Моят таргет за 31 декември за СиП е 2350. Но с всеки изминал ден започва да изглежда все по-смешен. Вдигам го на 2700.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
Нямаш ли някакво правило за максимално държане на подобни позиции?
В книгите, които съм чел, се споменава около 2-3 години. Ако за толкова време пазарът не е реагирал, не се знае още колко ще отнеме. В крайна сметка това си е затворен капитал и има алтернативни разходи.
Те са и доста зле менажирана компания с добър потенциал за подобрение. Но за сега нереализиран.Last edited by Misho ILIEV; 03.11.2017, 22:59.
Коментар
-
https://finviz.com/quote.ashx?t=cbl
тия след днешния спад изглеждат интересни
а пък тия след кат ги извадиха от s&p500 направо ги размазаха тая година https://finviz.com/quote.ashx?t=FTR&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
AIG ги държа от началото на 2013г. и като изключим първоначалния скок след като ги взех, вече години наред се представят по-зле от пазара. Отдавна обмислям дали не са кофти избор за дългосрочно държане. Карл Айкън по едно време взе AIG и се заканваше на ръководството, но нищо не стана.
Не е изобщо трагедия, просто сега точно не ми се разтоварва AIG след като са паднали. А бях се почти навил, че трябва да продам една част. Затова леко ме е яд :-)
В книгите, които съм чел, се споменава около 2-3 години. Ако за толкова време пазарът не е реагирал, не се знае още колко ще отнеме. В крайна сметка това си е затворен капитал и има алтернативни разходи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНе лявото ухо , до края на денят ще видиш и лявото рамо . На eur/usd на дневна 1.1607 падна , започва кеширане на кеша предколедно да има за пенсионерите и акционерите . Да ни е честита корекцията , да не кажеш че неси предопреден
Нъл ще се обадиш като стигнем до дясното ушо ?
ПС Хубавко си е да имаме един чок ТА-джия в темата, само да не е архибомбаджията....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнение
Човек ще си помисли, че акцията е паднала 20%
Движението на AIG, моите компаниите го правят в ден без новини.
Не е изобщо трагедия, просто сега точно не ми се разтоварва AIG след като са паднали. А бях се почти навил, че трябва да продам една част. Затова леко ме е яд :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗаканвах се аз да намаля AIG, но не го направих и ето сега какво стана.
Движението на AIG, моите компаниите го правят в ден без новини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНа US 500 2584 зоната да ви говори нещо
Коментар
-
Не играя АIG но графиката не ми харесва виждам подкрепа на 55 а и отностно корелацията на Eur / usd очаквам мазало др седмица на индексите Us 500 на 4 часа се подкара има хващане на 2584 а доларът проби 1.1640 , всичко ме блъска в къси. Успех , внимавайте петък е и ще има затваряне на дневни и седмични барове на червеноЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Трябваше да им го кажеш преди КУтата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Ако един балон не се пука десетилетия наред значи не е балон
http://www.smh.com.au/business/prope...01-gzclp4.html
Australia's world record housing boom is 'officially' over, UBS says
"There is now a persistent and sharp slowdown unfolding", ending 55 years of unprecedented growth that has seen home values soar by more than 6500 per centdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеАко се намесят регулаторите може и да го пукнат, но регулацията на цените винаги създава странични ефекти и дисбаланси.
Коментар
Коментар