IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    мерси за отговора
    в конкретния случай излезе че е трябвало да се купува преди доклада...след като излезе и всичко тръгна нагоре аз се нашортих яко в тотал(43.70) и пежо(13.68) като си оставих и малко мегдан за осредняване...другата седмица ще видим....дано да имам шанс и да съм взел правилното инвестиционно решение....успех
    И аз съм си харесал Total - впрочем следя ги от повечко време - но ги искам на около например 38.8 кинта.... ного алчен ли?
    Е, навит съм и на по-тънинко.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
      Не можете да правите същото

До като ти кажа и далаверата е свършила а после до като ти кажа си загубил
      Е, то не пречи пак да кажеш.

Коментар

• Няма как

Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
        Що не пускаш кво купуваш или продаваш да се учим ..
        Не можете да правите същото

До като ти кажа и далаверата е свършила а после до като ти кажа си загубил

Коментар

Почти всеки ден...играта е една и съща. С новини и без новини.

Взе да ми омръзва да правим толкова кинти по лесен начин.
          Що не пускаш кво купуваш или продаваш да се учим ..

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Това са само интерпретации на медии. Никой си няма идея какво ще се случи. Ако всеки очаква спад, то всеки ще се е позиционирал като за спад, което пък означава че като нищо може да скочи. Но пък може да означава, че и хората чакат данните, че да се позиционират, която да доведе до срив. Няма никакъв проблем една и съща новина, с една и съща интерпретация да доведе до два крайно различни резултата, според това какво са направили хората преди нея. А това няма как да се знае.
            мерси за отговора
            в конкретния случай излезе че е трябвало да се купува преди доклада...след като излезе и всичко тръгна нагоре аз се нашортих яко в тотал(43.70) и пежо(13.68) като си оставих и малко мегдан за осредняване...другата седмица ще видим....дано да имам шанс и да съм взел правилното инвестиционно решение....успех
            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Ако не ти харесват

Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
              Прилича ми на безпринципие. Търгувам американски акции от Швейцария през Голдман, ама да знаете, че мразя глобализацията както инвеститор в Биовет от Приморско. Много е зле тая глобализация, не е за вас.
              Ако не ти харесват принципите ми, имам и други.

Това не съм го казал аз.

Единствения принцип или по скоро един от най важните принципи който спазвам цял живот е да си държа на думата и да не обещавам това което не мога да направя.

В бизнеса освен коректност - другите принципи са противопоказни.

Коментар

• Аз сложни думи не използвам

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                Стоя онзи ден в едно заведение след работа и подраних и се наложи да почакам едни прятелчета да дойдат да пием. И се заслужах в разговора на двама костюмари на съседната маса. Единия продаваше нещо на другия. Толкова много глупости за толкова кратко време не бях чувал. Все едни хвърлени високопарни думи и супер сложни изречения без абсолютно никакъв смисъл зад тях. И двамата плямпаха само глупости ама и двамата яко бяха влезли в роля и ги плямпаха супер сериозно. За съжаление не успях да разбера най-накрая стана ли сделка, не стана ли. Дойде ми компанията и минахме по същество.

Та и ти от време на време така - говориш надъхано големи глупости без никакъв смисъл зад тях
                Аз сложни думи не използвам - явно само това е разликата. Не за друго ами щото навремето кат магазинер не ми се налагше та и сега.

Коментар

• така е - дебелите глави увират трудно !
                  Не е препоръка

Коментар

• Почти всеки ден...

Почти всеки ден...играта е една и съща. С новини и без новини.

Взе да ми омръзва да правим толкова кинти по лесен начин.

Коментар

• Приличаш ми на майка ми

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                      Какво да не правиш е по-лесно да се каже - не се опитвай да таймваш пазара
                      Приличаш ми на майка ми, да е жива и здрава.

Като отивах в София студент все така ми говореше...внимавай да не се забъркаш в нещо...учи...и т.н Аз не я послушах много и ей ме на. Имам какво да губя..като таймвам пазара.

Иначе нямаше да има кво да губя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Така е. Накрая хипермегаебасиспекулантските фондове ще сторят каквото са намислили. Нещо съществено да се е променило от ситуацията преди 7 месеца, когато пазарите потъваха позорно, а всички анализатори чертаеха гробовни картини за бъдещето? Нищо - освен че слузта повъзстанови около например 58% от загубите си. Ама пряко с нея са свързани твърде малко бизнеси. Какво общо имат високотехнологическите, които водят пазарите с някаква си слуз?

Въобще - стана хазартаджийска работа - мъдрият човек трябва само да дебне и да се възползва доколкото може от, без да очаква нищо.
                        Много неща се промениха - не само петрола ами за целия суровинен комплекс се очакваше да фалира докато ФЕД вдига забързано лихвите. Да не говорим за постоянните спекулации за деривативите на банките към суровинния комплекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Питър линч също трудно може да се определи като сток пикър - човекът просто е бил дългосрочен инвеститор по време когато всички други не са били. 80 те години не са били никак приятен период за държателите на американски акции - пак по негови думи. Но 90 се оказаха прекрасни - и човекът е имал нерви да си даржи на мнението. В края на краищата каквото и да си държал през 90 те на американския пазар си направил много добри пари.
                          Забавното е, че:

A BofAML report finds it "worth noting that Wall Street recommended underweighting equities through the entire bull market of the 1980s and the 1990s," with an allocation to stocks below 55 percent being the dominant recommendation among strategists during that time period.

Коментар

• A тия от ФЕД по-добре да помълчат за известно време

Коментар

Аз не отричам че съм се възползвал до колкото съм могъл и от прехода и от всичко до което съм се докоснал. Но това не означава да кажа на бялото черно когато си говорим по принцип.

И не съм забогатял от две фирми за аутсорсинг...но това няма значение.
                              Прилича ми на безпринципие. Търгувам американски акции от Швейцария през Голдман, ама да знаете, че мразя глобализацията както инвеститор в Биовет от Приморско. Много е зле тая глобализация, не е за вас.

Коментар

Само мога да въздъхна...и да спра да говоря
                                Стоя онзи ден в едно заведение след работа и подраних и се наложи да почакам едни прятелчета да дойдат да пием. И се заслужах в разговора на двама костюмари на съседната маса. Единия продаваше нещо на другия. Толкова много глупости за толкова кратко време не бях чувал. Все едни хвърлени високопарни думи и супер сложни изречения без абсолютно никакъв смисъл зад тях. И двамата плямпаха само глупости ама и двамата яко бяха влезли в роля и ги плямпаха супер сериозно. За съжаление не успях да разбера най-накрая стана ли сделка, не стана ли. Дойде ми компанията и минахме по същество.

Та и ти от време на време така - говориш надъхано големи глупости без никакъв смисъл зад тях

Коментар

Working...
                                X