IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Излезе първата кола на Тесла,модел 3 ,ще се позабавят с поръчките,но на есен и зима ще се ускорят доста.
    Цената около 300 не е лоша за влизане,почесвам се
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Дай идеи .. Аз се каня да го играя през ВР , но първата ми поръчка на 5.01 EUR не стана ...
      и аз съм така BP ми е фаворит при петролните компании.Други които следя са HES,SWN,WLL,RIG,CHK и PBR.като първата и третата от посочените са перфектни при волатилност стига да имаш нюх и малко късмет

https://www.investing.com/equities/w...petroleum-corp

https://www.investing.com/equities/hess-corp

все ми е на идея че ако петрола слезе около 40 $ за барел по тези позиции ще се отворят доста добри цени за вход и за спекула
      успех на всички решили да се пробват
      Не е Препоръка!!!
      Last edited by absd; 08.07.2017, 18:05.
      "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
        Колеги,какво ще правим с тази волатилност при Петрола....трябва да се помъчим да изкараме по някой друг лев....
        Дай идеи .. Аз се каня да го играя през ВР , но първата ми поръчка на 5.01 EUR не стана ...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Колеги,какво ще правим с тази волатилност при Петрола....трябва да се помъчим да изкараме по някой друг лев....
          "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Свежарска, млада, секси компания. Направо знойна красавица

Но на цена като престаряла баба GM или дядо Форд. Изчакай поне под 200 да падне.
            Факт е, че в момента най скъсяваните тех. компании са именно: тесла,апъл,и алибаба.
            Нека изпихнат -лошо няма, даже напротив

Коментар

• https://twitter.com/ElkinGeorge
              nzd/chf sell..
              Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Колкото по надолу,толкова по добре,ще пазяря на 270 по мои сметки,дано слезе до там.
                Просто повече говорят отколкото вършат реално,но мега завода който строят,няма нищо общо с прах,напротив.
                Това,че са волатилни само може да ме радва,не обичам умрели,здръстени и преяли акционери,на които компанията се опитва всячески да угоди да не збегат,щото няма от къде да гейнват ръст вече.
                Тесла е свежарска компания,с дух,младост,мечти и т.н.,все неща с които се просперира.
                Свежарска, млада, секси компания. Направо знойна красавица

Но на цена като престаряла баба GM или дядо Форд. Изчакай поне под 200 да падне.

Коментар

• Интересна статия, приятно четене на всички оптимисти ... made in Bulgaria

http://www.businessinsider.com/robin...buffer-finance

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение

преди това може още надолу. както хвърчаха нагоре така и могат да западат/... все пак при тях волатилността е нормам пък няма и много фундамент, само прах
                    Колкото по надолу,толкова по добре,ще пазяря на 270 по мои сметки,дано слезе до там.
                    Просто повече говорят отколкото вършат реално,но мега завода който строят,няма нищо общо с прах,напротив.
                    Това,че са волатилни само може да ме радва,не обичам умрели,здръстени и преяли акционери,на които компанията се опитва всячески да угоди да не збегат,щото няма от къде да гейнват ръст вече.
                    Тесла е свежарска компания,с дух,младост,мечти и т.н.,все неща с които се просперира.

Коментар

Нема да паднат толкоз,забрави.
                      Под 300 са за бай дългосрично!
                      преди това може още надолу. както хвърчаха нагоре така и могат да западат/... все пак при тях волатилността е нормам пък няма и много фундамент, само прах

Коментар

Без да гледам технически на нещата, бих ги изчакал да паднат с 80% преди да се замисля за тях
                        Нема да паднат толкоз,забрави.
                        Под 300 са за бай дългосрично!

Коментар

Погледнато технически има гап за затваряне в 270 ерията,нека го запълни,пък ще видим тогава дали е време за пазарене на тесли
                          Без да гледам технически на нещата, бих ги изчакал да паднат с 80% преди да се замисля за тях
                          Last edited by Misho ILIEV; 06.07.2017, 13:15.

Коментар

• Щом Модел 3 излиза този месец, май е време новината да се продаде (разбирай акциите) и да се види докъде ще я докара със Совалката и Панелите.
                            А Изкуствения Интелект засега ще почака.
                            „Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”

Коментар

За автомобилисти шортещи Тесла. Голдман показват палец надолу.

Goldman predicts Tesla shares will get cut in half on ‘plateauing’ Model S sales

http://www.cnbc.com/2017/07/05/goldm...l-s-sales.html
                              Погледнато технически има гап за затваряне в 270 ерията,нека го запълни,пък ще видим тогава дали е време за пазарене на тесли

Коментар

• За автомобилисти шортещи Тесла. Голдман показват палец надолу.

Goldman predicts Tesla shares will get cut in half on ‘plateauing’ Model S sales

http://www.cnbc.com/2017/07/05/goldm...l-s-sales.html

Коментар

Working...
                                X