IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Корпоративни облигации, за мен означава финансиран дълг и нещо е купено с него. Това предполага да са влезли в икономиката (в обръщение). Освен ако не се финансира дъг пост фактум и само на хартия се изипват пари, а реално оставават извън реалното парично обръщение.

Да но КУ имаш не само от американците т.е. пак се губят едни пари.
    Last edited by pepe1234; 14.09.2016, 15:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      Ами грубо SPX 500 в момента е на нивата от миналата година по това време.
      КУ спря края на 2014г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
        Наляли са се най-вече в корпоративни облигации.
        И отчасти просто си седят кеш.

Коментар

• Ами грубо SPX 500 в момента е на нивата от миналата година по това време.

Коментар

Така де, кои са според теб тези активи? До толкова и аз съм аргументирал. С други думи може би: "балон има, но къде е балона?"
            Наляли са се най-вече в корпоративни облигации.

Коментар

Така де, кои са според теб тези активи? До толкова и аз съм аргументирал. С други думи може би: "балон има, но къде е балона?"
              s&p 500

Коментар

• Така де, кои са според теб тези активи? До толкова и аз съм аргументирал. С други думи може би: "балон има, но къде е балона?"
                Last edited by pepe1234; 14.09.2016, 15:32.

Коментар

Добре, аз също като алонсо ще кажа, че не съм гуро. Обаче се опитвам много прагматично да си отговоря на ситуацията. Растеж няма и инфлация също няма, обаче са изляти мнооооого пари. Е къде са тези пари? Все някъде са се наляли и там следва да има мега инфлация. Къде е това някъде според вас или просто аз бъркам. Според мен трябва да е някъде някъде където явно не се отчита статистически или просто не влизат в обръщение. И така въпроса ми се свежда то това, кое или кои неща са толкова поскъпнали, че са поели всички тези кинти. Или мислите, че обезценката на юаните поема всичко което се хвърля, понеже и за нея говорите...
                  Отговорът на въпросите ти е всъщност очевиден - наляли са се в активи, където и се получава бруталната инфлация. Само че тази инфлация не влиза в потребителската кошница през която се мери инфлацията.

Коментар

• Добре, аз също като алонсо ще кажа, че не съм гуро. Обаче се опитвам много прагматично да си отговоря на ситуацията. Растеж няма и инфлация също няма, обаче са изляти мнооооого пари. Е къде са тези пари? Все някъде са се наляли и там следва да има мега инфлация. Къде е това някъде според вас или просто аз бъркам. Според мен трябва да е някъде някъде където явно не се отчита статистически или просто не влизат в обръщение. И така въпроса ми се свежда то това, кое или кои неща са толкова поскъпнали, че са поели всички тези кинти. Или мислите, че обезценката на юаните поема всичко което се хвърля, понеже и за нея говорите...
                    Last edited by pepe1234; 14.09.2016, 15:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                      Ние си го обсъждаме тука Никито /Волата?/ ама той откакто направи 1600%тяхто процента с Линде, спря да пише. Може да си е купил остров на Фиджи
                      Може. Пожелавам му го искренно. А също така може и да е спечелил от тотото. Даже може той да е онази леля Стефка ли беше дето изчезна с джакпота от Испания. Ако е така сега какво ще правим не знам. Разказа ни се играта направо. Докато беше тук и предлагаше консултации не се възползвахме. Сега и да искаме няма!
                      Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Ние си го обсъждаме тука Никито /Волата?/ ама той откакто направи 1600%тяхто процента с Линде, спря да пише. Може да си е купил остров на Фиджи

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                          Той трейдовете си ги пуска с % от капитала, не съм го видял да пише за левъридж 1:10 ма както кажеш. Консултации не ми трябват, мерси.
                          Ами аз съм го видял и затова казвам. Като кажа че продавам една опция и после като кажа че продавам двойно, тройно и така да шесторно, за мен това значи че съм продал за /1+6/.3=21 пъти на първоначалната позиция. Сега вярно че не казал колко е била първоначаллната. Може и да е била 3% от акаунта ама за мен , това си е чист мартингейл. Виж аз нямам нищо против Ники. Дори ми е симпатичен и се опитвам да му помогна. Да се включи в някоя социална търговия и аз лично ще го последвам. Или ако дава консултации да каже какви консултации дава. Все пак всички колеги са на менение че всяко нещо си струва пари и всеки за себе си. Иначе излиза че ти го харесваш защото ти дава безплатни съвети. Ето аз не искам безплатни. Искам да си плащам. Ама как да стане? Аз обичам да давам безплатни ама това е защото моите очевидно са безполезни

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                            Ама ти май наистина си вярваш. Разделил съм на три, ама едната трета я търгувам 1
                            :10. Колко процента търгувам тогава? Математика за 4-ти клас.Ми пиши му на лични и му плащай консултациите. На него такива като теб му трябват.
                            Той трейдовете си ги пуска с % от капитала, не съм го видял да пише за левъридж 1:10 ма както кажеш. Консултации не ми трябват, мерси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                              Ми аз съм взел - е не толкова голям, и не от брокер - бррр, с 5% да ти мръдне актива и да ти вземе всичко. Важни са условията ....
                              Аха ясно. Искаш някой да ти даде пари без обезпечение и да не те пита какво правиш с тях. Ако намериш дай и аз да взема така 1-2 милиарда. След 50 години ще му ги върна с 10% сложна лихва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                                Изхващал си дръжки. Човека обясняваше че портфейла му е от 3 части - една дългосрочна, където рядко пипа нещо, една спекулативна и 3-тата мисля че беше нещо по средата. И доколкото разбрах, всички цифри и проценти които пуска са само за спекулативната част.
                                Въобще не знам що толко се заяждаш с него при положение че е единствения дето говори по същество и пуска трейдове в момента в който ги направи. Докато има некои дето половината им постове са един екран текст където се обяснява как повече нищо няма да пише и колко тъпи са другите...и на следващия ден пак нова порция от същото.
                                Ама ти май наистина си вярваш. Разделил съм на три, ама едната трета я търгувам 1
                                :10. Колко процента търгувам тогава? Математика за 4-ти клас.Ми пиши му на лични и му плащай консултациите. На него такива като теб му трябват.

Коментар

Working...
                                X