IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение

Според масовия разбирач на тема финансови пазари, "срив" е 15-20%, а 30% е вече колапс. По-надолу от 30% е невъзможно... Така, че 20% от абсолютния връх е "възможността на живота"...

По тази логика, когато НАСДАК 2000 година губи 90% от стойността си, не знам какво би следвало да е???

п.п.

Между другото сега оценките на компаниите, в някои случаи са дори по-балонизирани и от 2000г. А днешната криза е много по-тежка от тогавашната! Какъв е извода?

Предстои пълен и тотален колапс, както на финансовите, така и на социалните системи.
    Това е валидно ако си купувал само 99 и 2000 и то с целия си капитал, през всеки друг период регулярното влизане на пазара след 2000 или преди 99 би ти донесло добри печалби.

Коментар

• Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение

Снощи влязох смело в SSRM .Към момента мисля само в този сектор да съм смел.По плахо се включих CPRX,Там имах ,но не издържах на спада.Вероятно сгреших ,че не изчаках 4,50.
      А иначе се надявам на спад.Колкото повече,толкова повече.От непопулярните,при мен на фокус са MU/OTTR/BIPC/-от тези имам,но ако дадат промоции с радост бих допълнил.UNM/HIG/INGR-бяха достигнали нивата ми за вход,но пуста алчност...........вероятно сгреших,че не влязох.Ако предоставят друг шанс,ще се възползвам.
      Егати непопулярните. То явно вече всичко извън Епъл и Амазон минава за такова. Micron-a може много да играе, аз не му гласувах доверие, но нищо чудно ковид-а да му се е отразил нелошо и да скочи след отчета. Мисля, че си позакъснял за миньорите... аз лично така се чувствам на този етап и стоя отстрани.

OTTR са супер любопитна компания, ще ми е любопитно какво мислиш за нея, защото я следих, но ми дойде сложна като дейност и не ми се занимаваше да разгадавам в детайли. В този сектор обаче имаме бомбата с FE. За разлика от няколко хора във форума, аз я смятам за изключителна възможност. INGR е добра дори на тези нива. Тази седмица агро дефанзивните утепаха рибата. Аз успях да хвана преди време ADM на 35, но на 42 не мисля, че е чак толкова добра сделка. Писал съм доста за NTR, която още е на добри нива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Ти сериозно ли?!?!
        Според масовия разбирач на тема финансови пазари, "срив" е 15-20%, а 30% е вече колапс. По-надолу от 30% е невъзможно... Така, че 20% от абсолютния връх е "възможността на живота"...

По тази логика, когато НАСДАК 2000 година губи 90% от стойността си, не знам какво би следвало да е???

п.п.

Между другото сега оценките на компаниите, в някои случаи са дори по-балонизирани и от 2000г. А днешната криза е много по-тежка от тогавашната! Какъв е извода?

Предстои пълен и тотален колапс, както на финансовите, така и на социалните системи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Е, да де, ама аз веднъж като се изтървах да кажа нещо и стана голям проблем
          Хм. Минало

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Thanks . And who the f. cares anyway.
            Е, да де, ама аз веднъж като се изтървах да кажа нещо и стана голям проблем

Коментар

Благодаря и на тебе

Остави ти тука стокпикърските разисквания. Най-добре да купуваш пасивни индекс фондове, един от които трябва да следва S&P 500. И влизане поетапно

(Гледам вече не си чак толкова инкогнито тука като преди )
              Thanks . And who the f. cares anyway.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение

Ти сериозно ли?!?!
                Не точно сега. Но ако има срив, да, при борсов срив е момент да се купят акции. Това не ти отменя физическите метали. Бъди гъвкав.

Коментар

• Добре се държи пазара засега, дори трябва да се надяваме на известно повишаване към края.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Именно. Сега идва момент за купуване на акции.
                    Ти сериозно ли?!?!

Коментар

Хермес, златото като удари 2000 и малко отгоре - продавай
                      Верваш ли че ще спре на 2000...................Вервай............

Коментар

• Защо? Не мислиш ли, че лихвите по облигациите може да тръгнат нагоре към края на годината? Според мене ще е рисковано да се чака голям ръст при златото на $2100 и нагоре

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        С това не съм съгласен.

Коментар

Хермес, златото като удари 2000 и малко отгоре - продавай
                          С това не съм съгласен.

Коментар

• Благодаря и на тебе

Остави ти тука стокпикърските разисквания. Най-добре да купуваш пасивни индекс фондове, един от които трябва да следва S&P 500. И влизане поетапно

(Гледам вече не си чак толкова инкогнито тука като преди )

Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Ти знаеш защо дойдох в този форум . Просто сериозните решения изискват сериозна подготовка. Още чета. Лек уикенд.

Коментар

Е, това не очаквах да го чуя от голдбъг
                              Ти знаеш защо дойдох в този форум . Просто сериозните решения изискват сериозна подготовка. Още чета. Лек уикенд.

Коментар

• Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
                                Новите герои, на кого бихте доверили парите си?

[ATTACH=CONFIG]n3630225[/ATTACH]
                                Изпълнителни директори, различни и сериозни компании, като имам фаворит, но съм обремен от цялостната информация, която знам, Selena ще споделиш ли мнение?

Ще го карам съвсем схематично и, не, не знам кои са:

1. Да
                                2. Да
                                3. Не
                                4.Не
                                5. Не
                                6. Не
                                7. Да донякъде
                                8. Да, донякъде

Лично мое усещане. Лек уикенд.

Коментар

Working...
                                X