Първоначално изпратено от Felbuzz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеИ аз имах engie ама ги махнах заради многото goodwill. Иначе бяха паднали доста Льо Пен искаше да ги национализира май иначе за covered calls и cash secured puts са супер няма голямо движение стига да не изгърми някой реактор в белгия
Не разбрах защо си ги махнал.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от foggbg Разгледай мнение
А имам от тях купих ги на 12.10 дават и добър дивидент
Харесва ми бизнесът им и как е структуриран. Ного харесвам енергийни компании.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДругари,
манете ги тия Гугълчета и Букчета.
Някой има ли Engie? Доволни? Недоволни? - Мисля, че е не само могъща, но и мъдро управлявана компания - ВЕИ, но и ядрена мощ, газчица тоже. Държат и сосен дял в Suez - правят бизнес в ного-ного страни на света - могъщи са - дивидентаджийска доходност около например 4% чисто
Вий: наблюдения - някой?бавно и тихо нагоре
Коментар
-
Другари,
манете ги тия Гугълчета и Букчета.
Някой има ли Engie? Доволни? Недоволни? - Мисля, че е не само могъща, но и мъдро управлявана компания - ВЕИ, но и ядрена мощ, газчица тоже. Държат и сосен дял в Suez - правят бизнес в ного-ного страни на света - могъщи са - дивидентаджийска доходност около например 4% чисто
Вий: наблюдения - някой?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
За Гугъл конкретно очакванията не ми се виждат да са прекалено големи
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениетака е ръстът е много висок но и съответно очакванията се покачват и в един момент ще има силно обръщане надолу. Или ти мислиш че историческите данни за пазара нямат значение имаме вторият най дълъг бичи цикъл в историята и CAPE за SP 500 от 33. В един момент музиката
ще спре и трябва да се плати сметката няма какLast edited by Money; 25.07.2018, 12:55.
Коментар
-
https://www.cnbc.com/video/2018/07/2...ig-q2-gdp.html
Утре да няма учудени от Q2 GDP...
Освен архито разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеГоулем куражлия ...а що не го предложи това на Китай ?
Не виждам нещо особено лошо в такова предложение, само в селското с/во не трябва се съгласяваме.Last edited by pipbel; 25.07.2018, 12:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Не предвидих тоя ход на Доналд, а би трябвало - леко се срамувам от себе си.
Но-о-ого е ловък, ного !!! Велик човек !!!
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
С тези 32% ръст на EPS-a не е толкова учудващо, че Гугъл вървят нагоре
Adjusted EPS soared 32%
Net income, excluding fines, soared 32% year over year to $8.27 billion. On a per-share basis, results also increased 32%, to $11.75, which demolished Wall Street's EPS consensus of $9.59.
Including the impact of fines, net income declined 9.3% to $3.2 billion, while EPS declined 9.4% to $4.5.
Поздрав за акционерите с малко фънк, Alphabet Street
https://youtu.be/eqtHpjKipxs
ще спре и трябва да се плати сметката няма как
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Ха сега де, да видим кой е за свободна търговия и кой е лицемер.
Шах и мат с пешката.
Но-о-ого е ловък, ного !!! Велик човек !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
- 1 like
Коментар
Коментар