Някъде мярнах коментар, който ми се струва важен, да се сподели с инвеститорската общнст., четяща български език. Всички FII в щатите(Foreign institutional investors) заемат дълги позиции /каквото и да значи FII/. Не знам този човек откъде има информация какво правят чужди инвеститори, но ми се стори по-различно от бля-бля по форумите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Ако това е вярно ще има епично размазване
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеNYSE затваря залата, остава само electronic trading, намерили две корони там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнениеспоред мен (шокиращо) неадекватната реакция в някои западни държави само ще удължи кризата. защото дори и едни да се стабилизират (примерно китай и италия на някакъв етап), други ще продължат да потъват и да сеят бацили, което означава че и първите ще трябва да останат със затворени граници.
Коментар
-
според мен (шокиращо) неадекватната реакция в някои западни държави само ще удължи кризата. защото дори и едни да се стабилизират (примерно китай и италия на някакъв етап), други ще продължат да потъват и да сеят бацили, което означава че и първите ще трябва да останат със затворени граници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dolaresko Разгледай мнениеМислиш ли че ще отиде чак дотам. Ако откара до толкова, то хамерика трябва да е пълна разсипия, а за ес не ми се мисли
Та мислиш ли че ще стигне 12000?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Мислиш ли че ще отиде чак дотам. Ако откара до толкова, то хамерика трябва да е пълна разсипия, а за ес не ми се мисли
Та мислиш ли че ще стигне 12000?
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
благодаря за отговора когато изхарчиш напълно всичкия кеш Пиши тука да можем да сме неясно Кога трябва да пазаруваме
Ние всички ти благодарим предварително
нивото на Подкрепа на което трябва да се купува при Доу Джоунс е 11 654
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМислех днес че ще счупи подкрепата от коледа 18та, ма не би, отскочи си.
Но ми се струва си че ще го стори, затова понапазарувах на 7 места туй онуй и на фишинг и на отн.моментум, ма предпазливо, все още кътам доста кеш....>30%
Ние всички ти благодарим предварително
нивото на Подкрепа на което трябва да се купува при Доу Джоунс е 11 654Last edited by ТАТО; 19.03.2020, 07:16.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
До следващия дроп.
Не мога да разбера на каква основа някой има идеята, че ще се върви нагоре и няма да има срив при барел двайсе долара и спрял бизнес, а лек за короната на хоризонта няма в следващите месеци.
Хамериканците днес гледам по цнн го питат що няма тестове ... то и затова не отчитат корона ... щото са капиталистическа държава с частно здравеопазване... там какъв ужас предстои ... холивуд ще има да се учи как се правят апокалиптични зомби филми... ужаса тепърва идва като фадрома срещу детска кукла ...
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеМного силен завършек в Америка, може би , както казва и Архитекта, тия нива са вече последните, близо сме до дъното и трябва да се мисли за залагане на основата за следващите по-дългосрочни инвестиции. Да се формира дългосрочно портфолио от една страна и съответно трейдинг портфолио за временните колебания
- 1 like
Коментар
Коментар