IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
    http://ec.europa.eu/eurostat/documen...c-d7aa3d864e3c

Партито е май към своя логичен край. При такива данни ФЕД, няма да ме учуди ако вдигнат декември. Ниските лихви са на привършване и ще има срив на бая цени
    яко, водим по дефлация
    destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• И какво ще стане като вдигнат лихвите,да не е като предишния път..........?

Коментар

• инфлация

http://ec.europa.eu/eurostat/documen...c-d7aa3d864e3c

Партито е май към своя логичен край. При такива данни ФЕД, няма да ме учуди ако вдигнат декември. Ниските лихви са на привършване и ще има срив на бая цени

Коментар

• @!#?@!

destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Това е най малко по същество

Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
            Верно, много лукуми се разпъват в темата за NYSE.

A сега по същество, какъв ще е ефекта в понеделник ?
            http://www.express.co.uk/news/world/...-future-equity
            Това е най малко по същество.

Коментар

• Понякога се губи

Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
              интересно човека който загуби 30 милиарда за година какво му се върти в главата

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...Queen-Sea.html
              Понякога се губи. Но това не е причина да се откажеш.

Концентрирай се върху спечелилите. Ако питаш мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                В кой начин на мислене се припознавате

http://www.cnbc.com/2016/10/11/8-way...ge-person.html
                интересно човека който загуби 30 милиарда за година какво му се върти в главата

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...Queen-Sea.html

Коментар

• В кой начин на мислене се припознавате

В кой начин на мислене се припознавате

http://www.cnbc.com/2016/10/11/8-way...ge-person.html

Коментар

• Верно, много лукуми се разпъват в темата за NYSE.

A сега по същество, какъв ще е ефекта в понеделник ?
                    http://www.express.co.uk/news/world/...-future-equity
                    „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

• Точно така

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                      Не, че не е проблем. Включително да обикновения човек, и то не само тези на които пенсията зависи от перформанса на накакви пенсионни фондове.

Но това наистина е най-малкият проблем.

И аз мога да кажа същото - съвсем не разбираш за какво говоря.
                      Точно така. Сега с тая политика точно намери за пример пенсионите фондове да дадеш. Дет са цъфнали и вързали.

Опасяваш се за тях....а подкрепяш политката към момента. Точно трябва да плюеш политиката за да спасиш тях.

Или викаш що се мотат...не си продадат бондовете и се набият в акции че кат гръмне балона поне директно да фалират да не се мъчат.

Е верно Мишо ще напрай накой мижав долар от прайслайн но...

Хайде да чуем най големия проблем....кат го знаеш

Коментар

• както и очаквах

Акции, бондове... това е най-малкият проблем.
                        както и очаквах, както и предположих в поста ми....отново същата история. Избягваш конкретни въпроси по същество и говориш общи приказки бла бла.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                          Не, че не е проблем. Включително да обикновения човек, и то не само тези на които пенсията зависи от перформанса на накакви пенсионни фондове.

Но това наистина е най-малкият проблем.

И аз мога да кажа същото - съвсем не разбираш за какво говоря.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                            Кое ще стане зле? Ще ти паднат ценните акции ли?

Я ми кажи визията на Клинтън. Разбира се обазалагам се че ще игнорираш въпроса или ще отговориш общо.

Кое е здравия разум?

Напротив мога да ти кажа много мисъл в тръмп което по никакъв начин не виждам в клинтън.

За тебе икономиката са акциите ти. Това ти е основен проблем. До там си се зомбирал.

Всичко са числа.

А това е големия проблем пред цялата икономика. Че цялата политическа и бюрократична паплач мислят като теб в услуга на най богатите.

А реалнно от това дали акциите или бонодвете ще са скъпи или не печелят или губят една много малка част от хората които имат подобни "инвестиции" и най вече най богатите.

Ако пазара утре падне с 50 % - Пешо или Гошо които са обикновенни работници или служители няма да го разберат по ниаккъв начин. Само ти и като теб други ще се шашкаш че икономиката отивала на майната си. А тя не отива на майната си. Просто богатите губят пари. А средната класа и бедните не им дреме.

