Насдак на 15 000 до края на годината дали е възможно?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Ми добре стига да имаш стотинки да го направиш.Last edited by Todor Sabev; 07.08.2020, 11:40.
Коментар
-
ей тоя насдак твоите еврейчета много го набутаха нагоре . ама поне ще унищожим насдакът тази година а после и .............................. хххххххххххххххххххххххLast edited by the architect; 07.08.2020, 01:53.
Коментар
-
Мемеде кво ме интересува края на тая компания.А и тя няма да фалира скоро .Нещо не чуваш петела ми се струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
църрррррррррррррр
ххххххххххххххххххххх
усещаш ли края си асане
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Това е много умряла зомби-компания, както и повечето авиолинии, но за сега ги спасяват. Стават за краткосрочна спекула, но такъв таралеж не бих си го сложил за дълго в панталона. LUV са по - добър избор.
Коментар
-
Абе спасяват ги.Нали са един от символите на Америка.Наливат им милиарди а с толкова пари и мъртвец ще вдигнат.
ххххххххххххххххххххх
усещаш ли края си асане
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Идея си нямаш какво е да те е яд. АМ беше на близо 7... пак цяла нощ ще ги сънувам тези тръби
---
Ако ти се рискува - drrx. На мен ми изглеждат много обещаващи и гледам Опенхаймер ги тикат, а те са от по-добрите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Те май са на ръба на фалит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОчаквах по-силен импулс при AAL но нищо особено.Новината за стимул не и се отрази подобаващо.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Добре де, ето, яд ме е че не допълних с WELL вчера.
---
Ако ти се рискува - drrx. На мен ми изглеждат много обещаващи и гледам Опенхаймер ги тикат, а те са от по-добрите.Last edited by terziеv; 06.08.2020, 23:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеОчаквах по-силен импулс при AAL но нищо особено.Новината за стимул не и се отрази подобаващо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Нали беше решила да не четеш и да го караш на интуиция. Така с половин око не става. Пък и няма значение, влакът замина. Не бих купувал над 55. За днес бива TALO. Ако падне до 7, е чудна полуспекулативна възможност. За държане RTX и в момента е муцка. Аз свободни паре немам.
Коментар
Коментар