Това са някакви спредове между доходност с различен матуритет, нали?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
https://www.businessinsider.com/trum...navirus-2020-7
Тръмп май започна да разбира наистина че има коронавирус, с нарастването на броя нови случаи и с кофти отчети за предходното тримесечие, едва ли ще се оправдаят очакванията за V образно възстановяване. Очаквам корекция идните дни. А ФЕД може и да си починат малко, за да отрезвят лудите спекуланти. Друг е въпросът ФЕД колко са луди.Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.
Коментар
-
The company's 20-F filing also disclosed that Alibaba's revenue rose 35% over the last fiscal year and net income increased 75%. Annual active customers rose to 140M from 120M.
Какво другата седмица. Още премаркет понеделник ще са 300+. Успях да закача малко и що годе навреме, но няма как да не съжалявам, тъй като дълго време ми беше най-голямата позиция.
Другото интересно е CLF - стомана + автомобилни части, включително за електрокарите има. А и едва ли ще паднат митата скоро. Над 4% дивидент при едва 25% payout.
Ма няма да мога да кажа +70% за един месец...
Абсолютно съм съгласен съм с теб, няма да можеш. Знам, че ти е трудно, но опитай поне този път да се радваш за другите.Last edited by terziеv; 11.07.2020, 19:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Е как "кво", осредняваш, а ако имаш късмет и под 50, пак, двойно по - голям пакет.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Добре, с’а к’во да пра’им със SO-то дето трябваше да го вземем на $56?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАко имаш пари, купувай SO постмаркет. На цена под 53 е чиста далавера. При мен за жалост удари стоповете на 54,10. Пълна аномалия и уникална сделка е тази цена за подобна 100% сигурна акция с над 4,5% дивидент.
Аз рискувах с WELL и допълних, защото паниката от коронавируса ми се струва необоснована. Няма да му слагам стопове.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеНяма как да не сме доволни от щатските индекси и днес 10.юли, плюс350 точкиМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеНяма как да не сме доволни от щатските индекси и днес 10.юли, плюс350 точки
Коментар
Коментар