Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеНаскоро някой ме пита - преди седмица, 10 дни и коментирахме боинг - на 122 $, гледам сега е на 133, има мегдан да поскъпва, пак ще се лети, с маски, без маски. Дългите дестинации няма как да се минават. Не може с колата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеE, ако не стане с бунтовете в САЩ, нищо чудно да обявят втора, трета, пета вълна до изборите. Тогава ще паднат още, а може и фалити направо. Иначе пак сме нагоре и пак ще четем как ръстът не бил реален.
В карибските сякаш няма толкова потенциал. Норвежците изглеждат по-рентабилни. Ако се вярва на счетоводните магьосници.
Изобщо... прекалено ми идва спекула туризмът, дори без ковид. Ако ще го играя ва банк, може някой шистак да взема.
Коментар
-
E, ако не стане с бунтовете в САЩ, нищо чудно да обявят втора, трета, пета вълна до изборите. Тогава ще паднат още, а може и фалити направо. Иначе пак сме нагоре и пак ще четем как ръстът не бил реален.
В карибските сякаш няма толкова потенциал. Норвежците изглеждат по-рентабилни. Ако се вярва на счетоводните магьосници.
Изобщо... прекалено ми идва спекула туризмът, дори без ковид. Ако ще го играя ва банк, може някой шистак да взема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеДОбре, но как е възможно карнавалите да имат Forward P-E от 7,6? Норвежците имат повече дълг на акция. Този бизнес ми е тъмна индия, а днес и утре ще е последен шанс за вход. Клоня малко към NCLH, защото е една идея по-ниско.
Верно е че nclh са най левърджнати от тройката круизи, затова ги отбягвам. Имам и rcl, ама по лош ми бе тайминга от на карнавала. Все таки вече съм на 57% + гледам и от тях...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Добре е, преди време кеширах профита от акциите и веднага си взех опции м/у 11-12$. И те трепят рибата.
А си има потенциал за още дабъл поне от тия нива.
Когато си на кота нула - всичко оттук насетне ще е голям растежLast edited by frei1974; 04.06.2020, 13:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеА за тия що ще кажете: CCL
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеА за тия що ще кажете: CCL
А си има потенциал за още дабъл поне от тия нива.
Когато си на кота нула - всичко оттук насетне ще е голям растеж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Корона
А STZ са и в бизнеса с тревата - много либерастко е за наш "консервативен" Пип
Бива ги, страшен маркетинг имат, изпъкват от стадото, продуктите им са по - различни и все още не са сглупили да ги пускат по лиценз, както другите произвежданите бири в България, които са с еднакъв вкус, не купувам. Малц, основата на бирата се прави на 2 места в България и големите производители купуват от тях, почти никаква вкусова разлика. Ще похваля "Ломско" и "Леденика", 2 компании, които все още разчитат на собствени технолози и си личи в продуктите им, големите си купуват суровината. "Пустиняк" Craft(Лом) е най - добрата бира, която се прави в момента в България, неуспоримо, за който опита.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар