Първоначално изпратено от Money
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Не знам, Фери. Порше много не ги следя, но Фолксваген мисля, че вървят нагоре и Порше би трябвало също да са нагоре. А те май се справят и доста по-добре от костенурките.
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеМишо, Churchill Schwartz дадоха 102, Credit Suisse - 103 за Порше.
как мислиш, ще ги удари ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
2% само...много скромно като за него, може да купи 5 теви с кеша ако реши.
Вероятно някой го е посъветвал, досега не знам ако се не лъжа да е пипал нещо от сектора.
Може и да се верни част от спекулациите по медиите че е свързано със споразумението с амазон и коя банка още беше...бе да работят за елиминиране на посредниците в здравеопазването.
Мисля, че ще има рязък, но кратък ръст ...щото има доста къси за затваряне... От друга страна от Алерган само чакат кога да почнат да сипват а те имат доста... Всъщност са почнали когато цената беше 20-21 ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Банк ъф Америка. Много добра инвестиция се оказа
2% само...много скромно като за него, може да купи 5 теви с кеша ако реши.
Вероятно някой го е посъветвал, досега не знам ако се не лъжа да е пипал нещо от сектора.
Може и да се верни част от спекулациите по медиите че е свързано със споразумението с амазон и коя банка още беше...бе да работят за елиминиране на посредниците в здравеопазването.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениедядо Бъфет май ще ме изкара от киреча при Teva ... тъкмо се канех да ги продавам и егати новината ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеБъфет взима Тевата. Хвърля IBM.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
като на към зелено ще отиде.
вчера имаше една статийка относно внимателно изтегляне от страна на фед. но колко ли много още такива трактовки ще има, а истината може да е съвсем другаде.
Коментар
-
Уж, ама май не е чак толкова лошо да се дигат.
Само не знам дали инвеститорите в акции не си мислят, че инфлацията няма да е висока, а облигационния пазар не си мисли точно обратното.
Според мене и златарите залагат на силна инфлация, по-бърза от качващата се лихва.
Нали заплатите ги бяха подплашили.. уж де.
Голяма инфлация, голямо чудо...Last edited by Money; 14.02.2018, 22:27.
Коментар
-
After stripping out volatile gas and food, the more closely followed core rate of inflation rose 0.3% last month. The 12-month rate of core inflation was also flat at 1.8%. And importantly, inflation-adjusted U.S. wages declined by 0.2% in January. The Fed is closely watching wage-induced inflation risks.
Голяма инфлация, голямо чудо...
- 1 like
Коментар
-
Най вероятно, както си му е реда, ма и едва ли ще е само за тая сесия.
Рей е заложил цели 14В с/у европа, предполагам си знае много добре защо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТова го прогнозираха във връзка с изтичането на опции върху VIX ... много плоско ми се струва ...
няма да се учудя ако свърши на зелено ...
вчера имаше една статийка относно внимателно изтегляне от страна на фед. но колко ли много още такива трактовки ще има, а истината може да е съвсем другаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеднес отново ще има екшън откъм уса и европата ще се наака в края на сесията по всяка вероятност
Рей е заложил цели 14В с/у европа, предполагам си знае много добре защо....
Коментар
Коментар