IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
    И аз имах engie ама ги махнах заради многото goodwill. Иначе бяха паднали доста Льо Пен искаше да ги национализира май иначе за covered calls и cash secured puts са супер няма голямо движение стига да не изгърми някой реактор в белгия
    По добре Uniper или e.on или red electrica или fortum или Verbund. Но съветвам повечето хора да се запознаят с clean dark spread

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      И аз имах engie ама ги махнах заради многото goodwill. Иначе бяха паднали доста Льо Пен искаше да ги национализира май иначе за covered calls и cash secured puts са супер няма голямо движение стига да не изгърми някой реактор в белгия
      Е, ако смелата френска лидерка реши да ги национализира, ще и продам моите по 18 кинта, само защото я уважавам. Ама то и без това държавата има могъщ дял в - това е обичайно за Франция - не са идиоти като нашите управляващи.

Не разбрах защо си ги махнал.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• И аз имах engie ама ги махнах заради многото goodwill. Иначе бяха паднали доста Льо Пен искаше да ги национализира май иначе за covered calls и cash secured puts са супер няма голямо движение стига да не изгърми някой реактор в белгия

Коментар

• Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение

А имам от тях купих ги на 12.10 дават и добър дивидент
          Стрелков, подозирах, че ти ще имаш

Харесва ми бизнесът им и как е структуриран. Ного харесвам енергийни компании.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Другари,

манете ги тия Гугълчета и Букчета.

Някой има ли Engie? Доволни? Недоволни? - Мисля, че е не само могъща, но и мъдро управлявана компания - ВЕИ, но и ядрена мощ, газчица тоже. Държат и сосен дял в Suez - правят бизнес в ного-ного страни на света - могъщи са - дивидентаджийска доходност около например 4% чисто

Вий: наблюдения - някой?
            А имам от тях купих ги на 12.10 дават и добър дивидент
            бавно и тихо нагоре

Коментар

• Модератора може ли да ме баннеш за постоянно. Не си знам маила.

Коментар

• Другари,

манете ги тия Гугълчета и Букчета.

Някой има ли Engie? Доволни? Недоволни? - Мисля, че е не само могъща, но и мъдро управлявана компания - ВЕИ, но и ядрена мощ, газчица тоже. Държат и сосен дял в Suez - правят бизнес в ного-ного страни на света - могъщи са - дивидентаджийска доходност около например 4% чисто

Вий: наблюдения - някой?

Коментар

• А ако Уаймо тръгнат добре може и сегашната цена на Гугъл да се окаже, че е била ниска
                  Last edited by Money; 25.07.2018, 13:30.

Коментар

• За Гугъл конкретно очакванията не ми се виждат да са прекалено големи

Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
                    така е ръстът е много висок но и съответно очакванията се покачват и в един момент ще има силно обръщане надолу. Или ти мислиш че историческите данни за пазара нямат значение имаме вторият най дълъг бичи цикъл в историята и CAPE за SP 500 от 33. В един момент музиката
                    ще спре и трябва да се плати сметката няма как
                    Last edited by Money; 25.07.2018, 12:55.

Коментар

• Пазарите грам не реагират.

Коментар

• https://www.cnbc.com/video/2018/07/2...ig-q2-gdp.html

Утре да няма учудени от Q2 GDP...
                        Освен архито разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Гоулем куражлия ...а що не го предложи това на Китай ?
                          Китай е стратегически враг, при това най големия. Освен това доколкото знам не е признат нито от щатите нито от европа за напълно пазарна икономика, не без основание.
                          Не виждам нещо особено лошо в такова предложение, само в селското с/во не трябва се съгласяваме.
                          Last edited by pipbel; 25.07.2018, 12:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Не предвидих тоя ход на Доналд, а би трябвало - леко се срамувам от себе си.

Но-о-ого е ловък, ного !!! Велик човек !!!
                            Гоулем куражлия ...а що не го предложи това на Китай ?
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

С тези 32% ръст на EPS-a не е толкова учудващо, че Гугъл вървят нагоре

Adjusted EPS soared 32%

Net income, excluding fines, soared 32% year over year to $8.27 billion. On a per-share basis, results also increased 32%, to $11.75, which demolished Wall Street's EPS consensus of $9.59.

Including the impact of fines, net income declined 9.3% to $3.2 billion, while EPS declined 9.4% to $4.5.

Поздрав за акционерите с малко фънк, Alphabet Street

https://youtu.be/eqtHpjKipxs
                              така е ръстът е много висок но и съответно очакванията се покачват и в един момент ще има силно обръщане надолу. Или ти мислиш че историческите данни за пазара нямат значение имаме вторият най дълъг бичи цикъл в историята и CAPE за SP 500 от 33. В един момент музиката
                              ще спре и трябва да се плати сметката няма как

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Ха сега де, да видим кой е за свободна търговия и кой е лицемер.
                                Шах и мат с пешката.
                                Не предвидих тоя ход на Доналд, а би трябвало - леко се срамувам от себе си.

Но-о-ого е ловък, ного !!! Велик човек !!!

Коментар

Working...
                                X