Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Като гледам каква кланица напоследък при здр.застрохователи - ми се струва че пазара още отсега почва в чувствителните зони да дисконтира тревогите си от евентуална победа на социализЪма...
В тоя тон е и даунгрейда на JPM на частните затвори - силен политриск, разбирай голяма вола се очаква занапред и при тях. Съгласен съм.
Тия - също. Ама само как йезуитски са го написали...
Wells Fargo said in January it was reducing its relationship with the prison industry as part of its "environmental and social risk management" process.Last edited by pipbel; 06.03.2019, 22:17.
- 2 Харесвания
Коментар
-
U.S. companies put record number of robots to work in 2018
https://www.reuters.com/article/us-u...-idUSKCN1QH0K0
- 1 like
Коментар
-
Блумбърговите...
Valuations, like in 2014, are relatively cheap. Shanghai-listed securities traded at just 9 times estimated earnings at the start of the year, the lowest level since late 2014. Valuations have bounced off the four-year low but they are still below the five-year average of 12. Global equities trade at about 15 times forward earnings.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеSoHo, надявам се не си се заинатил с къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
От преди 2 месеца, доволен съм от тайминга си, добре се отплати досега. Гледам портфейла ми на няма и 3% от предния си връх, барабар с всичкото кеш. При все че порцията в акции е по малка от октомври преди да ми забърше стоповете пазара. Вероятно щото РМ доста му помагат напоследък.
52% в акции / 62% в кеш, рм и трежърита сега.
Надявам се на мелтъп та още да си намаля порцията в акции. Евентуално и в някоя къса да вляза малко по височко ( Бърни енд ко).
Ма и от утре да тръгне 50% ( малко вероятно, не повече от 35-40%) надолу пазара пак няма да рева много - дори и нищо да не пипам - не виждам голям шанс да падам повече от половината на пазара с такова разпределение.
А какво ще стане ще видимно всичко намирисва на бичи капан и поне до колко чета този melt-up се дължи на buybacks и short squeeze и малко от умните пари купуват в момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
2,800 е силна съпротива и може да слезе да тества поне съпорта около 2,700.
Ако мелтъп-а продължи наистина нов връх е възможен и може да се надуе още балона. При такъв сценарий кризата която ще последва ще е съизмерима с последните два големи спада с около 50% на СП 500.
Аз малко от снощи и току що пак вдигнах бетата, пък да видим - каквото сабя покаже.
52% в акции / 62% в кеш, рм и трежърита сега.
Надявам се на мелтъп та още да си намаля порцията в акции. Евентуално и в някоя къса да вляза малко по височко ( Бърни енд ко).
Ма и от утре да тръгне 50% ( малко вероятно, не повече от 35-40%) надолу пазара пак няма да рева много - дори и нищо да не пипам - не виждам голям шанс да падам повече от половината на пазара с такова разпределение.
- 1 like
Коментар
-
Всички продават, а индексите си растат, вече и 3те са си над ма200. Катери се стената....
Върха има добър шанс да капитулира, особено ако оранжевия и дръпнатия парафират нещо около баба Марта.
Дано да има някой добър мелтъп като за последно та да кешираме сгодно.
Ако мелтъп-а продължи наистина нов връх е възможен и може да се надуе още балона. При такъв сценарий кризата която ще последва ще е съизмерима с последните два големи спада с около 50% на СП 500.
Коментар
-
Ми не знам, ама на падащ нож си мяза отвсякъде, хеле пък в тоя етап на цикъла...не бих посягал като за първа взятка преди 26-27$, поне 6% да видя дивидент.
И дедо Бъфю голям го изяде тука, средната му обаче е около 30$ от преди години...
Коментар
-
Първоначално изпратено от d.j.T. Разгледай мнениеОпа ! Крафта минус 20% и вече е в ентри зоната. Само трябва да се убедя, че пред компанията има някакво бъдеще
И дедо Бъфю голям го изяде тука, средната му обаче е около 30$ от преди години...
- 1 like
Коментар
Коментар