IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мхм, ти си най-големия смешник тука ама май последен ще го разбереш

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Марш обратно в комикса! Камък по-лесно увира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Днес още една от готините и силно надцени Дау компании правят нов all time high - Nike
      Марш обратно в комикса! Камък по-лесно увира.

Коментар

• Днес още една от готините и силно надцени Дау компании правят нов all time high - Nike

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Чак пък...в сравнение с нашта си сергия с мед да ги мажеш
          Е, в сравнение с дневната на NYSE

Коментар

• Наистина не вдявам как може да налитате само на зверски надценени компании. Тази седмица е може би последен шанс за добрите имотни. За NIO-то няма какво да се добави вече (или за фалита на First Energy). Следете новото китайско IPO. Идват големите батковци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Ликвидността в предварителната търговия е много ниска и дори сравнително малки покупки движат доста цената. Сиреч сделките имат голям price impact
              Чак пък...в сравнение с нашта си сергия с мед да ги мажеш

Коментар

• Ликвидността в предварителната търговия е много ниска и дори сравнително малки покупки движат доста цената. Сиреч сделките имат голям price impact

Коментар

• тази предварителна търговия е много подвеждаща. Почти винаги при нея скача курса и после се срива както тъкмо стана със SE. AMD балона дали се спука? Много бързо. Знаех си че щерката ще ме набута с лузърски сделки. Не ми е детето виновно разбира се - аз си нямам акъл или по-точно късмет. Да продам Apple и да купя AMD. Първото не спря да хвърчи, а второто отече и се не виде. Иде ми да се гръмна

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                    сънувах, че NIO пада много днес. Да видим дали съм врачка
                    За сега не си, в предварителната търговия е нагоре с 3% ама да видим...

Коментар

• сънувах, че NIO пада много днес. Да видим дали съм врачка

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                        Пре-маркет информация за индекси https://www.cnbc.com/pre-markets/, надежден източник ли е това ?
                        По принцип да. Все пак имай предвид, че инфото там идва с малко забавяне, но иначе CNBC е надежден източник на пазарна информация

Коментар

• Пре-маркет информация за индекси https://www.cnbc.com/pre-markets/, надежден източник ли е това ?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                            Смятате ли, че тенденцията надолу за Big High Tech ще продължи и другата седмица. Щото ако да, значи пак се набутах. Щерката ми се навре в кревата докато трейдвах и не можах да я изгоня. То се почнаха въпроси, обяснения какво правя, че и до импулсивни покупки стигнах за да и демонстрирам как стават нещата. В резултат похарчих всичко зелено и сега ме яде едно чувство за огромна грешка. Това детенце винаги, когато е с мен успява да ме кара да пръскам пари и то все за безсмислени неща. Мани че заради стреса покрай нея вчера продадох импулсивно златото на минус, а после и напълно непланувани акции купувах с образователна цел. Посмяхме се малко ама усещам, че понеделник ще рева.
                            Хаха Я кажи сега за рогатия, кристалната топка, магии, това онова, остави тая търговия

Коментар

• Смятате ли, че тенденцията надолу за Big High Tech ще продължи и другата седмица. Щото ако да, значи пак се набутах. Щерката ми се навре в кревата докато трейдвах и не можах да я изгоня. То се почнаха въпроси, обяснения какво правя, че и до импулсивни покупки стигнах за да и демонстрирам как стават нещата. В резултат похарчих всичко зелено и сега ме яде едно чувство за огромна грешка. Това детенце винаги, когато е с мен успява да ме кара да пръскам пари и то все за безсмислени неща. Мани че заради стреса покрай нея вчера продадох импулсивно златото на минус, а после и напълно непланувани акции купувах с образователна цел. Посмяхме се малко ама усещам, че понеделник ще рева.

Коментар

• Добър Вечер. Извинявам се че не е по тази тема ,но къде има тема или група където мога да почета и да обменя информация за Опшъни.
                                Благодаря.

Коментар

Working...
                                X