Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Добре, аз също като алонсо ще кажа, че не съм гуро. Обаче се опитвам много прагматично да си отговоря на ситуацията. Растеж няма и инфлация също няма, обаче са изляти мнооооого пари. Е къде са тези пари? Все някъде са се наляли и там следва да има мега инфлация. Къде е това някъде според вас или просто аз бъркам. Според мен трябва да е някъде някъде където явно не се отчита статистически или просто не влизат в обръщение. И така въпроса ми се свежда то това, кое или кои неща са толкова поскъпнали, че са поели всички тези кинти. Или мислите, че обезценката на юаните поема всичко което се хвърля, понеже и за нея говорите...Last edited by pepe1234; 14.09.2016, 14:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеНие си го обсъждаме тука Никито /Волата?/ ама той откакто направи 1600%тяхто процента с Линде, спря да пише. Може да си е купил остров на ФиджиАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеТой трейдовете си ги пуска с % от капитала, не съм го видял да пише за левъридж 1:10 ма както кажеш. Консултации не ми трябват, мерси.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАма ти май наистина си вярваш. Разделил съм на три, ама едната трета я търгувам 1
:10. Колко процента търгувам тогава? Математика за 4-ти клас.Ми пиши му на лични и му плащай консултациите. На него такива като теб му трябват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеМи аз съм взел - е не толкова голям, и не от брокер - бррр, с 5% да ти мръдне актива и да ти вземе всичко. Важни са условията ....Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнениеИзхващал си дръжки. Човека обясняваше че портфейла му е от 3 части - една дългосрочна, където рядко пипа нещо, една спекулативна и 3-тата мисля че беше нещо по средата. И доколкото разбрах, всички цифри и проценти които пуска са само за спекулативната част.
Въобще не знам що толко се заяждаш с него при положение че е единствения дето говори по същество и пуска трейдове в момента в който ги направи. Докато има некои дето половината им постове са един екран текст където се обяснява как повече нищо няма да пише и колко тъпи са другите...и на следващия ден пак нова порция от същото.
:10. Колко процента търгувам тогава? Математика за 4-ти клас.Ми пиши му на лични и му плащай консултациите. На него такива като теб му трябват.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКор инфлацията не включва горива, а цените на самолетните билети пряко зависят от цените на петрола, от там и цените на екскурзиите. Недвижимите имоти са актив - не са стока, наемите си вървят нагоре.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНики поне даваше някакви конкретни трейдове, докато не го изхващах че си рискува 500% от капитала.
Въобще не знам що толко се заяждаш с него при положение че е единствения дето говори по същество и пуска трейдове в момента в който ги направи. Докато има некои дето половината им постове са един екран текст където се обяснява как повече нищо няма да пише и колко тъпи са другите...и на следващия ден пак нова порция от същото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеАма другите неща хич не ме интересуват освен червеното. Преди за каквото давах пари сега ми е на 70%. Та не знам къде е тая инфлация. На бензиностанцията 70%, НИ на 30%, дори и хляба е надолу. Ей сега жена ми урежда за 5000 лева да обиколим азия с луксозен круиз. На мен преди средиземноморието ми излизаше повече. Та аз гледам това и не се бъркам на икономистите в икономическите теории
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеЕ, като гледам цените на златото и швейцарския франк, ясно е къде се крият много хора. А преди и в имоти се криеха, докато се спука балона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеМи вземай тогава. Какъв ти е проблема. И за 10 и за 30 вземай ако ти е кеф. Банките дават колкото искаш пари. Брокера ти и той ти дава 99.5 ливъридж. Язди ниските лихви. Сега е модерно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе съвсем, никой не може да изчезне. AAA ДЦКта - където е най-бруталния балон са буквално основата на цялата финансова система. Няма измъкване каквото ще да прави човек - винаги ще е в играта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеДа, ако ми ги дадеш за минимум 5 години.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар