Първоначално изпратено от Black and white cat-foot
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от HY Spread Разгледай мнение
По малко боклуци и повече статии. Там поне плащат нещо. Наѝ добре пиши за apple
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНаписах анализ за Danaos, мисля че имат потенциал за едни +70%
https://seekingalpha.com/article/418...&comments=show
Коментар
-
https://finviz.com/quote.ashx?t=LPL
Този падащ нож влеза по-дълбоко от това, което бих нарекъл за нормално дори и в света на спекулациите.
Дълъг от $7.80 (ако ме пусне) и Господ да ми е на помощ.
Междувременно се отказвам от дългите си газови позиции в AR, RRC & GPOR, щото скъпия петрол ги прави спекулативни.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Дисни май ще вземе филмовите активи на FOXA. От тука нататък май не остана много за арбитражиране с FOXA
Надявах се Комкаст да се опита да надцака Дисни поне още един път с още по-добро предложение
https://www.bloomberg.com/news/artic...today-jix9wdna
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеАло, арбитражорите. FOXA никой ли не взе??
+5.55% pre market
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИзискванията да си професионален инвеститор са много високи. Така че ги забравяме.
Има и вратичка за дребосъци, които могат по изключение да се смятат за не-retail, но изискванията пак са височки и се съмнявам сред нас да има такива:
In the course of that assessment, as a minimum, two of the following criteria shall be satisfied:
— the client has carried out transactions, in significant size, on the relevant market at an average frequency of 10 per quarter over the previous four quarters,
— the size of the client’s financial instrument portfolio, defined as including cash deposits and financial instruments exceeds EUR 500 000 ,
— the client works or has worked in the financial sector for at least one year in a professional position, which requires knowledge of the transactions or services envisaged.
Коментар
-
Мисълта е, че е важно да се анализира, защо такова нещо като LTCM, което прави залози, със близо 100% сигурност колабират.
Според техните сметки, сценарият, който се разиграва септември 1998 е бил толкова невероятен, че събитието трябвало да се случи веднъж в рамките на период по-дълъг от съществуването на вселената...
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
https://en.wikipedia.org/wiki/Long-T...tal_Management
The firm's master hedge fund, Long-Term Capital Portfolio L.P., collapsed in the late 1990s,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеОсобено полезно да се прочете от хора, които силно се впечатляват и ръководят от съотношения
The LTCM portfolio, consisting mainly of fixed-income instruments, had a Sharpe ratio almost double the S&P 500 during a period in which the United States had one of the strongest bull markets in history. Amazingly enough, the average returns of LTCM were 27.76% (net of fees), and 37.45% gross with a volatility of 8.96%.
The firm's master hedge fund, Long-Term Capital Portfolio L.P., collapsed in the late 1990s,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеза импето като фен на привилигировани акции и облигации, му препоръчвам SOJC бейби бонд на въпросната компания, дава по-добър ytc и от привилигированите и акцииМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеда не е твоя любимец пак да е туитнал нещо
Паричков - разкажи малко повечеГледам - в Уикипедия - газчица продават... ама нес тава - не се търгуват с Ксетрата - кофти.
Пък и дивидентна сгода 3.65% към момента - не е ного - Газпром - по-ного.
Иначе аз обичам такива - ако я имаше на Ксетрата щях да си я взема в списъкът за дебнене.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо с такова варварско бруталство пребиват суровинните компании? Тинтата ми-и-и-и-и...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо с такова варварско бруталство пребиват суровинните компании? Тинтата ми-и-и-и-и...“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
Коментар