IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
    1000$ @ CCL 17.13
    Чудно си го уцелил. И аз си взех ама на най-скъпото - 80 парчета за по 18,03 долара. Ама акцията се побърка - кви са тия скокове и падове - явно я манипулират.

Коментар

• 1000$ @ CCL 17.13

Коментар

• Авионите пак си фърчат доволно, ама днес e най вече на jblu ден май.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
          Наскоро някой ме пита - преди седмица, 10 дни и коментирахме боинг - на 122 $, гледам сега е на 133, има мегдан да поскъпва, пак ще се лети, с маски, без маски. Дългите дестинации няма как да се минават. Не може с колата.
          Излезна ми съобщение, че boeing е на 181 $ - ракета

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            E, ако не стане с бунтовете в САЩ, нищо чудно да обявят втора, трета, пета вълна до изборите. Тогава ще паднат още, а може и фалити направо. Иначе пак сме нагоре и пак ще четем как ръстът не бил реален.

В карибските сякаш няма толкова потенциал. Норвежците изглеждат по-рентабилни. Ако се вярва на счетоводните магьосници.

Изобщо... прекалено ми идва спекула туризмът, дори без ковид. Ако ще го играя ва банк, може някой шистак да взема.
            Ред е на ВПК да генерира парични потоци. Нужно е да се извади от нафталина заплахата с ядрената зима, даже може и да се направи малко показно с малък заряд, в някоя глуха точка на света. Вълните се разкешиха.

Коментар

• E, ако не стане с бунтовете в САЩ, нищо чудно да обявят втора, трета, пета вълна до изборите. Тогава ще паднат още, а може и фалити направо. Иначе пак сме нагоре и пак ще четем как ръстът не бил реален.

В карибските сякаш няма толкова потенциал. Норвежците изглеждат по-рентабилни. Ако се вярва на счетоводните магьосници.

Изобщо... прекалено ми идва спекула туризмът, дори без ковид. Ако ще го играя ва банк, може някой шистак да взема.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                ДОбре, но как е възможно карнавалите да имат Forward P-E от 7,6? Норвежците имат повече дълг на акция. Този бизнес ми е тъмна индия, а днес и утре ще е последен шанс за вход. Клоня малко към NCLH, защото е една идея по-ниско.
                Що последен шанс... ?

Верно е че nclh са най левърджнати от тройката круизи, затова ги отбягвам. Имам и rcl, ама по лош ми бе тайминга от на карнавала. Все таки вече съм на 57% + гледам и от тях...

Коментар

• ДОбре, но как е възможно карнавалите да имат Forward P-E от 7,6? Норвежците имат повече дълг на акция. Този бизнес ми е тъмна индия, а днес и утре ще е последен шанс за вход. Клоня малко към NCLH, защото е една идея по-ниско.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Добре е, преди време кеширах профита от акциите и веднага си взех опции м/у 11-12$. И те трепят рибата.
                    А си има потенциал за още дабъл поне от тия нива.
                    Когато си на кота нула - всичко оттук насетне ще е голям растеж
                    NCLH - подобна с не по-малък потенциал.TLRD много евтина.
                    Last edited by frei1974; 04.06.2020, 13:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                      А за тия що ще кажете: CCL
                      Ако качиш снимка по бански на аватара ще получаваш повече,, безплатни съвети,, и то бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                        А за тия що ще кажете: CCL
                        Добре е, преди време кеширах профита от акциите и веднага си взех опции м/у 11-12$. И те трепят рибата.
                        А си има потенциал за още дабъл поне от тия нива.
                        Когато си на кота нула - всичко оттук насетне ще е голям растеж

Коментар

• А за тия що ще кажете: CCL

Коментар

• Защо не директно BUD? Каква е файдата да се взимат разписки на ABEV?

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Корона

А STZ са и в бизнеса с тревата - много либерастко е за наш "консервативен" Пип
                              Аха, до някоя друга година или месец, ще има и бира с тревица, лечебна, за компания от сектора, тук са най - големите пари.

Бива ги, страшен маркетинг имат, изпъкват от стадото, продуктите им са по - различни и все още не са сглупили да ги пускат по лиценз, както другите произвежданите бири в България, които са с еднакъв вкус, не купувам. Малц, основата на бирата се прави на 2 места в България и големите производители купуват от тях, почти никаква вкусова разлика. Ще похваля "Ломско" и "Леденика", 2 компании, които все още разчитат на собствени технолози и си личи в продуктите им, големите си купуват суровината. "Пустиняк" Craft(Лом) е най - добрата бира, която се прави в момента в България, неуспоримо, за който опита.
                              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Почва се, републиканците в сената обмислят в новия пакет стимули да се включва и обезщетение за разходите на тия компании, които изтеглят производствата си от Китай.
                                Баба Европа (като по бавно загряваща) е добре да гледа внимателно и да се учи.

Коментар

Working...
                                X