IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако ви стиска

Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
    ами помагай на пишещите във форума тогава със съвети какво да купуват и продават...нали за това е основната му цел....хората в него да обменят информация,идеи и да съпоставят различни гледни точки....
    Ако ви стиска, можете да се насочите към шорт в компаниите за автокредити

Коментар

• Единствения ми съвет е

Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
      ами помагай на пишещите във форума тогава със съвети какво да купуват и продават...нали за това е основната му цел....хората в него да обменят информация,идеи и да съпоставят различни гледни точки....
      Единствения ми съвет е OUT

По добре нищо от колкото нещо без да имаш представа за това нещо.

Коментар

• А от къде го знаеш това

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        От опитите за маркет таймване се губят много повече пари отколкото се печелят.
        А от къде го знаеш това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Трябва да ви се похваля - щото няма на кой друг ) ...имам зверски дсотоверени източници на информация.

Просто не мога да повярвам на късмета си.

Само като се сетя какъв път изминах за някакви 6 месеца ... да не говорим година...

Не мога да повярвам че е истина.

Като се сетя какви "глупости" от сегашна гледна точка пишех миналата година по това време ми става жал.

А дали след година ще кажа че сега пиша глупости ?
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Трябва да ви се похваля...

Трябва да ви се похваля - щото няма на кой друг ) ...имам зверски дсотоверени източници на информация.

Просто не мога да повярвам на късмета си.

Само като се сетя какъв път изминах за някакви 6 месеца ... да не говорим година...

Не мога да повярвам че е истина.

Като се сетя какви "глупости" от сегашна гледна точка пишех миналата година по това време ми става жал.

А дали след година ще кажа че сега пиша глупости ?

Коментар

• Да бе

Да бе, ние аха да фалираме....

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                За корекциите и мечите пазари човек трябва само да знае, че периодически се случват и да бъде психологически готов. Друго не е необходимо.

Коментар

Евала.

Не ти пука нищо викаш живота е пред теб

Значи страх голям от маркет тайма но никакав от рецесия

Дали има това медицинско обяснение

Коментар

• Само толкова ли измисли

Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                    Има си диагноза за обективни мислители - космонаФти.
                    Само толкова ли измисли

Даже достоен отговор се затрудняваш да измъдриш

Коментар

• Ти си железен

absd, не Мишо Мишо нищо няма да шорти и никакви рецесии или пазарни сривове няма да маркет таймва.

Но все пак, ако ще шортиш заради рецесия барем изчакай вероятността от такава да е над 50%.
                      Евала.

Не ти пука нищо викаш живота е пред теб

Значи страх голям от маркет тайма но никакав от рецесия

Дали има това медицинско обяснение

Коментар

Да бе...рецесията ще я обявят официално във ФТ и ще имаш една седмица да си шортнеш каквото искаш + да продадеш каквото имаш.

Очаквам някой специално да ти се обади и да ти каже - Мишо...вече сме в рецесия - давай.
                        absd, не Мишо Мишо нищо няма да шорти и никакви рецесии или пазарни сривове няма да маркет таймва.

Но все пак, ако ще шортиш заради рецесия барем изчакай вероятността от такава да е над 50%.

Коментар

Например, има един във форума с ник и поведение - Бла Бла. Този калпак се има за някакъв капацитет а обективно си е Бла бла.
                          Има си диагноза за обективни мислители - космонаФти.

Коментар

• )))

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Липсва ми това ниво на нарцисизъм да свързвам всяко нещо с мен самия
                            ))

Коментар

а бе то на тебе живота ти минава без промяна ти за един епъл...какво да се промени в епъл за тебе?
                              Липсва ми това ниво на нарцисизъм да свързвам всяко нещо с мен самия

Коментар

• а бе то на тебе

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                                ти голямото разбиране му хвърляш От Осана до разни го мина за няма и година - без нищо съществено да се е променило в самата компания Все са си същия ташак без никакви перспекитиви за растеж - и такива бяха и когато ги хвалеше
                                а бе то на тебе живота ти минава без промяна ти за един епъл...какво да се промени в епъл за тебе?

Коментар

Working...
                                X