If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
The Economist е притеснен, че Японският пазар е паднал с 4% за един ден и че може би ще започне търговска война между САЩ и Япония заради търговското сладо.
Няма начин да не си ме разбрал.
Мисълта ми беше, че който е купувал Японския фондов пазар през 1990г - в момента (около 30г по-късно) все още е на половината на парите си.
Твърдението, че дори и да сбъркаш времевата рамка все някога ще си на плюс не е вярно или поне няма особен смисъл в рамките на човешкия инвестиционен хоризонт.
Мисълта ми беше, че който е купувал Японския фондов пазар през 1990г - в момента (около 30г по-късно) все още е на половината на парите си.
Твърдението, че дори и да сбъркаш времевата рамка все някога ще си на плюс не е вярно или поне няма особен смисъл в рамките на човешкия инвестиционен хоризонт.
Пише за бюджетния дефицит на САЩ. Цяла статия за това колко е тревожно положението.
Нищо не се е променило
Коментар