Първоначално изпратено от Mike Florida
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнение
Снощи влязох смело в SSRM .Към момента мисля само в този сектор да съм смел.По плахо се включих CPRX,Там имах ,но не издържах на спада.Вероятно сгреших ,че не изчаках 4,50.
А иначе се надявам на спад.Колкото повече,толкова повече.От непопулярните,при мен на фокус са MU/OTTR/BIPC/-от тези имам,но ако дадат промоции с радост бих допълнил.UNM/HIG/INGR-бяха достигнали нивата ми за вход,но пуста алчност...........вероятно сгреших,че не влязох.Ако предоставят друг шанс,ще се възползвам.
OTTR са супер любопитна компания, ще ми е любопитно какво мислиш за нея, защото я следих, но ми дойде сложна като дейност и не ми се занимаваше да разгадавам в детайли. В този сектор обаче имаме бомбата с FE. За разлика от няколко хора във форума, аз я смятам за изключителна възможност. INGR е добра дори на тези нива. Тази седмица агро дефанзивните утепаха рибата. Аз успях да хвана преди време ADM на 35, но на 42 не мисля, че е чак толкова добра сделка. Писал съм доста за NTR, която още е на добри нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Ти сериозно ли?!?!
По тази логика, когато НАСДАК 2000 година губи 90% от стойността си, не знам какво би следвало да е???
п.п.
Между другото сега оценките на компаниите, в някои случаи са дори по-балонизирани и от 2000г. А днешната криза е много по-тежка от тогавашната! Какъв е извода?
Предстои пълен и тотален колапс, както на финансовите, така и на социалните системи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Е, да де, ама аз веднъж като се изтървах да кажа нещо и стана голям проблем
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Thanks. And who the f. cares anyway.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеБлагодаря и на тебе
Остави ти тука стокпикърските разисквания. Най-добре да купуваш пасивни индекс фондове, един от които трябва да следва S&P 500. И влизане поетапно
(Гледам вече не си чак толкова инкогнито тука като преди)
. And who the f. cares anyway.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
Ти сериозно ли?!?!
Коментар
-
Именно. Сега идва момент за купуване на акции.
Коментар
-
Хермес, златото като удари 2000 и малко отгоре - продавайВерваш ли че ще спре на 2000...................Вервай............
Коментар
-
Защо? Не мислиш ли, че лихвите по облигациите може да тръгнат нагоре към края на годината? Според мене ще е рисковано да се чака голям ръст при златото на $2100 и нагоре
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеС това не съм съгласен.
Коментар
-
Хермес, златото като удари 2000 и малко отгоре - продавай
- 1 like
Коментар
-
Благодаря и на тебе
Остави ти тука стокпикърските разисквания. Най-добре да купуваш пасивни индекс фондове, един от които трябва да следва S&P 500. И влизане поетапно
(Гледам вече не си чак толкова инкогнито тука като преди)
Ти знаеш защо дойдох в този форум. Просто сериозните решения изискват сериозна подготовка. Още чета. Лек уикенд.
Коментар
-
Е, това не очаквах да го чуя от голдбъг. Просто сериозните решения изискват сериозна подготовка. Още чета. Лек уикенд.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеНовите герои, на кого бихте доверили парите си?
[ATTACH=CONFIG]n3630225[/ATTACH]
Изпълнителни директори, различни и сериозни компании, като имам фаворит, но съм обремен от цялостната информация, която знам, Selena ще споделиш ли мнение?
1. Да
2. Да
3. Не
4.Не
5. Не
6. Не
7. Да донякъде
8. Да, донякъде
Лично мое усещане. Лек уикенд.
Коментар
Коментар