга. Не съм смятал, но годишния ми ретърн от линде трябва да е кам 10000%. Peace
Сравнено със средно-историческото ПЕ на VFC, те и на 60 са надценени. Но растящият дивидент оправдава вискотата цена. Също най-вероятно догодина ще се върнат към double digit profit growth.
VFC ми е сравнително малка позиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение.... Не съм смятал, но годишния ми ретърн от линде трябва да е кам 10000%. Peace
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеVFC не беше ли някаква супер компания с не знам каква си история и още толкова славни години пред нея, даже плащаща дивиденти...
Сега извенъж "шорт"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеVFC не беше ли някаква супер компания с не знам каква си история и още толкова славни години пред нея, даже плащаща дивиденти...
Сега извенъж "шорт"
Коментар
-
Сега извенъж "шорт"
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://www.financialsense.com/contri...nd-regulations
Попаднах на това случайно.
Намирате ли тези опасения за обосновани...
Пък и по време почти съвпада с изборите...където ако има брекзит афекти - ще падне бая друсане май....ако не и тектонично
Коментар
Коментар