IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
    Някаква статия/анализ колко голям може да е позитивният ефект от данъчните промени на Тръмп за борсата?
    Eто тук например, различни варианти са обсъдени.

https://seekingalpha.com/article/404...ock-valuations

Иначе реално погледнато на много от големите корпорации и в момента им е 20-25% средно ставката.
    Ако ще се отиграва според мен най добре е чрез малките "шапки", при които си е над 30%. По сектори не съм гледал как са нещата...някой ако е - да сподели.
    Oще повече че след големия скок ноември вече 5 месеца са в рейндж и изостават от индексите.
    Затова и понеделник си купих vbr и за цвят малко tna.

https://www.alger.com/AlgerDocuments...mallCapsUS.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Бе баш далавера да е - силно казано, но като махнеш някои свръхраздути ( главно от техите) - не ми изглежда да е чак такъв балон. Има сили за едно 20% още ко не мине котка път. Засега отчетите вървят сносно и растежа го има.

Да, дт такс плана не въодушевява особено пазара, засега.
      А може би е прав да е скептичен дали от голямата торба с 20% рязане няма в края на краищата да минат само 5-10%....ако.
      Демократкомундетата за всичко са против, а републиканците са си тъпоумни, видя се и при провала с обонгокеър, та може би си е прав мистър маркет...
      Ма ако подарят още трилиони на банките сип мое и 5000 да иде и пак да обясняват как не е скъпо и може да се раздуе още
      Вся Власть Советам

Коментар

• Някаква статия/анализ колко голям може да е позитивният ефект от данъчните промени на Тръмп за борсата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

В края на 2015г. СиП на 2040 изглеждаше скъпичък. Но сега при очакавания растеж на EPS-а на СиП нагоре към 131 тази година и 146 догодина, СиП 2040 изглежда далавера.
          Бе баш далавера да е - силно казано, но като махнеш някои свръхраздути ( главно от техите) - не ми изглежда да е чак такъв балон. Има сили за едно 20% още ко не мине котка път. Засега отчетите вървят сносно и растежа го има.

Да, дт такс плана не въодушевява особено пазара, засега.
          А може би е прав да е скептичен дали от голямата торба с 20% рязане няма в края на краищата да минат само 5-10%....ако.
          Демократкомундетата за всичко са против, а републиканците са си тъпоумни, видя се и при провала с обонгокеър, та може би си е прав мистър маркет...

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Нещо не им харесва тах планът или?
            нещо не е изчистен според мен по скалите и групите на обложените...?

Коментар

• Нещо не им харесва тах планът или?

Коментар

• мише твойте шефчета пуснаха тази новинка точно в унисон с мойте очаквания за падани . късо мише късо. яхяхя
                How Trump’s tax reform could lift stocks to new heights
                Last edited by mibova; 26.04.2017, 13:16. Причина: Корекция с цел четливост и прегледност.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Тъкмо започна да идва и тръгна да си отива.. - https://www.frbatlanta.org/-/media/d...kingSlides.pdf
                  А цените са все едно вече е дошъл
                  Това са предвижданията за ръст на БНП, който рядко съвпада с ръста на печалбите. Да видим...

Коментар

Очакванията за растеж за 2017 ги имаше отдавна, но примерно ravnovesie тогава казваше, де го този растеж - няма и няма. Но ето че започна да идва
                    Тъкмо започна да идва и тръгна да си отива.. - https://www.frbatlanta.org/-/media/d...kingSlides.pdf
                    А цените са все едно вече е дошъл

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Трейлинг си е 110, а същите очаквания за ръст ги имаше и в последните 2 години на спад
                      Очакванията за растеж за 2017 ги имаше отдавна, но примерно ravnovesie тогава казваше, де го този растеж - няма и няма. Но ето че започна да идва

Коментар

В края на 2015г. СиП на 2040 изглеждаше скъпичък. Но сега при очакавания растеж на EPS-а на СиП нагоре към 131 тази година и 146 догодина, СиП 2040 изглежда далавера.
                        Трейлинг си е 110, а същите очаквания за ръст ги имаше и в последните 2 години на спад

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

то не си само ти тогава, но на мен такава ми е визията и сега точно накрая не мисля и да се отказвам даже напротив защото положението съвсем е натегнато .....

P.S. както съм писал 100 пъти аз съм с лимитирана печалба и загуба, каквото и да стане където и да отиде толкова губиш, толкова взимаш Са ако шортиш по единично някоя акция това е тъпотия и не бих го направил никога, но индекса на драго сърце

Коментар

Адаш, още тогава ти казвах да не шортиш, бе човек!
                            то не си само ти тогава, но на мен такава ми е визията и сега точно накрая не мисля и да се отказвам даже напротив защото положението съвсем е натегнато .....

P.S. както съм писал 100 пъти аз съм с лимитирана печалба и загуба, каквото и да стане където и да отиде толкова губиш, толкова взимаш Са ако шортиш по единично някоя акция това е тъпотия и не бих го направил никога, но индекса на драго сърце

Коментар

• 5555 ще свали всичко мишееееееее мише. утре най много леко отгоре да чукнат твойте шефове еврейчаааааааааата. после най накрая ще се изпълни поговорката за села през май / типична еврейска лъжа която никога до сега не се е случвала / хяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• ти па мише га се появи тука че стана голем трейдър . колко такива кът тебе минаха от тука и си заминаха . еврейчаааааааааааата ги назначават да тролят и после им спират заплатките. и твоята тази година ще секне . мишеееееее .

посмей се още малко на архитекта мише после аз ще се смея на ващо пискане мишочесто . хяхяхяхяхяхяхя

Коментар

Working...
                                X