IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Цъфнал си

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Ми не се оплаквам с почти 500% доходност от 2009 насам. Миналата година не бе добра, но така се получава понякога
    Цъфнал си...

Малки хора - малки мечти.

2009 викаш...то и магаре да му дадеш пари пак ще ти изкара от 2009 насам...

Ех да еба...целия бичи пазар си го фанал...евала))
    Last edited by Iv_max; 27.08.2016, 03:35.

Коментар

• Много си ми ясен днес...

За мен си съм открил че зирохедж е полезен сайт само когато нещата се сриват. Тогава всичките панирани спекуланти почват да разпространяват слухове и тези слухове също попадат в зирохедж и виждаш какво плачи най-страхливите на пазара.

но когато всичко расте а човек да чете за конспирации и сривове е просто излишен стрес и замърсяване на кармата човек трябва много да внимава какви мисли си пъха в главата, защото тялото му възприема тези мисли като истина - и ако човек си стресира съзнанието и тялото се стресира и нищо хубаво не излиза от това.

Така че както казва Мечо Пух, "спокойствие и силна храна"
      Много си ми ясен днес...разбирам те от Раз.

В БОГ не вярваме...но с Кармата - всичко е ок. ))

Та викаш - само положителни мисли. Сиреч СНН и Блубърг )) Ясно.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
        Няма да ти отговарям
        де да знам сега - може пък ОТС да търгуват деривати - не съм търгувал с централни банки. Ама това вече ми изглежда като силно предразполагащо за манипулация и корупция - не като си сключват сделки на борсата

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          няма как да си дилър с фючърси с централната банка. Какви деривати ще търгуваш - ОТС ли само.
          Няма да ти отговарям

Коментар

Не край!!! Изби рибата с глупости вече. ЦБ няма нужда от борса бе! Това го знаят и децата. Всеки иска да е дилър с ЦБ, ама не всеки има право на това. Това са друг вид безплатни пари. Всеки иска да купи от пазара и да продададе на ЦБ с 0 риск и дебела комисионна...
            няма как да си дилър с фючърси с централната банка. Какви деривати ще търгуваш - ОТС ли само.

Коментар

Е централните банки се предлолага да търгуват с дцк и фючърси върху тях - също както и с други деривати на инструменти с фиксирана доходност - това си им е част от основната дейност - даже нашето БНБ го прави. ти къде мислиш че го правят - много ясно че на борса.
              Не край!!! Изби рибата с глупости вече. ЦБ няма нужда от борса бе! Това го знаят и децата. Всеки иска да е дилър с ЦБ, ама не всеки има право на това. Това са друг вид безплатни пари. Всеки иска да купи от пазара и да продададе на ЦБ с 0 риск и дебела комисионна...

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                Е ти предолагам, затуй си прокопсал.
                Ми не се оплаквам с почти 500% доходност от 2009 насам. Миналата година не бе добра, но така се получава понякога

Коментар

• За мен си съм открил че зирохедж е полезен сайт само когато нещата се сриват. Тогава всичките панирани спекуланти почват да разпространяват слухове и тези слухове също попадат в зирохедж и виждаш какво плачи най-страхливите на пазара.

но когато всичко расте а човек да чете за конспирации и сривове е просто излишен стрес и замърсяване на кармата човек трябва много да внимава какви мисли си пъха в главата, защото тялото му възприема тези мисли като истина - и ако човек си стресира съзнанието и тялото се стресира и нищо хубаво не излиза от това.

Така че както казва Мечо Пух, "спокойствие и силна храна"

Коментар

• Е ти предолагам

Е ти си го казват - не в прав текст но си го казват. Обаче като чете човек зирохедж или онзи другия хахо Фабер ли беше и му се пълни главата с глупости и му се иска да играе наопаки
                    Е ти предолагам, затуй си прокопсал.

Коментар

• Да ...

А иначе прилична част от тези лихвени фючърси са си добрите стари ДЦК

http://www.cmegroup.com/market-data/...te-volume.html
                      Да ...един лот германски е 180 к.

Аз имам много къси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                        Ей това е абсолютно верно. И сега ако има и кой да ти каже как ще играят...и работата е готова ))

Ама разбира се никой няма представа как ще играят те...щото ако някой има представа това вече е теория на конспирацията ...там бачкат някакви роботи дето и да ги унищожиш няма да ти кажат и думичка.
                        Е ти си го казват - не в прав текст но си го казват. Обаче като чете човек зирохедж или онзи другия хахо Фабер ли беше и му се пълни главата с глупости и му се иска да играе наопаки

Коментар

• Не общото....благо.

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                          Да, погледнал съм. Има и петролни фючърси примерно. За кво са им, ако не за манипулация? Викаш кво лошо има да си платиш на бензиностанцията малко по скъпо, ако е за общото благо и либералнит ценности Не мога да те разбера, честно. Спирам с глупостите
                          Не общото....благо. Частното благо. Ама то не може на всеки....))) И затова се води общо благо взето от няколко човека ))

Коментар

Да, погледнал съм. Има и петролни фючърси примерно. За кво са им, ако не за манипулация? Викаш кво лошо има да си платиш на бензиностанцията малко по скъпо, ако е за общото благо и либералнит ценности Не мога да те разбера, честно. Спирам с глупостите
                            Е централните банки се предлолага да търгуват с дцк и фючърси върху тях - също както и с други деривати на инструменти с фиксирана доходност - това си им е част от основната дейност - даже нашето БНБ го прави. ти къде мислиш че го правят - много ясно че на борса.

Коментар

• Ей това е абсолютно верно

централните банки не ти пречат да печелиш - напротив - помагат ти - стига да играеш в тяхната посока.
                              Ей това е абсолютно верно. И сега ако има и кой да ти каже как ще играят...и работата е готова ))

Ама разбира се никой няма представа как ще играят те...щото ако някой има представа това вече е теория на конспирацията ...там бачкат някакви роботи дето и да ги унищожиш няма да ти кажат и думичка.

Коментар

Чакай сега - ти погледнала ли какви инструменти се предлагат там. големия оборот там не е от фючърси на минито на СП ат фючърсите на евродоларовите депозити - дето лота ти е 1 милион

Коментар

Working...
                                X