Как наистина не можеш да го разбереш това?

Явно си се откъснал от реалността тотално.

Аз би трябвало аз да съм се откъснал от реалността - щото със сигурност имам повече от теб - обаче не съм.

Или може би мислиш че искам да падне пазара щото съм къс?

Дали смяташ че аз искам да съм къс? Ако въобше това има някакво значение. Аз не искам да съм къс. Но просто нямам избор. А ти имаш избор - щото не разбираш и си спокоен. Аз знам за какво става въпрос стотици пъти повече от теб и това ме прави супер неспокоен.

А кой иска да е неспокоен?

Няма да отговориш по същество - щото няма кво да кажеш.

Но поне изброй качествта на Клинтън и на Тръмп . Но и това няма да направиш а заключиш че единия е несигурен другия сигурен и до там.

Мишо...кво ли тярбва да се случи да разбереш за кво говоря

Коментар

• Всъщност

Да, и Тръмп също. Същата работа. Никаква мисъл, никаква визия. Просто - харесва ми, не ми харесва.

Ако здравият разум не наделее нещата могат да отидат много на зле глобално. Ама много, че чак ме е страх да си помисля колко зле.
                              Всъщност , ако Клинтън спечели, и направи някаква глупсот в Сирия да се сбие с руснците...ясно че ти ги мразиш. И пламне война. По ок ли ще си?

Щото тая е луда, манипулируема и зависима.

А когато някой губи със сигурност друг печели.

Аз не знам дали осъзнавате каква опасна игра се играе с Русия без значение кой е прав в кой да е случай.

Коментар

• Кое ще стане зле

Да, и Тръмп също. Същата работа. Никаква мисъл, никаква визия. Просто - харесва ми, не ми харесва.

Ако здравият разум не наделее нещата могат да отидат много на зле глобално. Ама много, че чак ме е страх да си помисля колко зле.
                                Кое ще стане зле? Ще ти паднат ценните акции ли?

Я ми кажи визията на Клинтън. Разбира се обазалагам се че ще игнорираш въпроса или ще отговориш общо.

Кое е здравия разум?

Напротив мога да ти кажа много мисъл в тръмп което по никакъв начин не виждам в клинтън.

За тебе икономиката са акциите ти. Това ти е основен проблем. До там си се зомбирал.

Всичко са числа.

А това е големия проблем пред цялата икономика. Че цялата политическа и бюрократична паплач мислят като теб в услуга на най богатите.

А реалнно от това дали акциите или бонодвете ще са скъпи или не печелят или губят една много малка част от хората които имат подобни "инвестиции" и най вече най богатите.

Ако пазара утре падне с 50 % - Пешо или Гошо които са обикновенни работници или служители няма да го разберат по ниаккъв начин. Само ти и като теб други ще се шашкаш че икономиката отивала на майната си. А тя не отива на майната си. Просто богатите губят пари. А средната класа и бедните не им дреме.

Как наистина не можеш да го разбереш това?

Явно си се откъснал от реалността тотално.

Аз би трябвало аз да съм се откъснал от реалността - щото със сигурност имам повече от теб - обаче не съм.

Или може би мислиш че искам да падне пазара щото съм къс?

Дали смяташ че аз искам да съм къс? Ако въобше това има някакво значение. Аз не искам да съм къс. Но просто нямам избор. А ти имаш избор - щото не разбираш и си спокоен. Аз знам за какво става въпрос стотици пъти повече от теб и това ме прави супер неспокоен.

А кой иска да е неспокоен?

Няма да отговориш по същество - щото няма кво да кажеш.

Но поне изброй качествта на Клинтън и на Тръмп . Но и това няма да направиш а заключиш че единия е несигурен другия сигурен и до там.

Мишо...кво ли тярбва да се случи да разбереш за кво говоря

Коментар

Working...
                                X