Ние не търгуваме петрола
Ние не търгуваме петрола, обаче го следим. Преди малко моя човек вика някой купувал по 10 контракта на пазарна цена 3-4 часа преди това переодично и по малко от половин секунда преди да излезе новината е купен целия наличен пазар. И после на 4.23 % нагоре е продаден целия наличен наобратно за фютчерсите от октомви до януари. Час след това излезе другата новина като във вица....
" - Знаеш ли че Пешо спечелил от тотото волга?
- Ааа..знам..ама то не било Волга а мотор с кош...и не бил го спечелил ами му го откраднали"
)))
При продажбата няма кой да те хване щото вече е нормално да прибереш 4 % далавера за 2 часа.
Ама за покупката ..... само може да не съм прав ако в ройтерс новината е излязла милисикунди по бързо от Блумбърг. Щото ние сме свързани с блумбърг. А ройтерс не го знам.
Нон стоп далавери.
Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
" - Знаеш ли че Пешо спечелил от тотото волга?
- Ааа..знам..ама то не било Волга а мотор с кош...и не бил го спечелил ами му го откраднали"

При продажбата няма кой да те хване щото вече е нормално да прибереш 4 % далавера за 2 часа.
Ама за покупката ..... само може да не съм прав ако в ройтерс новината е излязла милисикунди по бързо от Блумбърг. Щото ние сме свързани с блумбърг. А ройтерс не го знам.
Нон стоп далавери.
Коментар