Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Изглежда може се изчака още преди да се шорти.
Коментар
-
Направих аз извънредно ребалансиране при малкия, не по правилата че в началото на годината го правих, ама ситуацията го налага.
Отн. тегло на сипчо + наско бе паднало до 31% от 40.
Сега 42% за SPY+QQQ, TLT IAU x 20% и х 9% типс и кеш.
Опасна е пеперудата му, гледам 14% бие спайчо от началото на годината, до оня ден дори бе на зеленко.
Аз отнасям двойно повече шамари от него, ама и имам доооста кеш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВикса на 65
Някои от старите кучета да имат спомени за такива стойности 2008-9 ?
Коментар
-
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеПииипи Миииши. Моля ви . Моля ви от сърце бутнете зо 22222 да ми излезе малката късичка. И аз жабета храня. Пък после направете един шорт сквииииз и един тейбъл топ че да ми излезе малката дългичка за трошички. Моооля ви пипи и миши. Наистина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеабе при вас пазарите работят ли . при мен и при други платформи гледам не работят . Вирос ли ги удари и тях че ги затвориха . сега ако се появи и един компютърен корона вирос ще стане интересно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Ще видим как ще се развият нещата, но ако щетите се ограничат до спад в печалбите ще се разминем с кратък мечи пазар. По-голям проблем би имало ако щетите се прехвърлят към кредидтните пазари, където има доста големи експозиции към шистовиците. Около 50 долара е средната breakeven цена на американските шистове. С тая ценова война може и да стане некой съкътлък
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
Затихване на истерията е само един от сценариите!
А сценарий ускоряване на истерията?
2008г. Крашнаха финансите! Пълниш дупките и продължаваш! Сега крашва реалната икономика, ама много яко!
Рекордните дългове, са вече при нулеви лихви. Няма рефинансиране!
Само с ликвидност не става мохабета, от един момент.
Реално повечето хора изключват сценарии, в който някаква цена трябва да се плати и някаква горчилка да се изпие. Това е опасно психическо сътояние на неразумен оптимизъм, при игнориране на обстоятелствата, който може да доведе до загуби! Къде що е имало балони са крашвали, къде що е имало империи са рухвали. В миналото и ако щеш и в бъдещето при Star Wars!
Живота, никога няма да бъде само с вечни победители и път само на горе!
Остава да видим!
Last edited by ED; 12.03.2020, 12:40.
- 1 like
Коментар
Коментар