Първоначално изпратено от pirdop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
инфлация
http://ec.europa.eu/eurostat/documen...c-d7aa3d864e3c
Партито е май към своя логичен край. При такива данни ФЕД, няма да ме учуди ако вдигнат декември. Ниските лихви са на привършване и ще има срив на бая цени
Коментар
-
Това е най малко по същество
Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнениеВерно, много лукуми се разпъват в темата за NYSE.
A сега по същество, какъв ще е ефекта в понеделник ?
http://www.express.co.uk/news/world/...-future-equity
Коментар
-
Понякога се губи
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеинтересно човека който загуби 30 милиарда за година какво му се върти в главата
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...Queen-Sea.html
Концентрирай се върху спечелилите. Ако питаш мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...Queen-Sea.htmldestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
В кой начин на мислене се припознавате
В кой начин на мислене се припознавате
http://www.cnbc.com/2016/10/11/8-way...ge-person.html
Коментар
-
Верно, много лукуми се разпъват в темата за NYSE.
A сега по същество, какъв ще е ефекта в понеделник ?
http://www.express.co.uk/news/world/...-future-equity„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Точно така
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеНе, че не е проблем. Включително да обикновения човек, и то не само тези на които пенсията зависи от перформанса на накакви пенсионни фондове.
Но това наистина е най-малкият проблем.
И аз мога да кажа същото - съвсем не разбираш за какво говоря.
Опасяваш се за тях....а подкрепяш политката към момента. Точно трябва да плюеш политиката за да спасиш тях.
Или викаш що се мотат...не си продадат бондовете и се набият в акции че кат гръмне балона поне директно да фалират да не се мъчат.
Е верно Мишо ще напрай накой мижав долар от прайслайн но...
Хайде да чуем най големия проблем....кат го знаеш
Коментар
-
както и очаквах
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАкции, бондове... това е най-малкият проблем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАкции, бондове... това е най-малкият проблем.
Но това наистина е най-малкият проблем.
И аз мога да кажа същото - съвсем не разбираш за какво говоря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКое ще стане зле? Ще ти паднат ценните акции ли?
Я ми кажи визията на Клинтън. Разбира се обазалагам се че ще игнорираш въпроса или ще отговориш общо.
Кое е здравия разум?
Напротив мога да ти кажа много мисъл в тръмп което по никакъв начин не виждам в клинтън.
За тебе икономиката са акциите ти. Това ти е основен проблем. До там си се зомбирал.
Всичко са числа.
А това е големия проблем пред цялата икономика. Че цялата политическа и бюрократична паплач мислят като теб в услуга на най богатите.
А реалнно от това дали акциите или бонодвете ще са скъпи или не печелят или губят една много малка част от хората които имат подобни "инвестиции" и най вече най богатите.
Ако пазара утре падне с 50 % - Пешо или Гошо които са обикновенни работници или служители няма да го разберат по ниаккъв начин. Само ти и като теб други ще се шашкаш че икономиката отивала на майната си. А тя не отива на майната си. Просто богатите губят пари. А средната класа и бедните не им дреме.
Как наистина не можеш да го разбереш това?
Явно си се откъснал от реалността тотално.
Аз би трябвало аз да съм се откъснал от реалността - щото със сигурност имам повече от теб - обаче не съм.
Или може би мислиш че искам да падне пазара щото съм къс?
Дали смяташ че аз искам да съм къс? Ако въобше това има някакво значение. Аз не искам да съм къс. Но просто нямам избор. А ти имаш избор - щото не разбираш и си спокоен. Аз знам за какво става въпрос стотици пъти повече от теб и това ме прави супер неспокоен.
А кой иска да е неспокоен?
Няма да отговориш по същество - щото няма кво да кажеш.
Но поне изброй качествта на Клинтън и на Тръмп . Но и това няма да направиш а заключиш че единия е несигурен другия сигурен и до там.
Мишо...кво ли тярбва да се случи да разбереш за кво говоря
Коментар
-
Всъщност
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДа, и Тръмп също. Същата работа. Никаква мисъл, никаква визия. Просто - харесва ми, не ми харесва.
Ако здравият разум не наделее нещата могат да отидат много на зле глобално. Ама много, че чак ме е страх да си помисля колко зле.
Щото тая е луда, манипулируема и зависима.
А когато някой губи със сигурност друг печели.
Аз не знам дали осъзнавате каква опасна игра се играе с Русия без значение кой е прав в кой да е случай.
Коментар
-
Кое ще стане зле
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеДа, и Тръмп също. Същата работа. Никаква мисъл, никаква визия. Просто - харесва ми, не ми харесва.
Ако здравият разум не наделее нещата могат да отидат много на зле глобално. Ама много, че чак ме е страх да си помисля колко зле.
Я ми кажи визията на Клинтън. Разбира се обазалагам се че ще игнорираш въпроса или ще отговориш общо.
Кое е здравия разум?
Напротив мога да ти кажа много мисъл в тръмп което по никакъв начин не виждам в клинтън.
За тебе икономиката са акциите ти. Това ти е основен проблем. До там си се зомбирал.
Всичко са числа.
А това е големия проблем пред цялата икономика. Че цялата политическа и бюрократична паплач мислят като теб в услуга на най богатите.
А реалнно от това дали акциите или бонодвете ще са скъпи или не печелят или губят една много малка част от хората които имат подобни "инвестиции" и най вече най богатите.
Ако пазара утре падне с 50 % - Пешо или Гошо които са обикновенни работници или служители няма да го разберат по ниаккъв начин. Само ти и като теб други ще се шашкаш че икономиката отивала на майната си. А тя не отива на майната си. Просто богатите губят пари. А средната класа и бедните не им дреме.
Как наистина не можеш да го разбереш това?
Явно си се откъснал от реалността тотално.
Аз би трябвало аз да съм се откъснал от реалността - щото със сигурност имам повече от теб - обаче не съм.
Или може би мислиш че искам да падне пазара щото съм къс?
Дали смяташ че аз искам да съм къс? Ако въобше това има някакво значение. Аз не искам да съм къс. Но просто нямам избор. А ти имаш избор - щото не разбираш и си спокоен. Аз знам за какво става въпрос стотици пъти повече от теб и това ме прави супер неспокоен.
А кой иска да е неспокоен?
Няма да отговориш по същество - щото няма кво да кажеш.
Но поне изброй качествта на Клинтън и на Тръмп . Но и това няма да направиш а заключиш че единия е несигурен другия сигурен и до там.
Мишо...кво ли тярбва да се случи да разбереш за кво говоря
Коментар
Коментар