IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Евро паунда е рай

Евро паунда е рай за техническата и алгоритмична търговия в моемнта

Коментар

• Разочарован съм

Разочарован съм от дебатите.

Нямаше никакво шоу.

Изненадан съм от Клинтън и леко разочарован от Тръмп най вече щото поваряше това което повтаря непрекъснато.

Според мен най голямата изненада е че Клинтън не се издъни кардинално. Не сяматам в ниаккъв случай че е победила обаче.

Много е интересно какво мисли средния американец. Тръмп може да спечели само ако говори езика на средния американец. Ако бях аз там щях да кажа по силни и верни неща. Трябва да му туитна кво да каже...)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Валутната война е ясна. Обаче зад валутната война има други по важни фактори за които не ми се почва да говоря.

Коруда е марионетка на американците Равен. Или на някой американци. И му го вкарват отзад и сега вече с един дебел...му е трудно да мърда. Това би трябвало и на децата да е ясно. Аз не вярвам в случайните неща. Няма нищо случайно.
        Японците просто искаха да минат под европейците с лихвите, че да свалят още повече йената - и не им се получи. Не само това ами и предизвикаха поскъпване. Сега нямат големи възможности за отстъпление защото ще предизвикат брутални сътресения в Япония. И глупостите на Драги за КИ то и инфлацията и простотиите в Япония са все с една единствена цел - падане на местната валута. Всичките решиха че ще растят за сметка на американците - а и на китайците. Китайците първи им го вкараха още миналата година, като просто си девалвираха юана спрямо долара. И играта от там нататък стана половин игра. Но след това и САЩ ге прецакаха като просто не искат да вдигат лихвите си.

Но не вдигането на лихвите в САЩ създава всъщност доста дисбаланси в самата Америка. В европа страдат само банките, а японците - ами на тях в същностт не им дреме - поне на средния японец. САЩ засилиха проблемите в Европа с тези неща около Дойче банк. Което може да се окаже доста неприятно нещо - изключително меко казано. Но каквото и да стане САЩ ще трябва да почнат вече да вдигат лихви - просто там инфлацията е вече на портите. А ФЕД могат да правят каквото си искат, но не могат да си нарушават мандата. Ако безработицата е ниска и инфлацията се засилва ще трябва да вдигат лихвите.

Коментар

Викаш с късия викс залагаш на Клинтън..?)
          Не, залагам на Тръмп. Make Europe Great Again! Или с други думи, на Америка не знам дали ще помогне (предполагам не), ама както беше писал сутринта, на Европа със сигурност. Супер арбитраж ще стане. Long EuroStocks 50/Stoxx 600/CAC/DAX, квото ти е на душата, къс СиП 500. Еххх, направо се размечтах

Килърито ще бъде направена за посмешище след малко.

А за викса, просто съм забелязал, че ако се вдига по политически вълнения трябва да се шорти. Просто и лесно. Говоря за близките фючърси: 19/10 или 16/11. За по-далечните си мисля, че не са за пипане в момента. В близките месеци, ще има още Радини въления. А обърнат ли се, изпадаш в кофти положение.

Коментар

• Валутната война

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Нещата са елементарни - в момента тече валутна война и всичките централни банки играят на пиле. И първи ще мръдне не този дето схваща че прави глупости, а този дето не може повече да не мърда. И това ще са САЩ. Или тъпите японци - дето толкова си повярваха че знаят какво правят че за една година наредиха толкова много глупости че вече не знаят кой е педалът за спирачката и кой за газта. Нито Драги, нито англицаните, нито швейцарците имат спешна работа, могат да си кютат още година две, ако нещата стоят без промяна в САЩ.
            Валутната война е ясна. Обаче зад валутната война има други по важни фактори за които не ми се почва да говоря.

Коруда е марионетка на американците Равен. Или на някой американци. И му го вкарват отзад и сега вече с един дебел...му е трудно да мърда. Това би трябвало и на децата да е ясно. Аз не вярвам в случайните неща. Няма нищо случайно.

Коментар

Ще видиш, пак ще си говорим.

