If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Излезе първата кола на Тесла,модел 3 ,ще се позабавят с поръчките,но на есен и зима ще се ускорят доста.
Цената около 300 не е лоша за влизане,почесвам се
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Дай идеи .. Аз се каня да го играя през ВР , но първата ми поръчка на 5.01 EUR не стана ...
и аз съм така BP ми е фаворит при петролните компании.Други които следя са HES,SWN,WLL,RIG,CHK и PBR.като първата и третата от посочените са перфектни при волатилност стига да имаш нюх и малко късмет
все ми е на идея че ако петрола слезе около 40 $ за барел по тези позиции ще се отворят доста добри цени за вход и за спекула
успех на всички решили да се пробват
Не е Препоръка!!!
Колкото по надолу,толкова по добре,ще пазяря на 270 по мои сметки,дано слезе до там.
Просто повече говорят отколкото вършат реално,но мега завода който строят,няма нищо общо с прах,напротив.
Това,че са волатилни само може да ме радва,не обичам умрели,здръстени и преяли акционери,на които компанията се опитва всячески да угоди да не збегат,щото няма от къде да гейнват ръст вече.
Тесла е свежарска компания,с дух,младост,мечти и т.н.,все неща с които се просперира.
преди това може още надолу. както хвърчаха нагоре така и могат да западат/... все пак при тях волатилността е нормам пък няма и много фундамент, само прах
Колкото по надолу,толкова по добре,ще пазяря на 270 по мои сметки,дано слезе до там.
Просто повече говорят отколкото вършат реално,но мега завода който строят,няма нищо общо с прах,напротив.
Това,че са волатилни само може да ме радва,не обичам умрели,здръстени и преяли акционери,на които компанията се опитва всячески да угоди да не збегат,щото няма от къде да гейнват ръст вече.
Тесла е свежарска компания,с дух,младост,мечти и т.н.,все неща с които се просперира.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Нема да паднат толкоз,забрави.
Под 300 са за бай дългосрично!
преди това може още надолу. както хвърчаха нагоре така и могат да западат/... все пак при тях волатилността е нормам пък няма и много фундамент, само прах
Щом Модел 3 излиза този месец, май е време новината да се продаде (разбирай акциите) и да се види докъде ще я докара със Совалката и Панелите.
А Изкуствения Интелект засега ще почака.
„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар