Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук в хамериканско погрома от 23К ли ще почне или ще го бутат до 25.000?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
То впрочем какво стана с него? Навремето имаше интересни дискусии, тогава и Ники5 пускаше интересни трейдове ама се загуби нанякъде
А Ники го изгонихме за съжаление. Един професионален трейдър имахме и го отказахме. Това е положението.Last edited by Misho ILIEV; 26.10.2017, 01:59.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеИв Макс да беше тука, да ми натрие носа за CMG и да ми го върне за BAC и PCLN дето го бъзиках.
Искам повече Виза и е крайно време да взема малко от ВПК, примерно Локхийд Мартин или Дженеръл Дайнамикс.
А се чудя дали да не намаля AIG и Уелс Фарго. Имам и няколко дребосъка, които се чудя дали да не разкарам.
Коментар
-
Ив Макс да беше тука, да ми натрие носа за CMG и да ми го върне за BAC и PCLN дето го бъзиках.
Искам повече Виза и е крайно време да взема малко от ВПК, примерно Локхийд Мартин или Дженеръл Дайнамикс.
А се чудя дали да не намаля AIG и Уелс Фарго. Имам и няколко дребосъка, които се чудя дали да не разкарам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
Не знам колко е лудостта на телетата..., ноооо..., знам коя е най-сигурната спирачка на алчността...
Има време още не е дадена главната роля споко има поне-2-3 годинки на горе
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Споко и 25к ще мине
Коментар
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнение
До 25... едва ли...
Дали не започва топката по склона... днес...?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениетук в хамериканско погрома от 23К ли ще почне или ще го бутат до 25.000?
Дали не започва топката по склона... днес...?!?
Коментар
-
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=MTUM&ty=c&ta=1&p=d
Лети си кат птиченце, почти 30% за няма и 10 месеца
Не мога се оплача от моментума, добре е тая година, вече 24% профит за 4-те стратегии де ползвам ( дори може се рече 5 с клъцкането на 5% от лузъра при пп spy/tlt/iau), но все пак се представят по зле от mtum-а, за жалост последния няма и 1/4 от общото.
А можеше да съм само в него и да си свиркам без да се напиням и давам комисионни всеки месец.....що да прайш, несгодите на диверсификацията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTo the extent we get the tax deal done, the stock market will go up higher. But there’s no question in my mind that if we don’t get it done you’re going to see a reversal of a significant amount of these gains.’ —Treasury Secretary Steven Mnuchinтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
http://www.marketwatch.com/story/ret...teid=rss&rss=1
It isn’t just retail investors feeling good about the market. According to the Bank of America-Merrill Lynch fund manager survey, the average cash balance in portfolios fell to 4.7%, the lowest level since May 2015
- 1 like
Коментар
Коментар