Ако въбще мислим за ФЕД като за истинска институция но да допуснем че мисли за икономиката по някакъв странен начин е вярно точно обратното твърдение...че ФЕД чакат някой друг да почне преди да почнат те. А не обратното.
              Еми ще има да почакат - единственото място където може да се получи инфлация - т.е. съответната централна банка да бъде притисната да затяга е САЩ. Те се движат поне 1 година преди европа и сигурно 5 години преди япония.

Коментар

• Ще видиш

Няма да даде назад преди американците да почнат да вдигат устойчиво лихвите. Всички централни банки играят за лихвения диференциал с САЩ. Ако САЩ не мърдат и другите няма да мърдат.
                Ще видиш, пак ще си говорим.

Ако въбще мислим за ФЕД като за истинска институция но да допуснем че мисли за икономиката по някакъв странен начин е вярно точно обратното твърдение...че ФЕД чакат някой друг да почне преди да почнат те. А не обратното.

Коментар

• Нещата са елементарни - в момента тече валутна война и всичките централни банки играят на пиле. И първи ще мръдне не този дето схваща че прави глупости, а този дето не може повече да не мърда. И това ще са САЩ. Или тъпите японци - дето толкова си повярваха че знаят какво правят че за една година наредиха толкова много глупости че вече не знаят кой е педалът за спирачката и кой за газта. Нито Драги, нито англицаните, нито швейцарците имат спешна работа, могат да си кютат още година две, ако нещата стоят без промяна в САЩ.

Коментар

• Не е вярно това

99% от времето пълнят сайта с глупости. От време на време намерят нещо което има смисъл. И които не са писали те, т.е. си е анализ на някой дето знае какво говори. Като тези неща за BoJ.
                    Не е вярно това. Те по принцип цитират някоя друга медия или друг там който и да е...по рядко имат напълно собствени статии.

И аз там съм прочел неща които са абсолютно верни и никъде другъде не ги споеменават но няма значение...

Коментар

Взимай къси фютчерси на 10 годишните германски облигации

Очаква се Драги да даде назад с глупостите и ще реализираш масивен профит мога да те уверя.
                      Няма да даде назад преди американците да почнат да вдигат устойчиво лихвите. Всички централни банки играят за лихвения диференциал с САЩ. Ако САЩ не мърдат и другите няма да мърдат.

Коментар

в 80% от времето Зеро публикуват селективно всички мечи "новини" от други медии.

И добавят някой коментар.

И смятам че от всички медии Зеро има най точни попадения свързани с реалността от близо 4-5 месеца от както ги чета по сериозно.
                        99% от времето пълнят сайта с глупости. От време на време намерят нещо което има смисъл. И които не са писали те, т.е. си е анализ на някой дето знае какво говори. Като тези неща за BoJ.

Коментар

• Взимай къси фютчерси на

Играете с други думи вчерашни игри И то на обратно
                          Взимай къси фютчерси на 10 годишните германски облигации

Очаква се Драги да даде назад с глупостите и ще реализираш масивен профит мога да те уверя.

За това и съм в дойтче банк. Въпреки че риска там е значителен.
                          Last edited by Iv_max; 27.09.2016, 01:19.

Коментар

• в 80%

От време на време имат попадения - сред всичката кафява плява в което се е превърнал този сайт.
                            в 80% от времето Зеро публикуват селективно всички мечи "новини" от други медии.

И добавят някой коментар.

И смятам че от всички медии Зеро има най точни попадения свързани с реалността от близо 4-5 месеца от както ги чета по сериозно.

Коментар

• Ами за един...

Ами за един...на обратно за друг не..))

Зависи от коя страна си.

От страната на тея дето карат влака или нашта дето все се мъчим да се качим в движение.

На йената сме дълги от бая време а на никей къси от скоро.

Почнали сме от под 100 продавали сме на горе после пак сме купували и сега сме със средна цена 100.84 някъде.

Коментар

Ние сме "фундаментално" къси на Никей от около 17 000 и дълги на долара срещу йената.

някакъв хедж заформен но според мен и двете ще са печеливши

Коментар

Working...
                                X