Весели празници на всички!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
КВО СТАНА С НАСДАКА НАЛИ ДИГАШЕ
ИМАШЕ НОВИНКИ НЯМА НОВИНКИ. ТУКА ИМА ТУКА НЕМА
ХО ХО ХО
Last edited by the architect; 02.05.2024, 00:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
То така като гледам и аз трябваше облигациите на RIG да взема, а не обикновените.
... нищо, продължаваме напред. Вече повече на сляпа вяра отколкото на нещо друго.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
По-скоро се замислям за облигации, Glatfelter са толкова ниско сякаш има някакъв голям шанс сделката с Berry да пропадне. Без нея са свършени
... нищо, продължаваме напред. Вече повече на сляпа вяра отколкото на нещо друго.
Коментар
-
днес хубав trend надолу една позиция по установилия се trend .... 50 тика само но е добре .. утре с ФЕД ще е интересно...най вероятно утrе ще прицелят 37200
https://ibb.co/kGB8WXm
Last edited by trade; 01.05.2024, 00:12.Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Коментар
-
оооокей
Cocoa Biggest Loss in 65 Years
https://twitter.com/Barchart/status/1785030789475811562destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеХубаво сте направили, браво, ама дайте акъл сега, на тия нива, при това макро дали и какво да взимаме в тая дупка Токио.
За себе си не мога да повярвам, че не съм се набълбукал с дълг в йени. Изобщо, ама изобщо не ми дойде акъл да купя активи с шума на нулева лихва.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНеска rig с отчетче. Ще видим колко бели косъма ще ми докара.
Коментар
-
На мен ми е високо макар че импулса и слепец го вижда че е силен. Те са силно експортно ориентирана икономика и тази йена ще е като бензин на лагерен огън за отчетите. Обаче не мога да предвидя какво ще стане с Йената. Японците са доста по непредвидими от Швайците що се отнася до интервенции и не си поплюват.
Иначе ако нямам избор а трябва да купувам - Хитачи и Шин Ецу. И едно от двете Кубота или Комацу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеНорвежците са диви корумпета. Защо мислиш не купувам Equinor, ако и да са на добра цена. Военната промишленост не си струва риска на тия нива и лесните пари ги обраха. Ако изобщо нямаш нищо, вземи някаква позиция, но тука не виждам добра лапачка.
Повече ме вълнува как да изиграем Япония. По принцип тия са умрело магаре тип ЕС - яка корупция и мързел. Тука обаче имаме Турция лайт и съответно сигурно ще рипнат компаниите. Много малко японски фирми знам и изглеждат доста скъпи в момента. Тойота например.
Иначе ето нещо за "хвалене" - септември 2021 бях решил да алокирам част от капитала в Япония. Анализи, манализи и няколко избрани. Влязох в две компании с наличния капитал по акаунта. Обаче накрая се подадох на притесненията че нищо не знам за Япония,нямам контакти нито съм ходил все още и свалих платната. Едната акция направи по 3 а другата по 2 а аз генерирах малка загуба.
Обаче и шоколада отлепи днеска сериозно. Бари +6%
Коментар
Коментар